Kategorier
Prisjakt

lyckliga

Medlem sen 2012-08-30
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B 128GB
2.8
(33)
9 270 kr
6 månader sedan*
Helt sjukt bra telefon. Jag har använt den normalt i två månader och är mycket nöjd med allt hittills. Om du vill köra benchmarking hela dagarna och tycker att teoretiska skillnader är viktiga är det inte rätt lur för dig. Annars om du är hyfsat rik och bara vill ha en riktigt bra telefon så är det bara slå till.
*Redigerades 6 månader sedan
Hobbex
OK
(119)
Usel
8 månader sedan
Efter PR-tricket "10h radiostyrt" kan jag bara ge dessa skojare lägsta möjliga betyg. Man kan inte driva en sådan kampanj och stänga ner sidan "för underhåll" så att det inte går att beställa.
SiGN Freedom
3.4
(12)
348 kr
ett år sedan*
Ljudet duger. Inte bra, men inte direkt dåligt heller. Kopplar upp sig snabbt och enkelt. Tyvärr får lurarna kopplingsproblem lite till och från. Vilket leder till "stereoeko" och andra märkliga missljud, men bara någon gång i timmen. Mikrofonerna är också på gränsen till okej. Endast priset håller betyget uppe till tre ganska svaga stjärnor. Man får vad man betalar för... Jag vill lägga till att jag betalade 339kr Dessutom vill jag varna alla för att när lurarna säger "Maximum volume" helt utan anledning vid anslutning, så betyder det verkligen FULL VOLYM. Smärtsamt för öronen och det kostar en stjärna (Från 3 till 2).
*Redigerades ett år sedan
Wiggle SE
OK
(99)
Usel
2 år sedan
Spammar Prisjakt med massa låga priser.
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
2 år sedan
Jag måste tyvärr hålla med föregående. Avråder alla att beställa från Conrad. Det går inte att bedriva en nätbutik om man inte kan leverera. Logistik är lite A och O inom försäljning. Om det tar mer än en vecka från bokning av leverans till att man faktiskt skickar något så blir det bara pinsamt. Ingen butik för den som vill ha sina varor inom rimlig tid.