Kategorier
Prisjakt

KILROYguy

Medlem sen 2012-06-27
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
SWEDX
Utmärkt
(318)
Utmärkt
3 år sedan*
Beställde en 28tum pp2 monitor. Efter endast 2 dagar(!) så fick jag sms om att den gick att hämta. Riktigt bra frakt alltså. Blev positivt överraskad av skärmen, den är solid och gjord av metall och inte plast som jag först trott. Efter några minuters lekande med inställningarna så fick jag den precis som jag ville! Endast hittat en enda liten död pixel efter att jag letat efter de, trodde de skulle vara fler eftersom de är pp2 men icke, vilket är riktigt bra. Men det mest otroliga av allt är ju priset. Tveka inte ens om att köpa, denna skärm är nog en av de mest prisvärda saker jag köp!
*Redigerades 3 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
8 år sedan*
Helt otroligt! Min farfar skulle köpa ett headset till mig i present, så han ringde till elgiganten och sa att dom skulle hålla kvar varan (typ "Collect @ Store), och dom sa ja. Men när han kom dit, så hadde dom såld den ändå! (Varan var ett Turtle Beach Ear Force PX21 headset). Då erbjöd dom att sälja ett "bättre och dyrare headset", Turtle Beach Ear Force X12, för samma pris. Han blev ju jätte glad för att han fick ett "bättre" headset att ge till mig i present! Typ en vecka senare gav han den till mig, och sa att han tänkte köpa ett "sämre" headset, men han fick ett "bättre" för samma pris! Han var glad och stolt över att ha fått en så bra present att ge till mig. 4 timmar senare så gick jag in på eran hemsida. Och gissa vad?? Headsetet han tänkte köpa (Turtle Beach Ear Force PX21) kostade MER än den han fick! (Turtle Beach Ear Force X12). Så han betalade MER för ett headset som var SÄMRE en den han tänkte köpa, och betalade för! Helt IDIOTISKT av dom att lura folk sådär! Jag har inte kvittor, och jag vet inte var han köpte den, men om ni erbjuder mig att få det headsetet han tänkte köpa, och BETALADE för, så kan jag kanske fixa fram kvittot och var han köpte den. Jag har öppnat lådan för att titta. Jag vet inte om jag vill fråga han om kvittor, för jag tycker synd om honom, han var ju glad över att ha köpt ett "bättre" headset. Och gåt inte det att anmäla sånt här? Det är ju stöld!
*Redigerades 8 år sedan
Childstore
Usel
(3)
Utmärkt
9 år sedan*
Super bra butik, köpte min redline random 2012 där, och den funkar perfekt! jag köpte den på den fysiska butiken, och där får man även testa cykeln innan man köper den så att man vet hur bra den är. Dom har även bara grymt bra cyklar, inte fejk bmx:ar. Man kan såklart köpa reservdelar och andra cyklar där också. Dom har allt ifrån nybörjare till proffs. Rekommenderas stort!
*Redigerades 9 år sedan