Prisjakt

patchon

Medlem sen 2012-08-20
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Lookfantastic
OK
(102)
p
patchon
8 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Blev väldigt skeptisk till att beställa något härifrån efter att ha läst betygen. Men tog en chansning efter att ha granskat de få positiva betygen. Bedömde dem som trovärdiga då de lämnat en rad andra betyg på Prisjakt. Sagt och gjort, beställde varor för dryga tusenlappen och fick ett trackingnummer bara efter ett par timmar. Kunde sedan följa paketet från Manchester, Amsterdam för att sedan landa i Jönköping. Tog lite längre tid än "vanligt" kanske (~10 dagar), men inget som störde mig. Priset var väldigt bra och jag är helt enkelt nöjd.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
p
patchon
8 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra pris, snabb leverans, inget krångel. Rekommenderas!

Poly BackBeat Fit 3200 Wireless
Full Star 1
3.7
(3)
p
patchon
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Tycker dessa lurar är klockrena. Bra och rent ljud samtidigt som det finns gott om bas för den som önskar. Sitter klockrent och ingen risk att de ramlar av, fungerar perfekt för löpning och andra träningspass. Etuiet för hörlurarna är kanon och räcker till många laddningar (beroende på hur mycket man använt dem såklart). Gillar att de sätts på automatiskt när man tar ur dem. Jag drar bort en stjärna för att det inte är USB-C för laddningen.

LG G6 H870 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(35)
1 283 kr
p
patchon
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Tyvärr kan jag inte ge den här telefonen mer än en stjärna - det är helt klart den sämsta telefonen jag ägt på senare år. Jag byter mobil ungefär var 18e månad, så det har med andra ord blivit ett par mobiler genom åren. Jag brukar hålla mig till Nexus serien, inte för varken hårdvaran eller designen, men pga. "ren Android". När min Google Nexus 5x gick sönder fanns inte Google Pixel 2 så jag var mer eller mindre tvungen att hitta något annat. Valet föll på LG G6 då jag tyckte den verkade vettig - men så fel jag hade. Minus, - Väldigt tung - Obekväm formfaktor - Lätt att spräcka displayen (hände två gånger för mig, sen kassera jag telefonen) - Otroligt klen styrka på displayen - Ingen hör vad man säger om man ligger ner med mobilen - Dålig batteritid Plus, + LG Firmware är hyfsat slimmad, inte en miljard appar. De släpar med uppdateringar dock. + Vidvinkelkameran Jag är inte speciellt rädd om mina mobiler, de får en del stryk helt klart. Med det sagt dock så har jag *aldrig* haft en spräckt display tidigare, eller ägt ett fodral för den delen. Denna mobilen fick skickas på reparation efter bara en vecka (då jag tappade mobilen och displayen gick i tusen bitar direkt). En vecka senare sprack displayen igen (utan att ha tappat den denna gång) varpå jag gav upp, försökte få LG att reparera den igen på garanti pga. att den första reparation var så dåligt gjord - men det var tvärstopp (vilket jag kan förstå iofs). Köpte en Oneplus 5 istället och kunde inte vara nöjdare. Helt klart min favoritmobil sedan ett par månader tillbaka. Varken en repa eller en spricka i displayen (inget fodral här heller, och precis samma hantering som tidigare mobiler). Kommer ta väldigt lång tid innan jag ger mig på en LG mobil igen, om ens någonsin.

Acer H9500BD
Full Star 1
4.5
(2)
p
patchon
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Kan inte säga annat än att jag är toppennöjd med denna projektor. Har inte haft några av de problem som tidigare användare rapporterat, men den verkade ju dessvärre ha varit trasig redan från början. Jag kommer dock från en Sanyo Z3 så att jag skulle uppleva en väsentlig förbättring var väl väntat. Men, som sagt, kan inte säga annat än att den är kanon, har ju dessutom fått bra recensioner både på projectorcentral & projectorreviews. Var lite rädd för ljudnivån innan jag köpte den, men kan inte påstå att jag hör den märkbart. Enda anledningen till att den inte får den tionde stärnan är för att det enbart följer med ett par 3d-glasögon. Kan inte tänka mig bättre köp nu i efterhand - köpte den dessutom från Tyskland och sparade lite dryga två tusen spänn.

ProjectorLamp
Bra
(20)
p
patchon
8 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Billigt, snabbt och bra kundservice, rekommenderas!

Outnorth
Utmärkt
(500+)
p
patchon
8 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Väldigt bra och snabb leverans, bra priser, rekommenderas varmt !