Kategorier
Prisjakt

Äppelmos

Medlem sen 2012-08-27
47
Bidrag
43
Hjälpsamröster
Apple iPhone XS Max 64GB
4.3
(24)
4 790 kr
ett år sedan
Man får det man betalar för helt enkelt. Perfektion när den är som bäst.
Microsoft Office 365 Home Sve
3.8
(10)
839 kr
ett år sedan
Halvfärdiga, buggiga program. Trots hyffsat bra dator med i9-processor, 16 GB ram osv så laggar programmen, tar en evighet att starta och krashar i tid och otid.
Apple AirPods Pro
3.9
(128)
1 914 kr
ett år sedan*
Apples kanske bästa produkt genom tiderna. Allt känns så genomtänkt. Bara en sån sak att det sitter ett öronvaxskydd inne i själva gummikuddarna så smutser aldrig kan täppa för membranet inne i hörlurarna, något som ingen annan tänkt på tidigare. Ljudmässigt bra, brusreduceringen funkar sjukt bra. Parkopplingen är precis som med tidigare AirPods otroligt enkelt. Man behöver aldrig gå in och rackla i några bluetooth-inställningar. Kopplas automatiskt och sömlöst mellan mina Apple-enheter trots att jag bara parkopplat dem med iPhonen. Mycket bra passform. Känns knappt att man har hörlurar i öronen. Apple-hatare får säga vad de vill. Haters gonna hate, tråkigt att alla inte upptäckt kvalitet och hörlurar precis som det ska vara. Jag tyckte också priset lät högt från början men HELT KLART värt pengarna. Otroligt nöjd. Bästa hörlurarna jag testat, och jag har testat ett 20-tal olika.
*Redigerades ett år sedan
Elbutik se
Utmärkt
(208)
Dålig
2 år sedan
Extremt seg leverans, fick bekräftelse att paketet lämnat lagret två veckor efter beställning.
Cloud Microphones Cloudlifter CL-1
3.8
(1)
1 639 kr
2 år sedan
Helt perfekt till Shure SM7b som annars är tungdriven. Noll brus och ingen märkbar färgning av ljudet. Passar perfekt till min användning. Observera att ljudkortet/mixerbordet du kopplar in den i måste ha stöd för fantommatning.
Rode Rodecaster Pro
3.3
(1)
5 138 kr
2 år sedan
Riktigt bra funktionsmässigt! Att man kan få in ljud via USB och sedan välja USB Mix-Minus för att förhindra att datorns ljud åker tillbaka till datorn när man spelar in är guld värt när man dubbar någonting. Processeringen av mikrofoner funkar riktigt bra med inbyggd noise gate bland annat. Hade önskat lite mer kvalitétskänsla främst i reglarna som känns lite plastiga.
Harman Kardon Citation Bar
2.9
(3)
5 990 kr
2 år sedan
Jag äger hela Citation 5.1-systemet (bar, tower, surround och subwoofer) men väljer att endast lämna omdöme på baren då den är hjärnan i systemet. Jag köpte systemet för att få ett trådlöst surroundsyststem, utan att behöva sätta upp kabelkanaler runt hela vardagsrummet med allt vad det innebär. Pris för hela systemet: ca 52000 kronor. Är systemet värt dessa pengar? Nej, absolut inte. Men anledningen till det är inte ljudet eller designen. Båda får mer än godkänt, det är riktigt snygga högtalare som låter otroligt bra. Men att de släpper en soundbar som syr ihop hela 5.1-systemet och släpper den med ofärdig programvara är under all kritik, speciellt när man betalat de pengarna man betalat. Högtalarna kopplar från, både mellan varandra och från teven så den hoppar över till TV-ljudet, det kan plötsligt uppstå knaster i alla högtalare, ljudet kan routas fel så ljudet som ska till vänster hamnar i subwoofern. Centern försvinner tre gånger om dagen så när man tittar på film hör man knappt dialoger. Hade de filat på programvaran och lagt mindre fokus på att få in det, för mig, helt oväsentliga, Google Assistant-stödet hade paketet kanske varit värt pengarna. Nu får man mest ångest över grejerna.
TP-Link Deco P7 Whole-Home WiFi Router (3-pack)
4.2
(7)
2 580 kr
2 år sedan
Fungerat mycket bra för mig! Kan mycket väl tänka mig att de fungerar bättre eller sämre beroende på boendetyp då kontakten mellan noderna är över elnätet. Mycket bra mobilapp som är ett stort plus. Lätta att installera, bra hastighet och bra täckning!
D-Link DCS-2802KT
3.4
(8)
3 870 kr
2 år sedan
Dålig täckning från basstation till kamera, dålig bild, dålig mikrofon och appen är under all kritik. Köp Arlo alla dagar i veckan istället för denna halvfärdiga skräpprodukt.
Roborock S5
4.7
(149)
4 889 kr
2 år sedan
Helt fantastisk produkt. Hade en Electrolux-robot tidigare som var så dålig så den inte ens förtjänar att bli kallad för robotdammsugare. Denna gör precis vad den ska, den åker systematiskt över hela golvet och missar nästan ingenting. Den mappar upp bostaden i appen så man senare kan måla upp zoner dit den ska rengöra. Bra app som har inbyggt Siri-stöd (Hej Siri, dammsug). Dessutom moppfunktion vilket är guld. Kanske bästa köpet i år. Mycket väl godkänt!
Sida 2