Kategorier
Prisjakt

Azakin

Medlem sen 2012-07-19
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Klippkungen
Dålig
(9)
Dålig
3 år sedan*
Snabb leverans, många och bra saker att köpa, bra priser. Dock var det senaste paketet dåligt packat. Flera av prylarna jag köpte var trasiga. Kontaktade Klippkungen direkt men jag har fortfarande inte fått något svar och det har snart gått en vecka. Detta drar ner betyget en hel del.
*Redigerades 3 år sedan
Buildor.se
OK
(500+)
Usel
7 år sedan*
Här var det inte mycket som gick rätt. Jag beställde en golvlampa från detta företag och efter några dagar fick jag ett samtal från dem om att leverantören (Malmbergs) inte hade dem på lager och jag var därmed tvungen att vänta en månad på leveransen. Det är ingen fara tänkte jag, det är ju sånt som händer. De förklarade även för mig att lampan skulle levereras hem och att jag skulle bli uppringd ca. en halvtimma innan de kom fram. När lampan väl levererades blev jag aldrig uppringd och personen som lämnade paketet tyckte att det var en bra idé att lämna det utanför dörren, i regnet! Nåväl, paketet klarade sig ganska bra ändå. När jag sedan öppnade paketet föll det ut en hög med lösa skruvar. Bara där började jag ana oråd om produkten. När jag väl fick ut allt och började läsa monteringsanvisningen flippade jag nästan ur. Det var bara en bild på hur lampan kommer att se ut när den är färdigmonterad! Skumt var också att det kom i olika språk och den enda text som fanns var just "monteringsanvisning". =/ När jag sedan började skruva ihop lampan, utan monteringsanvisningen, upptäckte jag bucklor nere vid foten av lampan. Sedan upptäckte jag även en gul stenhård beläggning på andra delar av lampan. Och färg som skalats av. Och detta kan inte ha hänt under frakten då kartongen var oskadd. Då blev jag vansinnig och ringde upp Buildor och de pratade med Malmbergs och de skickade en ny lampa till mig. Denna gång föll det inte ut några skruvar alls. Faktum är att inga skruvar behövdes vid monteringen vilket får mig att undra vart skruvarna i det förra paketet kommit ifrån. Efter en och en halv månad är i alla fall lampan färdigmonterad och brukbar. Dock är jag besviken på Buildor för att man inte en enda gång blev erbjuden kompensation trots allt detta strul. Summeringen av detta är att jag aldrig kommer att beställa något från Buildor.se och jag kommer även aldrig köpa några produkter från Malmbergs och jag avråder alla från att göra det också.
*Redigerades 7 år sedan
BRL Electronics SE
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Bra priser, bra kundservice och framför allt bra produkter. Leveranstiden är även den oklanderlig. Har beställt prylar två gånger på kort tid och vid båda tillfällena har paketet varit framme dagen efter. Bättre kan det inte bli! Om man ska klaga över något så skulle det i så fall vara att de har så många prylar man vill ha att plånkan inte räcker till, fast det är ju mest plånkans fel. =)
*Redigerades 9 år sedan