Unregistered8c20c04a

7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
AKG K271 MKII Over-ear
Full Star 1
4.3
(11)
1 150 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Bra closed back-lur. Blev en AKG förståss, en till i raden. Mycket bra inkapsling. Omdömen om klen bas är löjligt, detta är ett instrument ur AKG Pro-sortimentet avsett för mix/master och kommer hjälpa att inte felbalansera basen. Vill man ha loudness får man köpa nån leksak. Mycket bra med extra kabel och de sköna velourkuddarna som inkluderats. Känns nästan som min K701 i komforten och var ett av skälen till köpet. Bra jobbat, AKG. Nästa blir säkert en till.

Toshiba P300 HDWD240UZSVA 128MB 4TB
Full Star 1
2.5
(4)
949 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Jag vill med eftertryck avråda från denna disk, köpte nyss fyra stycken och lät snålheten bedra visheten. Oljudet från dem har jag inte hört sedan jag byggde PC när diskarna kördes på FAT med max 3,2 GB. Nu har jag fyra i en four-bay NAS och får fundera på vart fasen jag ska ställa den innan jag får bryt ... Så, sorry, Toshiba, det spelar ingen roll hur bra kvalitet dessa diskar har, ljudproblemet är rent uselt år 2020.

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan

Kjell&Co är ett av mina vattenhål. Besöker butikerna i Trollhättan och Uddevalla frekvent och gärna. Igår blev det Uddevalla och det besöket fick mig att vilja skriva en extra guldstjärna i kanten. Jag hoppas ni alltid kommer finnas kvar, så jag kan få glädja mig nästa gång jag behöver något, och gången efter det också! Full pott! Tack!

Teknikproffset
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Uppdaterad 20130929 Nu är det några dagar sedan, men jag vill berätta att jag nåt en överenskommelse med Teknikproffset, som till slut vaknade och satte sig in i ärendet ifrån mitt håll. Teknikproffset har lyssnat, tagit till sig vad jag haft för synpunkter och på ett ansvarsfullt och moget sätt visat sig kunna växa med uppgiften. Jag har erhållit fullgod kompensation och måste säga att dom visat uthålliga hela vägen och löst det på ett bra sätt. Dom har förtjänat min respekt och idag kan jag nog säga att jag kan tänka mig att handla igen, om jag hittar en intressant produkt i sortimentet. Snyggt avslut på historien, tack. Alla tycks rörande överens om att det är fort, billigt och det håller jag med om, men det är så många andra också. Där slutar positiva omdömen från mig. Produkten jag köpte var billig i ordets rätta bemärkelse. Gav rena skitkänslan direkt när jag packade upp den, dessutom undermåligt packat. Det är ett batteri till ett Canon proffshus som jag använder i mitt jobb. I det kamerahuset sitter batteriet fast nu och jag kan inte få loss det. Inte utan förmodat avsevärt våld, alternativt lämna in till RCC Canon. Och det enda beskedet Teknikproffset gett mig är att det är konstigt, dom har massvis med nöjda kunder, men jag är välkommen skicka tillbaks det om jag inte är nöjd... Jaha, MED KAMERAHUSET DÅ, ELLER? Vem ska täcka det? Jag skulle gjort min hemläxa och sökt på ALLA rating-sidor inklusive Rejta.se. Jag rekommenderar inte denna handlare annat än om man är beredd att det finns en anledning till priset ... jag kommer aldrig beställa mer härifrån.

Lowepro Nova 170 AW
Full Star 1
3.9
(3)
849 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Kanonväska för mig när jag drar ut med hojjen och vill vara lättpackad. Rymmer ledigt min 5D mkII MED grepp OCH EF 24-105/4L och skyddar bra. Blir en keeper för mig.

Harman Kardon HK 990
Full Star 1
4.7
(37)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Förmodligen en av de mest underskattade förstärkarna på marknaden och ställt till priset nu runt 12', mycket prisvärd. Spelar med både kraft och finess. Visar en stor ljudscen när så finns på inspelningen. Har kompetens att spela mycket komplex musik på hög ljudvolym utan tappa dynamik och precision. Skall absolut kopplas med HRS-linken till sin egen CD. Byt gärna ut både nät och RJ45-kabel till Supras och komplettera med ferritkärnor, så händer det grejor. Bland annat försvann den olyckliga synkproblemet hemma hos mig. Väldigt användbar processoringång från min receiver, där extra kraft behövs. Jag har ganska krävande 4-vägs högtalare, men dessa hanteras i klass med mycket dyrare elektronik. Mycket, mycket prisvärd och underligt att H/K inte marknadsfört den bättre.