Prisjakt

slinde

Medlem sen 2012-07-28
6
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Shelly 1 (Wifi Strömbrytare)
Full Star 1
4.4
(5)
159 kr
s
slinde
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Shelly 1 har mest funktionalitet av alla liknande produkter. Isolerade reläkontakter, flera olika matningsspänningar. Utmärkt programvara med inbyggda funktioner som timers, möjlighet till MQTT m.m. Går att enkelt programmera om med Tasmota eller Espeasy.

m.nu
Utmärkt
(500+)
s
slinde
6 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra sortiment. Rimliga priser och utmärkt service.

Asus Transformer Book T100TAM-DK002B
Full Star 1
4
(2)
s
slinde
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte också min för 1990:- på CDON och för det priset är den helt klart ett fynd! Har uppdaterat min till Windows 10 och det fungerade alldeles utmärkt och gjorde den om möjligt något kvickare. + Bra tangentbord med tanke på storleken. + Startar upp väldigt snabbt tack vare SSD. Win 10 igång på 5 sek. + Väldigt behändigt format att ta med på resor. + Allmänt kvick och snabb respons trots begränsad hårdvara. + Mycket bra batteritid. - Skärmen är i minsta laget att jobba vid längre stunder i desktopmiljö, kräver god syn. - Pekplattan är dålig, skaffa bluetooth-mus istället så blir det en bättre upplevelse.

Vu+ Duo2 2xS2
Full Star 1
4.8
(6)
s
slinde
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Enligt min mening den bästa boxen på marknaden till ett väldigt rimligt pris. Har haft min Duo2 i drygt ett år och är fortfarande lika nöjd! Startar upp snabbt och är snabb i allt. Med Blackhole som image är den otroligt stabil och behöver aldrig startas om. Går som en klocka och har kraft så det räcker till allt man kan tänka sig. Jag har fyra tuners i min och har ibland spelat in 4-5 program samtidigt utan problem. Streamar klockrent över nätverket till alla datorer i hushållet. Jag har haft säkert tio olika sat-boxar genom åren men denna box är den första jag känner mig 100% nöjd med. Känner inte att jag saknar någonting utan alla möjligheter finns. En klar tio-poängare.

m.nu
Utmärkt
(500+)
s
slinde
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

M punkt nu alltid snabba och pålitliga!

Ginza
OK
(500+)
s
slinde
6 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Mycket dåligt av Ginza att annonsera ut LG G2 för 3795:- och i annonsen också påstå att man är billigast på Prisjakt när man sedan vägrar att leverera till det utannonserade priset. Ginza känns inte som ett seriöst företag och jag kommer inte att handla på Ginza efter detta!

Net2World
Dålig
(500+)
s
slinde
6 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bra priser, fri leverans som gick snabbt. Perfekt!