Prisjakt

sharpmeadow

Medlem sen 2012-03-16
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Samsung
OK
(280)
s
sharpmeadow
5 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Förbokade en Galaxy Watch 4 classic. Den har fortfarande inte kommit fram. Mitt under leverans slarvar de bort adressen och skickar den fel. Sen återkallar de den för att säga att de ska skicka ut en ny. Har inte fått något nytt tracking nummer långt senare trots många samtal med supporten. De meddelar att de lägger detta som "prioriterat ärende" men vad menar de med det. Inget händer ändå. Uppdatering. Till slut skickade de ut en ny leverans som kom fram.

Icontrol Piper NV
Full Star 1
4
(3)
s
sharpmeadow
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Hyffsat kamera med bristande integrationsmöjligheter. hur kopplar jag på min egen VMR eller liknande för denna kamera? Hur automatiserar jag att den lägger videon på mitt NAS eller i mitt egna moln. + Bilden är bra + Ljud om man skulle behöva skrämma tjuven. + Vissa integrationer - Integrationer, jag förväntade mig mer med Z-wave of IFTTT kanaler. Kanske har jag inte utforskat den tillräckligt, får uppdatera detta om jag kommer på hur jag kopplar på en webbläsare eller liknande. På önskelistan lagring av video på egen plats, NAS eller moln Secondary Z-wave, så att jag kan använda annan hub för att styra Inte värt pengarna. Hade klarat mig på en mycket enklare kamera och fixat mjukvara som sköter lagring mm själv via ett VMR på någon burk som står.

CDON
Bra
(500+)
s
sharpmeadow
5 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Tar inte alla kort, annars bra.

Primus Eta Solo
Full Star 1
4
(1)
s
sharpmeadow
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Lätt liten vattenkokare som är bra på det den gör men med några betydliga nackdelar. Fördelar: Lätt, Tar liten plats, Kokar upp vatten oerhört snabbt och effektivt. Nackdelar: Är extremt svårt att plocka isär delarna när man väl har satt fast dem. Efter flera samtal med butikspersonal och andra skogsmullar så har våld varit svaret. Jag har personligen avänt 2 av dessa kök och haft samma problem. ETA Solo lämpar sig inte heller till att laga mat på. Uppvärmingen är ojämt och det är svårt att även koka upp soppor utan att bränna vissa delar. Om du använder den till att koka upp vatten med för frystorkat eller dryck samt inte behöver plocka isär den så är ETA solo en av de bästa produkter jag använt. Synd bara att den ska vara så svår att få isär.