Kategorier
Prisjakt

500M

Medlem sen 2012-07-11
3
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
Köpte varor för 20kg som kom i bedrövligt skick för att det var dåligt packat, utan något som helst skydd under leveransen. Sitter nu fast med detta 20kg som jag vill returnera eller kompensation för slitandet, men Elgiganten är ej intresserade av att sammarbeta fram en lösning, även fast det är deras fel att de inte vet hur man packar ömtåligt gods. Hjälper inte att man alltid får svar från olika personer på kundservice som ej har större koll i ärendet, och den undermåliga kommunikationen bevisar det.
*Redigerades ett år sedan
Sony Xperia Z5 Premium E6853
4
(20)
1 990 kr
5 år sedan*
Dålig byggkvalite och kvalitetskontroll. Skryter på hemsidan och reklam om att den är slitstark, men i verkligheten så är de inte ens i nyskick från produktion. Köpte 2 styck -nya- Z5 Premium med plombering och båda kom med skrapmärken runt ramen, djupa veck som att den blivit tappad (som jag då som konsument blir anklagad för att ha orsakat), sneda, lösa knappar, knastrig (defekt) vibration som ej går att stänga av vilket skär sig i öronen med varje knapptryck. Sony Mobile Sverige är ren skit som inte alls värnar om sina kunder (är föga förvånad..), erbjuder ingen som helst support eller ens har förmögenhet/kunskapen att göra det. Innehaver alltså ännu en ny Z5 Premium som ser ut och fungerar som man skulle tro att endast en begagnad kopia från Nigeria skulle göra. Att strömma media erbjuder bara lagg och är nästintill oanvändbar. Skärmen är bedrövlig, dåligt svärta, luminans, betraktningvinkel, kalibrering, kontrast etc. 4K är totalt onödig på många sätt, eftersom det finns ingen som helst material eller stöd för det (youtube kan till exempel inte visa 4K på mobilen varken officiellt eller inofficiellt) och skärmen är för patetiskt liten för att kunna uppskatta den minimala skillnaden även ifall det fanns material till att börja med. Det märks att de endast var ute efter med att vara först att skriva "4K Ultra HD" på specifikationspappret och inte vad 4K kan erbjuda i praktiken eller ens försöka lista ut varför dom implementerade den tekniken. Att bläddra i menyerna även fast man så illa kvickt kräkreflexen tillåter radera allt trams som medföljer och har knappt överarbetat exemplaret så stannar den upp i flera sekunder. Bläddrar man bland sina bilder så tar det också flera sekunder för att den ska ladda fram de i "bästa kvalitet". Medan kan man läsa och höra nästintill överallt att telefonen är väldigt smidig även vid tyngre belastning tack vare den "nyaste Snapdragon" processorn. Jo, tjena.. för att heta Snapdragon så är den allt annat än snappy. Ifall det här klassas som reaktiv design nuförtiden så vill jag fan inte leva längre. När jag ändå är inne på kamerasensorn och allt vad det innebär så finns det inte mer att säga än att den bara är brusig skräp den med och hanterar dåliga ljusförhållanden på ett kränkande manér. Kan fortsätta halva dagen.. men tänker inte slösa mer tid på eländet. Telefonen blir dessutom överhettad och stänger av funktioner efter simpel användning på grund utav det. Finns faktiskt ingenting som jag skulle se som positivt med denna modell/telefon, inte ens batteriet som de stolt säger är på den starkare sidan, men i verkligheten är svag som f*n och tappar 20% efter en halvtimmes enkelt bläddrande även med stamina mode, mycket tack vare den gravt onödiga 4K-skärmen. Ångrar mitt köp djupt. Det enda "Premium" med produkten är priset och texten på lådan. Undvik som pesten!
*Redigerades 5 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*
Skickar begagnade varor som dom plastat in själva i köksplast som dessutom är trasiga och smutsiga, och anser att de fortfarande är nya. Vägrar sammarbeta eller göra det enkelt när de väl har fått pengarna. Dåligt bemötande från support fullt utav otydligheter och vaga uttalanden. Undvik Spelbutiken.
*Redigerades 5 år sedan