Prisjakt

Snorki

Medlem sen 2012-04-11
55
Bidrag
7
Hjälpsamröster
SteelSeries Rival 310
Full Star 1
3
(25)
617 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Ok musen funkar bra och så, men jag tycker inte riktigt om formen på den. Sen är sidorna i knottrigt gummi, känns mest äckligt. Lätt hänt att man skrapar sönder gummit med nageln.

*Redigerades 4 år sedan
Samsung Galaxy S7 SM-G930F 32GB
Full Star 1
3.8
(94)
1 700 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Fin telefon överlag. Det som är lite bristfälligt är högtalarens ljudkvalité och högtalarens placering. Batteriet dräneras otroligt snabbt på 'optimalt' batteriläge, räcker inte ens 12 timmar. Sen är mobilen lite för stor för mitt tycke.

*Redigerades 4 år sedan
Conrad.se
OK
(500+)
OK
5 år sedan*

Inga problem i övrigt men synd att kundservice inte fungerar. Fick aldrig nått svar.

*Redigerades 5 år sedan
nVidia Shield Tablet 32GB
Full Star 1
2.4
(3)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Jag har ägt den här plattan i flera år och den är verkligen skit. Som tidigare nämnts så har plasten spruckit runtom. Enheten är otroligt seg och lider av flera defekter. Wi-fi har också riktigt svag täckning. Mina första enhet var tvungen att skickas i retur då dom hade upptäckt defekter i batterierna. Nvidia streaming är bara att glömma om man inte har exakt rätt router. Otroligt laggigt. Nu har äntligen även den nya enheten gett upp efter lite drygt 2 år, kommer inte längre än startskärmen. Det enda som var bra med shielden var prestanda, när nu enheten alls gick att använda.

*Redigerades 5 år sedan
Apple MacBook Pro (2013) - 2,4GHz DC 4GB 128GB 13"
Full Star 1
3.8
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*

En riktig premiumprodukt. Ångrar bara att jag inte kört mac tidigare. Finns inget bättre för allt annat föutom spel ! + Kvalité + Utsökt skärm + Snygg + Lätt + Tunn + Snabb + Enkel att använda + Bra tangentbord + Upplyst tangentbord + Tyst, knäpptyst. + Intel 5000 serien presterar bra för att vara inbyggd grafik. Presterar hur bra som helst i spel som Killing Floor, League of Legends eller Minecraft. + Batteriden - Vissa spel som den är dåligt optimerad för så blir den väldigt varm och fläkten brusar upp. Undvik dom spelen. Problem med spel som Portal och Divinity Original Sin. - Dyr. Men ändå värt priset. - Väldigt svårt att byta ut saker själv i den.

*Redigerades 7 år sedan
D-Link DIR-655
Full Star 1
3.6
(292)
1 090 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

A versionen har fungerat hur bra som helst i flera år.

*Redigerades 7 år sedan
Sony DualShock 4 - Jet Black (PS4) (Original)
Full Star 1
4.1
(46)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*

Riktigt skön handkontroll. Jag föredrar den framför XboxOne kontrollen. + Sitter skönt i handen + Känns som ett kvalitésbygge. Med vissa brister dock. + Kommer åt alla knappar lätt. + Micro usb anslutning + Ljud/mic anslutning + Delningsknapp + Coolt med touchpad - Touchpaden känns lite plastig - Dålig batteritid - Tycker optionknappen och delningsknappen sitter får lågt in i kontrollen, hade gärna kunnat vara med distinkta. - Kan bli halkig om man har svettiga händer. - Nederdelen av spakarna verkar nötas en del, speciellt om man är hårdhänt.

*Redigerades 7 år sedan
Sony MBH10
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Tycker den har funkat bra, men första bluetoothsnäcka. Överkomligt pris och enkelt med NFC, bara att sätta snäckan och mobilens baksida mot varandra så connectar dom automatiskt. Inge problem med ljudet eller micken. Jag skall köpa en till för att ha i bilen.

*Redigerades 8 år sedan
Sony Xperia Z1 Compact D5503
Full Star 1
3.7
(87)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Har haft mobilen i typ en månad nu, är mycket nöjd med den. Känns att det är kvalité på den, och snabb är den oxå. Vattentätheten verkar fungera bra, ringde ett samtal när jag stod i duschen. Om man har svettiga händer så är väl inte skärmen nån höjdare, fettet syns direkt och även när skärmen är igång så ser man smutset. Det problemet har jag inte haft tidigare med typ samsung s1 och s2. Men detta problem löste jag med att sätta en skyddsfilm på skärmen. Baksidan av mobilen blir lätt repig, så det är värt att köpa en skyddsfilm till baksidan. Luckorna ska väl inte användas allt för mycket, risken är att dom slutar hålla tätt. Jag beställde en magnetladdare istället. Den funkar bra men sitter dåligt på mobilen, släpper lätt. Batteritiden är mycket bättre än hos andra smartphones, känns som att den räcker ända upp til 3 dagar jämfört med min s1/s2 som bara höll en dag. Nackdelen är att batteriet inte är löstagbart utan integrerat. Går alltså inte att ha med sig ett extrabatteri i fickan. Högtalarljudet är väl lika bra som i andra mobiler, men högtalarens placering på nedre kortsidan av telefonen är lite irriterande. När jag håller mobilen med två händer så råkar jag oftast hålla ena handen över högtalaren, speciellt vid filmtittande och spel. Kameran är riktigt bra, har väl inte använt den så mycket, men om jag jämför med s1/s2 så är den grym. Blixten är ganska liten, inget starkt ljus från den jämfört med samsung s2. Tycker som andra att en magnetladdare skulle ha följt med, men headset är inte jag saknar. Överlag mycket nöjd med mobilen, ett av dom bättre köpen jag gjort.

*Redigerades 8 år sedan
Bosch MFQ4020
Full Star 1
3.8
(25)
396 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Har bara använt en gång, men fungerar bra, låter inte så mkt.

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1