Kategorier
Prisjakt

cagaton

Medlem sen 2012-04-07
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Apple AirPods Pro
3.9
(121)
2 110 kr
ett år sedan*
Suveräna. Köpte dom till stor del, precis som föregående talare, för att stänga ute buller när man sitter och jobbar och det fungerar klockrent! Har ibland suttit utan någon musik i lurarna bara för att få lite lugn. De stänger som sagt inte ute röster eller "större" ljud, men det gör inte mig något. Det hörs bara väldigt dovt.
*Redigerades ett år sedan
Klippkungen
Dålig
(9)
OK
ett år sedan
Bra utbud, men riktigt dåliga leveransalternativ. Det är bara DHL man kan välja OCH det kostar 49kr. Sällan varit med om så dyr leverans och få leveransalternativ. Näe Klippkungen, ni bör kunna ordna fler och mer ekonomiskt försvarbara leveransalternativ.
LG OLED55B7V
4.7
(54)
3 år sedan*
Bytte ut den mot en 5 år gammal Samsung 55". Otrolig bild och fjärrkontrollen och gränssnittet är fruktansvärt bra. Är väldigt nöjd!
*Redigerades 3 år sedan
Pioneer DDJ-S1
3.8
(2)
9 år sedan*
Har använt den i 2-3 veckor nu och är hittills riktigt nöjd. En del andra mixerbord som jag har suttit med har haft en tendens att kännas väldigt plastiga och oproportionerliga, men inte den här. Kan dock helt enkelt ha att göra med att denna till skillnad från de andra, är en Pioneer-produkt. Jag satt länge och velade fram och tillbaka om vilken jag skulle köpa. Jag kikade även på de mixerbord som ligger runt 3-4000:-, bl.a. Ergo-V men insåg ganska snabbt att jag hellre lägger några extra tusenlappar på en kvalitativ produkt som är konkurrenskraftig några år framöver.
*Redigerades 9 år sedan