Prisjakt

-PhoEniX-

Medlem sen 2005-02-17
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Nintendo Switch Pro Controller (Switch) (Original)
Full Star 1
4.1
(31)
374 kr
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Smidig, skön att hålla i. Laddar dock ur mellan speltillfällen - kanske är jag som gör fel. Lite dyr för vad det är.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
-PhoEniX-
9 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Alltid trevlig personal och för det mesta bra priser. Fri hemfrakt är en bonus i dessa tider.

Granngården
Dålig
(500+)
-PhoEniX-
9 omdömen
Usel5 år sedan

Lade en dubbelorder och avbeställde den ena direkt, först i butiken orden var beställd till och sedan hos webbshoppens kundtjänst eftersom butiken sa att den inte gått iväg från det centrala ordersystemet ännu. Svar från kundtjänst: ”Vi kan tyvärr inte annullera en order som redan är lag för det skickas automatiskt till leverantör. Men det du skulle kunna göra är att du skippar hämta ut paketet så kommer den att gå i retur och din faktura blir krediterad. Men då behöver du ha koll på fakturans förfallodatumet.” Butiken menar alltså att jag även efter att ha avbeställt orden ska fortsätta hålla koll på att min faktura blir krediterad och inte går vidare för krav. Varan jag beställde fanns i lager hos butiken den skulle hämtas hos, men de kunde inte reglera lagret mot webbordern eftersom den måste hanteras manuellt hos kundtjänsts system. Skrattretande.

Netgear Orbi RBK40 Kit (2-pack)
Full Star 1
4.1
(16)
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Efter att ha packat upp och strömsatt routern tog det inte många minuter innan mitt första mesh-nätverk var uppe och fungerade. Installationen gick smidigt med Orbi-appen och scannande av QR-koderna på enheterna. I källarens mörkaste hörn, där jag tidigare hade 0.2Mbps fick jag nu 120Mbps. Great success! Ok, av 1Gbps är det inte fantastiskt, men med tanke på att signalen skickas och skickas vidare däremellan så är det helt klart gott nog i gästummet, särskilt som vi slipper dra kablar mellan våningarna. På övre plan, när datorn är uppkopplad mot 5Ghz-nätverket får jag hastigheter på runt 600Mbps trådlöst - helt klart godkänt! Produktens starkaste säljpunkt är såklart meshnätverket. Det ger dig ett namngivet nätverk som kopplar upp din enhet mot den närmaste sändaren. Går du närmare en annan sändare så byts kopplingen i bakgrunden - mycket smidigt! Förutom huvudfunktionaliteten så finns det möjlighet att köra Port Forwarding / Port Triggering, slå på gästnätverk, reglera när nätverken skall fungera, ställa in föräldrakontroller och använda VPN. Tyvärr kunde VPN-funktionen bara köra ett openvpn-konto, utan användarnamn och lösenord som extra säkerhet (vad jag kunde se). Detta ledde till att jag återförde min asus-router i tjänst och satte Orbi som access points istället, vilket också fungerar bra. Anledningen till en stjärnas avdrag är de något förenklade inställningsmöjligheterna - men om du inte behöver mer än en smidigt produkt att sätta upp och bra räckvidd på ditt WIFI så är det en vinnare.

Chief KITPD003
Full Star 1
4.6
(34)
1 990 kr
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Väldigt smidig uppsättning. Känns stabilt, sjyst sladdgenomföring,

Euroscreen Frame Vision ReAct 3.0 Veltex 16:9 90" (200x112,5)
Full Star 1
5
(3)
25 830 kr
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Fantastisk duk i ett icke ljusreglerat vardagsrum! Underbar svärta och fin kontrast i alla scener.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
-PhoEniX-
9 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Skojare med dålig koll på sitt eget säljsystem. Säljer just nu PS4 till hutlösa priser jämfört med alla andra. PS4-release var under all kritik, de skickade inte till folk i rätt ordning, ingen information, svarade inte på kommentarer, chatt eller frågor per mail. Rekommenderas INTE.

Epson EH-TW3200
Full Star 1
4.6
(109)
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 13 år sedan

Jag fick hem min 3200 i fredags. Jag har satt upp den i taket och testat lite film på min Euroscreen Frame Vision ReAct-duk som jag fick tag på på HIFIklubbens utförsäljning. Jag måste säga - WOW - bilden är mycket bättre än vad jag trodde att den kunde bli hemma hos oss. Vi har allt uppsatt i ett vitmålat vardagsrum, med bara persienner som mörkläggning. OK, på dagen blir det lite blaskig bild, men på kvällen är det grymt! Jag ska tillägga att det här är min första projektor och att jag inte har kalibrerat den ännu, men jag är supernöjd över vårt köp!

Yamaha RX-V463
Full Star 1
4.6
(25)
-PhoEniX-
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Mycket trevlig förstärkare med ett bra ljud!