Prisjakt

Tettsujjin

Medlem sen 2012-03-26
3
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Logitech G29 Driving Force (PC/PS3/PS4)
Full Star 1
4.2
(25)
2 755 kr
T
Tettsujjin
3 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Efter att ha blivit hooked på F1 men bara spelat med dosa bestämde jag mig för att köpa den här ratten. Tänkte mig en bättre och mer realistisk körkänsla. Efter ett par dagars testande får jag dock säga att dosan ger en mer realistisk känsla än ratten, tyvärr. Det märks att det hänt en del på force feedback-fronten sedan ratten kom ut. + Pedalerna är sköna, lätta att få till så de passar den känsla man vill åt - All Force Feedback ligger i "basen" av fästet, inte i ratten. Det gör att FF mer skapar ljud än vibration och gör det omöjligt att känna var man har bilen. - Oerhört (OERHÖRT) plastigt utförande rakt igenom - Högljudd - force feedback fortplantar sig i bordet Det blir tyvärr retur på denna och hoppas på bättre känsla i nästa generations rattar.

Jabra Elite 75t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.5
(55)
T
Tettsujjin
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte dessa då jag behövde ett par lurar jag kunde använda båda i vardagen och vid träning. Cyklar och springer mycket så de måste klara svett och regn. Betyg efter en veckas användning. Pros + Sköna att ha på sig, skaver inte i örat + Sitter bra med rätt storlek på gummiplupp. Springa, cycla etc är inget problem. + Riktigt skönt ljud, punchig bas utan att mullra sönder hela huvudet + Lätt att växla mellan olika ljudinställningar, om man t.ex. använder en för podcasts och en för musik. + Lättanvänd app + Fysiska knappar på hörlurarna, bra när man är svettig + Den passiva brusreduceringen är över förväntan. Tar bort allt vindbrus när jag cyklar, har aldrig haft lurar som lyckas med det förut. Cons - Tappar kontakten med vänstra hörluren fort om man tar ut den. Måste sätta ner den i dockan för att den ska kopplas upp igen. - Den sitter så tight i örat att varenda "kroppsinternt" ljud hörs. Varje steg dunkar i huvudet, pulsen hörs, andningen osv. Låter som man går runt med en rejäl bihåleinflammation. Detta är säkerligen en förutsättning för att passiva brusreduceringen ska fungera men störigt ändå. - Skulle velat haft flera storlekar på gummipluppar. De största ger ovanstående problem, mellan sitter inte åt tillräckligt. - Lite sprakig bluetooth-anslutning om man springer eller cyklar med telefonen i fickan - Ingen Google Assistant vad jag kan hitta, endast Bixby - Dyra för lurar utan aktiv brusreducering Rekommenderas: Nja, borde finnas bättre för det här priset. Ser fram emot att läsa om Bose nya true wireless som bör komma i höst.

Samsung Galaxy S II LTE GT-i9210
Full Star 1
3.7
(18)
T
Tettsujjin
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Utmärkt telefon. Snabb och smidig att använda. Som SII fast bättre. Kommer från SGS, och skillnaden är enorm. Ser 4G som en rolig bonus som är kul att leka med, telefonen är mycket bra även utan LTE. Egentlligen finns det bara en nackdel, och det är (som många andra påpekat) batteriet. Detta gäller dock bara vid användning av 4G, och om man istället använder 3G räcker batteriet både länge och väl. Inget problem för mig, då jag endast planerar att använda 4G när jag använder telefonen som modem. Dessutom räcker HSDPA/H+ mycket bra vid vanlig surfning. Med LTE avstängt snittar jag 7-8% batteri i timmen, och då använder jag den mycket. Om Samsung inte sviker så kommer det förhoppningsvis några uppdateringar till denna också, men de har ju en tendens att inte prioritera sina befintliga kunder. Eftersom jag inte vet hur det kommer bli är det ingenting jag tänker dra ner betyget för. Sammanfattningsvis: Mycket bra telefon, förutsatt att man inte tänker sitta och råsurfa med 4G. Rekommenderas starkt!