Kategorier
Prisjakt

VixHill

Medlem sen 2012-08-15
10
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Graco Booster Connext
3.5
(1)
349 kr
ett år sedan
Har precis beställt vår 4:e (!) Graco Booster Connext. (2 i Sthlm, 2 i Gbg) då den är väldigt prisvärd och funkar bra. Smidigt med hållare för Isofix-krokarna när de inte används. Enkel att sätta in i bilar med Isofix-fästen och hyfsat enkelt att justera bälteshållaren som håller bältet på plats över bröst/axel.
Samsung Xpress SL-C1810W
3.3
(1)
2 296 kr
3 år sedan*
Vi har haft skrivaren i 2 år och den fungerar som förväntat. Vi skriver inte ut överdrivet mycket och har inte behövt byta några toner än. Har den ansluten till nätverket via nätverkskabel. Den är rätt stor och skrymmande och det är lite pyssel att manuellt behöva vända papper vid dubbelsidig utskrift, men annars har jag inget att anmärka på.
*Redigerades 3 år sedan
Electrolux EKI6763AOX (Rostfri)
2.4
(6)
3 år sedan*
Vi har använt spisen knappt 1 månad och är väldigt nöjda, har inte upplevt några av de problem som nämns i tidigare recensioner här. Jag var skeptisk till en spis och ugn helt utan vred men tycker att det har fungerat bättre än väntat. Småsaker som stör är att man inte verkar kunna ställa om klockan utan att göra ugnen strömlös (?), t.ex. nu efter sommartidsomställningen. Ljusen i ugnarna tänds automatiskt när man öppnar luckorna även om ugnarna är avstängda, känns onödigt om man bara vill släppa ut eftervärme.
*Redigerades 3 år sedan
Braun Series 9 9291cc
4.1
(23)
3 699 kr
4 år sedan*
Jämför framför allt med min Braun Series 7 790cc som jag köpte 2009 och använt nästan varje dag sedan dess. 7:an har fungerat ypperligt och alltid gett ett perfekt resultat, men tyvärr gick trimmern-delen sönder för något år sedan. Därför nappade jag på chansen att få testa Braun Series 9 9291CC. Jag har hunnit använda Braun Series 9 9291CC någon vecka nu och här följer mina intryck hittills. (Observera att jag ALLTID torrakar.) Bra: Jag upplever att 9291CC ger ett både snyggt och gediget intryck och ligger bra i handen. Den är mycket tystare än min 7:a och rakar nära men utan att irritera huden. Mindre bra: Råkar man röra rakhuvudet i sidled händer det titt som tätt att den drar/fastnar i en del skäggstubb, något som inte hände med 7:an. (Det sker även om man sträcker ut huden med andra handen.) Visserligen verkar trimmer-delen ha bra precision, men den är inte så bra på att fånga och trimma mjukt längre skägg, där gjorde 7:an, med ett lite bredare trimmerblad, ett bättre jobb. Det medföljande etuiet till 9:an är snyggt, stängs ordentligt med en dragkedja och skyddar rakapparaten ordentligt. Däremot kan det inte stå på högkant som 7:ans etui kan och det saknar även hållare för den lilla rengöringsborsten vilket 7:ans har. Rengöringsstationen är svart och stilren och kan stå framme utan problem. Lite opraktiskt är dock att patronen/kassetten med rengöringsvätska förs in bakifrån i rengöringsstationen, till skillnad mot 7:ans som jag har där den sätts in framifrån. Sammanfattningsvis tycker jag att Braun Series 9 9291CC är en riktigt bra rakapparat men att det höga priset inte är motiverat då jag upplever att min Braun Series 7 790cc från 2009 ger ett lika bra slutresultat men till halva priset för Braun Series 9 9291CC.
*Redigerades 4 år sedan
Panasonic Viera TX-50CXC725
4.2
(2)
5 år sedan*
Även jag köpte denna TV från Elgiganten för 7990 kr. Fantastiskt nöjd!
*Redigerades 5 år sedan
Deltaco MAP-GD34U3
3.4
(9)
269 kr
6 år sedan*
Kör Deltaco MAP-GD34U3 med en Western Digital Green WD30EZRX 64MB 3TB hårddisk och Windows 7 (32 bitar) och får ut 2,72 TB ledigt diskutrymme enligt egenskaper för hårddisken i Windows. Tvekade något innan jag köpte denna då det står på många sidor (inkl Webhallen som jag köpte ifrån) att den endast stödjer diskar upp till 2TB, detta stod även på förpackningen! Trots ovanstående litade jag på informationen på Deltacos produktsida http://www.deltaco.se/products/items/itemid/(MAP-GD34U3)/index.aspx där det står att den stödjer diskar upp till 4TB och detta verkar alltså stämma. Uppdatering: Har skaffat en till och är fortfarande lika nöjd!
*Redigerades 5 år sedan
Multibrackets M Universal IR Extender (7 350 022 733 787)
3.4
(5)
648 kr
8 år sedan*
Funkar precis som avsett. IR-ögat som jag placerat utanför mediabänken sätts fast i en medföljande liten men tung och stabil hållare, inget som välter eller vrider på sig. Det enda jag har att anmärka på var att när jag tryckte i strömkabeln i kopplingsdosan så kändes kretskortet lite löst och en av dioderna åkte in en bit, men detta fixade jag lätt genom att skruva upp dosan och böja tillbaka dioden. Mycket nöjd i övrigt!
*Redigerades 8 år sedan
Asus ZenBook U500VZ-CN046H
3.5
(6)
8 år sedan*
Haft datorn i 2,5 månad. Det är en riktigt snabb och trevlig laptop. Går från helt avstängd till skrivbordet (ej Metro) på ca 11 sekunder! Angående Windows 8 så tycker jag att det fungerar mycket bra (trots att jag var riktigt skpetisk innan och övervägde att inte köpa datorn p.g.a. detta). Nu använder jag dock nästan inte "Metro"-gränssnitet över huvud taget utom i några få fall då man når vissa inställningar därifrån. Rekommenderar http://www.classicshell.net om man vill tweaka utseendet. Då jag kör med automatisk inloggning, start direkt till skrivbordet, lagt till en vanlig startknapp och har rensat bort en massa grafiskt lull lull så känns det som vilken dator som helst. Har haft med datorn på ett LAN där vi spelat en del gamla klassiska spel så som Motorcross Madness 2, Counter-Strike, Battlefield 1942 & 2, S.W.A.T 4, Flat Out 2, Quake (1) och Re-Volt och det fungerade utan problem. Har även fått GTA IV (köpt såklart) att fungera bra efter en del meckande med kompabilitetsinställningar för att Securom skulle sluta gnälla. "Problemet" som nämns i många forum med fläktar som går konstant blev ett ickeproblem för mig i och med att BIOS 204 (UX51VZA) släpptes, nu stör jag mig över huvud taget inte på något fläktljud. En kommentar till användaren nodo:s omdöme här så har denna dator inbyggd nätverkskontakt (RJ45) och kräver inte någon USB-adapter. Anledningen till att jag inte ger 10 stjärnor är att datorn dels är dyr och dels kan man inte uppgradera SSD-diskarna (åtminstone inte i dagsläget). I övrigt tycker jag att tidigare omdömens listor över +/- stämmer bra. Länk till Asus supportsida för denna modell med BIOS-filer m.m. http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=U500VZ&p=3&s=463&os=36&hashedid=TB9Ox819HjV1clT1 edit: stavfel, länk
*Redigerades 8 år sedan
LaCie Slim DVD±RW DL 8x USB (301910)
3
(1)
8 år sedan*
Liten och lätt, gör det den ska. Jag använder den med en laptop där den tar 2 (av totalt 3) USB-portar i anspråk. Inte så smidig att använda med en stationär dator då den drivs helt och hållet genom USB och sladden är kort (ca 20 cm).
*Redigerades 8 år sedan
Billigteknik
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Hjälpte min svåger att beställa en ny laptop en söndag, han hade den i handen på tisdagen. Snabbt och enkelt!
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1