Prisjakt

carlh116

Medlem sen 2012-03-18
10
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Ninebot by Segway KickScooter Max G30LD 20km/h
Full Star 1
5
(1)
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har sedan 4,5 år haft en rad olika kick-bikes för att testa mig fram, har testat xaomi m365 (för klen, punktering ofta, svårt att byta), xaomi M365 pro (för klen, punktering ofta, svårt att byta däck själv och kostar 500 kr att lämna in för det, för skranglig konstruktion ), Ninebot ES1 (för stötig), har även testat Ninebot ES Max som är den bästa jag använt tills nu. Jag tycker denna är perfekt, punkteringsfriadäck gör att du slipper punkteringar helt, riktigt nice. Jag tycker den känns nästan lika stabil som ninebot es max, rent storlesmässigt är den några cm kortare vilket gör rätt stor skillnad om man ska ha med den i hiss eller på bussen, upplever den lite slöare i backar accelerationsmässigt mot ninebot es max topphastighet är 20 för den vilket var positivt för mig, tycker om att kunna trycka max gas och då få cirka 20 km/h då det känns som en bekväm Cruise hastighet. bromsar bra. Allt i allt stark köp rekommendation från min sida, då från en person som testat nästan alla toppsäljande sparkar.

Segway KickScooter Max G30 25km/h
Full Star 1
4.7
(6)
8 490 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har sedan 2,5 år haft en rad olika kick-bikes för att testa mig fram, har testat xaomi m365 (för klen, punktering ofta, svårt att byta), xaomi M365 pro (för klen, punktering ofta, svårt att byta däck själv och kostar 500 kr att lämna in för det, för skranglig konstruktion ), Ninebot ES1 (för stötig). Har nu haft denna i 10 månader och det är den första scootern jag haft som känns riktigt bra, stabil i hög farter, skramlar inte, orkar med alla backar som man kan springa på, bra räckvidd, stabil broms som håller sig bra över tid och utan problem (trumbroms verkar mer stabilt än exempelvis skivbromsar som många andra tillverkar kör med). Enda nackdelen är tyngden, men det ser man ju när man köper den så inget som drar ned betyget. Behöver man gå flera trappor upp utan hiss hade jag nog inte rekommenderat den, annars rekommenderar jag den starkt. Vidare har kick-biken däck som ska självlaga sig själv vid punktering (något som är mycket vanligt på dyrare cyklar). Har ännu inte fått någon punktering efter daglig användning i cirka 10 månader. Jag personligen såg detta som största argument för att byta till denna från Xiaomi m365 pro, detta då det är mycket svårt att byta däck, har själv cyklat Mountainbike hela livet och fixat många punkteringar men att fixa det på en Xiaomi m365 pro kommer jag aldrig försöka mig på igen. Har än så länge troligen fått en punktering som lagat sig själv (man ser det genom vit skum läcker ut som lagar tuben), så det verkar fungera som det ska. Att ta med den på kollektivt fungerar bra, får plats i sätet bredvid om du sitter vid ett av de större sätena åtminstone (inte testat mindre) .

Electrolux Pure A9 PA91-404
Full Star 1
4.1
(12)
3 790 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Köpte den för att ta bort lukt efter matlagning eller när man har mycket folk över på besök, har relativt dålig ventilation i min lägenhet då jag bor i äldre hus. Denna har gjort luften märkbart renare med mindre lukt. Konkret exempel för mig del, ofta när jag lagar mat på kvällen kan man känna viss doft dagen efter, eller om man haft fest med många besökare. Med denna på har detta försvunnit helt. Blev positivt överraskad. Vidare har den faktiskt ett rätt bra fint utseende, min står framme, har fått kommentar att den ser ut som en bang & olufsen högtalare vilket talar klarspråk kring att utseende även fungerar bra i ett fint hem. rekommenderas!

Sony WF-1000XM3 In-ear
Full Star 1
3.4
(72)
2 910 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

bra ljud, speciellt akustisk. Basen känns dock tunn jämfört med Bose. passformen passade mig inte alls så bli att lämna tillbaka,

Neato Robotics XV Signature Pro
Full Star 1
4.6
(34)
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte en begangad neato signature pro och har haft den nu i cirka 2 månader, tycker den fungerar bra överlag, det blir rent och jag har aldrig damsugit med vanlig damsugare sedan jag köpte den. Ibland har det lite svårt att komma åt längs med väggarna, men kör man 2-3 gånger i veckan brukar den även fånga upp det. om inte kan man ta fram soppborsten och kratta längs väggen i köket varannan vecka. När det är färdig åker den hem till laddstationen, min lyckas dock ofta enbart hitta laddastationen men inte åka in och ladda, dock ingen fara enligt mig så länge den står hyfsat nära laddstationen och man inte behöver gräva fram den under soffan. För att den ska hitta hem bäst bör laddstationen så väldigt fritt, cirka 1 meter fri yta åt båda håll Har haft lite fastkörning, kanske inträffar var 3-4 körning, men gör inte så mycket om man missar nån städningibland, kan vara typ att den kör fast i nått hinder, eller får "clear my path" problem och stannar. Men ser inte detta som något större problem. Stortplus är att den klarar relativt höga mattor, har en ryamatta och detta kör den upp på och rengör utan problem. Något som min tidigare robotdamsugare inte klarade. Totalt sätt väldigt nöjd med detta köp, rekomenderas!

eNemo
OK
(354)
c
carlh116
10 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fungera perfekt, snabb leverans, enkelt att beställa, inga konstigheter!

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117
Full Star 1
4.2
(39)
3 490 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft den nu i cirka 1,5 år, kaffet smakar bra med mjölk vilket är i linje med de flesta automatiska kaffe-maskinera för hemmabruk. Kan vara viktigt att veta att jag ser mig själv som en kräsen kaffedrickare, så är sällan jag skulle säga att en kopp kaffe är riktigt bra. Maskinen har fungerat perfekt fram till nu, då jag haft lite problem med att maskinen in alltid känner av när droppskålen är full. I tillägg är priset för maskinen väldigt konkurrenskraftigt mot jämförbara maskiner.

TP-Link TL-WA850RE
Full Star 1
3.5
(23)
173 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Använder den i min 2a för att få wifi på balkongen då det är många betongväggare, lägenheten är 60 kvm. Här fungerar det mycket bra. Hade lite problem att installera den först till min apple time caupsel som inte fungerade att installera enligt standard, ringde då kundservice som guidade mig och därefter fungerar det mycket bra. Rekommenderas starkt!

Elgiganten
Bra
(500+)
c
carlh116
10 omdömen
DåligRedigerades 7 år sedan

Leverans fungerade utmärkt beställnung fungerade br DOCK, är returprocessen katastrof, finns ingen färdigufylld mall med sträckkod som man bara klistrar på, utan man får fylla i nån ful enkät och lägga i paktetet och fylla i returadress manuellt, väl på stället som ska skicka tillbaka produkten, går det ej för de måste ha nått id nummer man inte har fått. helt katastoft att ett stort företag har en returprocess liknande det ett litet garageföretag har. SKÄRP ER! Tillråga på detta är det inte fri retur, utan på en lite sak jag köpt som ska retuneras ska jag betala 150 kr, vilket i princip gör att vid köp av billigare produkter så går man minus mer än vad produkten kostar för retur.

CooperVision Biofinity (6-pack)
Full Star 1
4.3
(36)
238 kr
c
carlh116
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Använt dem i flera år nu, normalt sätt sätter jag i dem i början av månaden och tar ut dem efter en månad, sover med dem och ser alltid bra, nästa glömt av att jag ser dåligt. Nu på senare tid har jag dock börjat ta ut dem en natt i veckan, mest för att det känns mer hygieniskt och inte av komformtskäl rekommenderas starkt