Prisjakt

sebulba

Medlem sen 2002-04-02
27
Bidrag
1
Hjälpsamröster
The Rock Hemmabio
Utmärkt
(27)
s
sebulba
27 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Måste skriva ett omdöme utan att ens ha handlat men detta måste ju vara den mest serviceminded butiken jag nånsin stött på. Dom sagt har inte handlat där än men kommer definitivt att göra det oavsett om dom skulle vara billigast eller inte. Har skickat lite frågor på mail och ALLTID fått uttömmande svar. Även på frågor som dom flesta förmodligen bara hade svarat ja eller nej på. Utan att ha handlat baserat på detta bemötande så kan jag nog utan dra några förhastade slutsatser REKOMMENDERA denna butik. Wow! Mvh

Cambridge Audio P500
Full Star 1
4.6
(15)
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Helt ok. Har funkat fint som slutsteg till surround-högtalare.

Pioneer BDP-180
Full Star 1
3.7
(3)
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Helt ok spelare.

Sony UBP-X800
Full Star 1
4.4
(12)
3 938 kr
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Gör sitt jobb. Väldigt tyst spelare.

Zappiti Pro 4K HDR
Full Star 1
5
(2)
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Riktigt bra mediaspelare. Bra bild och funktion.

Marantz SR7015
Full Star 1
5
(6)
20 900 kr
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Bra integrerad hemmabioreceiver. Inget att klaga på.

Niles CM8 MP (st)
Full Star 1
5
(1)
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Funkar fint till Atmos.

Hembioconsult
s
sebulba
27 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

När man är i butik är dom hjälpsamma. Kände mig dock lite "förföljd" när jag gick runt och tittade men det är en annan topic. Sen är dom rent ut sagt dåliga på att svara på mail. Har säkert skickat ett tio-tal frågor via mail och av dom har jag bara fått svar EN gång! Sen en annan lustig grej vara att jag var inne i butiken och pratade om att få lite grejor inbytta med mitt eventuella köp. Inga problem sa dom. Hade dock inte med mig prylarna så dom sa att jag kunde maila bilder och lite info om prylarna. Gjorde detta. Ni kan ju gissa hur detta slutade, INGET SVAR! Inte ens en vecka senare. Detta tycker jag är riktigt DÅLIGT när man har kommit överens om att göra på detta sättet. I alla fall min uppfattning är då om dom skiter i att svara till en potentiell kund att dom helt enkelt säljer såpass bra att dom inte "behövde" mig så att säga. Jag köpte för 100k på annat håll. Gissar att många affärer hade uppskattat att få en kund som handlar för såpass mycket. Men men...har tidigare handlat där med mycket goda erfarenheter men efter detta kommer jag INTE återkomma tyvärr. Tråkigt att bra hifi/hembio butiker blir färre och färre. Hembiobutiken blir det i fortsättningen för min del! Korrigering: Ok i all besvikelse överdrev jag nog lite att det var EXAKT tio mail. Enligt HC var det bara tre så vi kör pã det. Kallar dock inte min personliga upplevelse för smutskastning men men...I vilket fall att man har tid och svara på omdömen inom några timmar men inte har tid att svara på ett mail inom en vecka, nja. HC var mitt förstaval oavsett väntetid för många andra butiker hade prylarna i lager. Att HC inte förstår att en kund som inte fått svar inom en vecka på en mail som vi hade kommit överens om att skicka att det i kundens ögon kanske kan uppfattas som dom "skiter" i kunden är konstigt. Att man går på defensiven och inte kan se omdömet för vad det är och "skyller" på kunder är ju lite så där liksom. Och med "skyller" menar jag tidigare svar HC gjort på andra omdömen. Och att hänga upp sig på detaljer bara för att se bra ut själv och få kunden art se dålig ut är bara löjligt. Hur som helst vi är nog överens om att jag inte kommer återkomma och HC vill nog inte ha mig som kund i framtiden. Allting gott tack för mig!

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
s
sebulba
27 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Har handlat där tidigare och denna gång var lika bra som innan. Lättsam personal, kunniga, trevliga och försöker inte sälja dyrare grejer för sakens skull som vissa andra butiker kan göra. Man får gå runt och titta själv i lugn och ro utan att nån i personalen frustar en i nacken för att "hålla koll" på en så att säga. Och dom demar gärna grejer utan att man känner sig "tvingad" att köpa. 👍 Kommer garanterat återkomma!

Sony PlayStation 3 (PS3) Slim 2012 500GB
Full Star 1
4.5
(47)
3 995 kr
s
sebulba
27 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan

Hade den FETA versionen alltså den första. Kunde ej hitta originalet bara slim i databasen. Köptes på release-dagen. TRASIG!