orvarino

Medlem sen 2005-03-16
30
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Erfarenheten baseras på inköp av vitvaror i premiumsegmentet. Elgiganten är ett norskt företag och de vitvaror de säljer som kräver trefas (i Sverige använder vi femledares 400v Perilex) levereras med enfas 230v 25A norsk kontakt, osäkert varför (färre SKUs, cost cut?) . Det innebär att en enkel stickpropps spisinstallation kräver behörig elektriker. Det här är ett beslut där man sätter sig själv före kunden. Ett recept för att långsiktigt dö sotdöden, tyvärr.
*Redigerades 3 år sedan
Sage Appliances The Boss
3.3
(1)
1 849 kr
4 år sedan*
Grym. Fick min på Black Friday från iwoot.com. 2800:- ink frakt. Förutom effekt och resultat som är i Vitamix-klass så är utseende och programmen klockrena. Bara fylla på med grönkål, chia, vassleisolat, kokosnötter, ingefära och allt annat. Trycka "Green Smoothie" så smäller den på och pulserar och har sig när jag laddar WSP-1an. Bara att servera. Högre betyg kräver att den blir tystare, men hey 2200w!
*Redigerades 4 år sedan
Garmin Fēnix 3 Sapphire HR
4.3
(11)
4 999 kr
4 år sedan*
Hiskeligt bra. Full Smart watch funktionalitet och top of the line sport dito. Komplettera med tri och simbandet. Har i princip pensionerat min traditionella premiumklocka. Två minus för dålig kontrast. Skulle det gå att magiskt få en Oled skärm med samma batteritid så skulle det bli det ultimata devajset.
*Redigerades 4 år sedan
Dell XPS 15 9550 (9550-5659)
3.8
(4)
4 år sedan*
Har en fullsmetad i7/1Tb. Håller med andsund90 i stort. Skärmen är grym, Nvme driven är snabb som fan. Kör mest administration så det är lite overkill, men har även kört lite prediktiv analys/tyngre visualisering och det går undan. Funkar säkert att spela med men det är inget jag ägnar mig åt. Ok tangentbord. Transformatorn är Ok storlek för en 15"/i7.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB
3.8
(103)
1 700 kr
5 år sedan*
So far so good. Kameran är outstanding, skärmen det bästa som suttit på en smartphone. Touchwiz är halvt OK. Adaptive Smart Charge är grymt. Ett aber - än så länge äter den sig igenom de 3000mAh alldeles för fort.
*Redigerades 5 år sedan
Intel NUC D54250WYKH (Silver/Svart)
3.8
(14)
6 år sedan*
Kör den som HTPC (Netflix, XBMC, Telia Play+ (yeack), Spotify/WiMP, Popcorn Time etc). Suverän. HDMIn in i Onkyon och vidare. Full pott om det vore fler USB 3 utgångar.
*Redigerades 6 år sedan
Swix Triac 2.0
3.3
(1)
2 295 kr
6 år sedan*
Har testat "det mesta". Grym pendel och underbart med snabbt utbytbara trugor. Hade fått full poäng med bättre kontrollremmar. Byt mot Madshus remmar (de är rätt stora i storlekarna) och du har det bästa.
*Redigerades 6 år sedan
Elpex Evolution X
3.8
(1)
2 999 kr
6 år sedan*
Efter ett lagerhaveri och sprickor i hjulen på mina Swenor så gjorde jag grundlig research och gick all in. Dessa, Elpex Evolution X med Rottefellas Xelerator Rollerski samt keramiska 2:or. Det är inte den billigaste lösningen, MEN ojojoj - vilken skillnad. Jag kör 5-7pass i veckan (2dgr pendling ca 1h enkel samt hårda intervall på helgerna). Alla årstider utan snö, så jag tror jag sliter mer än snittåkaren. De keramiska lagren är mest för hållbarhet, ett lagerhaveri i nedförsback vill jag ALDRIG mer uppleva.
*Redigerades 6 år sedan
Belkin HD Bluetooth Music Receiver
4.4
(7)
869 kr
6 år sedan*
Klockren. NFC-pairing med Lumia 930. Digitalt över till Onkyon. Ska man ha en rejäl förbättring så är det Auralic Aries eller liknande som gäller. Har HTPC - (NUC/Win8.1) men då måste TVn vara påslagen så det är inte riktigt konkurrerande produkter.
*Redigerades 6 år sedan
Rikomagic MK802 IIIS Bluetooth 8GB
2.9
(21)
530 kr
7 år sedan*
Magiskt bra. Ersatte min Windowsbaserade HTPC som brann upp. Drar ingen ström och klarar det mesta. Kör: * Netflix * Plex (strömmar MKV, ISO + ANNAT) * SVTPlay * Spotify * Youtube Den förlorar två stjärnor på: * Inget 5.1-ljud * Telias InternetTV-app fungerar inte då enheten uppfattas som rootad (men det är ju Telias fel) Köprekommendation. Mycket av ovanstående faller bort med en Raspberry PI som annars vore alternativet.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1