regisfrost

Medlem sen 2012-06-04
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Kärcher OC 3 Mobile
3.9
(10)
1 490 kr
2 månader sedan
Trycket är tillräckligt för att lösa upp torkad lera men inte så hög att det förstör några komponenter. Med borstmunstycket och rengöringsmedel lossnar all smuts lätt. Vattentanken tar slut oväntat fort så man måste antingen vara sparsam eller ha tillgång till att fylla på. Om man bara vill få loss det värsta direkt efter en tur så räcker en tank gott och väl. Batteriet klarar 2-3 fulla tankar så har man tillgång till vatten fungerar det utan problem. Förvaringslådan underst är väldigt praktisk och allt är lätt att bära runt på. Laddas via USB vilket är perfekt.
Wilfa HU-230W
3.3
(1)
840 kr
9 månader sedan
Gör det den ska och höjer luftfuktigheten i rummet, men man behöver köra den på max (finns två lägen) för att det ska bli någon märkbar skillnad. Lätt att lyfta ur och fylla på behållaren, även om det kan bli lite droppar utanför ibland. Håller för att köra på max utblås en dag. Riktigt snygg med vitt och trä men allt träfärgat på den är endast plast. Står stabilt och låter inte för mycket. Skulle vilja haft en möjlighet att välja riktning för utblåset.
Philips Series 7000 BT7201
3.2
(24)
599 kr
2 år sedan
Fungerade riktigt bra tills plastbitarna som håller rakhuvudet på plats (vilket fler personer nedan kan vittna om) gick sönder efter mindre än ett år. Tycker inte den är så högljudd jämfört med andra rakapparater. Dammsugarfunktionen tar kanske 80% så man behöver fortfarande hålla sig över handfatet.