pputte

Medlem sen 2012-08-31
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
SteelSeries Arctis Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(75)
3 190 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

Bra headset men glöm att kunna beställa original batterier när de ger upp.

Pickpack
Bra
(11)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Fick hem min väska i dag. Valde pickpack då de hade den färgen jag ville ha. Leveransen var mycket snabb. Jag valde deras hybrid väska double back 22 med No matter what warrenty. Väskan känns gedigen. Finns inget att klaga på! Mycket nöjd!

Sennheiser HD 25 SP II On-ear
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Gick in på prisjakt för att kolla recensioner för kul. Såg att dessa inte hade några omdömen, därför ville jag hjälpa alla er som skall inhandla ett par nya lurar. Jag har haft dessa, nu i snart 9 år. Och de har en otrolig kvalitet! Har haft med dem till stranden, poolen och olika resor. Ljudet är ett av de bästa jag hört, blir fortfarande chockad än i dag när jag lyssnar på dessa. De är otroliga på att hålla ute ljud och är perfekta på flygplanet, jag har även använt dessa som hörselskydd när jag hammrat ett antal gånger. Mina har blivit tappade och sladden har fått ordentliga ryck, men de ser fortfarande ut som nya. De negetiva är att de är lite osköna att ha på sig en längre stund, om ni söker efter sådana köp istället beyertronic dt 990 pro. Har dem när jag har längre gaming sessioner, de har enligt mig inte det starka och explosiva ljudet som i HD 25 och dt 990 pro låter mycket sämmre när man lyssnar på musik, dock är de bra när man producerar musik och de har ett lugnt behagligt ljud. Sladden kan även vara för lång om man använder de på resan, dock är dessa hängivna DJ hörlurar. Och är skapade för det. Jag kan verkligen rekommendera dessa om ni gillar ett explosivt ljud med underbar ljudbild. Har lyssnat på hörlurar upp till 3000 kr klassen såsom akg m.m. och dessa har enligt min smak bättre ljud än vissa akg. Dock kan man bli trött i öronen efter ett tag. Dessa skulle få 10 stjärnor om de var skönare att ha på sig med lite kortare sladd. Ljudet får absolut 10 stjärnor, ni kan annars köpa storebrodern hd 25-1som troligtvis är lite skönare. Har sett många stjärn DJ ha både HD 25 och HD 25-1. Några bra hörlurar att checka in: Sennheiser HD 600 (öppna och kräver en hörlursförstärkare) Sennheiser HD 25 sp-|| (väldigt slutna, bra bas, behöver inte hörlursförstärkare) Audio thechnia ath-50 (tror jag de heter, slutna, prisvärda) Beyertronic dt990 pro (är öppna och otroligt bekväma, ett mjukt och neutralt ljud) använder dessa med antlion modmic som man kan sätta på valfria hörlurar.

Asus MG279Q Gaming QHD IPS
Full Star 1
3.3
(23)
6 707 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Denna skärm borde ha högre betyg här på prisjakt. I början hade skärmen många brister, men efter tiden som har gått skall felen vara fixade. Det finns inget backlight bleed och jag har inte stött på några andra fel. 1440p är underbart och IPS:en är härlig då jag gått från en gammal TN skärm. 4 ms kan verka mycket men jag har inte märkt ett dugg och skall fungera perfekt för en vanlig spelare i t.ex. CS GO. Det jag märkte mest över att gå upp till 144hz var hur mycket enklare det blev att få kills med AWP. Köp om ni har råd och sitter på en gammal och trist skärm!

XTZ MH-800
Full Star 1
4.7
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag köpte ett par "XTZ S-800 White + Nuforce Icon 2 Black" från Fyndbörsen, då med Nuforce Icon 2 istället för A-800 förstärkaren. De va lite dyrare och gick på 4990:- Jag skickade mail till Fyndbörsen och frågade vilka man borde köpa, blir det någon skillnad på de två olika. Fyndbörsens svar: "Paketen förutsätter att du kör all musik från datorn då det är en mjukvara som är kopplat till systemen. Paketet med Icon 2 ger lite mer av allt, mer effekt, du kan spela högre och bättre ljudkretsar mer detaljer. så XTZ S-800 White + Nuforce Icon 2 är väldigt prisvärt då förstärkaren löst kostar 3500 och a-800 1490:-" Har spelat de i ca 2 timmar nu och vilket ljud, tänk bara på när de blir inspelade! Jag är väldigt nöjd. Jag köpte dessa juveler och behövde därför inte köpa ett nytt ljudkort eftersom förstärkaren sköter den biten via usb, så därför är det väldigt prisvärt! Possitivt: + Ljudet + Mycket för pengarna + Förstärkare som fungerar som ett externt ljudkort + hörlursförstärkare +Kvalité Negativt: - Inget (hade även jag lite problem med nyckeln, men det löstes sig snabbt med en bra support)