Kategorier
Prisjakt

afransson

Medlem sen 2012-03-13
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Google Chromecast
4
(229)
390 kr
7 år sedan*
Knastrigt ljud och dåligt stöd. Jag har sedan tidigare en Android telefon och en apple tv. Det är inte mycket man kan gör med en Android telefon (s4) och en chromecast. Man kan inte äns visa sina bilder eller filmer lagrade i telefonen. Man kan bara använda netfilx och Youtube. Ljudet knastrar dock. Med rätt program kan man spela upp allt på apple tv från sin Android telefon. Jag kan till och med spela upp spotify från Windows 8 till apple tv. Google som är den nya apple har blokerat alla appar som kan spela upp matrial från telefonen.
*Redigerades 7 år sedan
Canon Digital IXUS 510 HS
3.3
(2)
8 år sedan*
Liten och smidig kamera med bra zoomlins. Tar helt OK bilder. Dock är inte touch funktionen så bra. Vidare är bilden i displayen super grynig (focus är ok) ända tills man trycker ner avtryckaren halvvägs. En ideal resekamera man kan ha i fickan. Wifi fungerat till iOS men inte till Android (kräver en öppen router).
*Redigerades 8 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(127)
9 år sedan*
uppdatering till 7.8 gjorde telefonen ännu sämre. Nu fungerar inte google calendar längre. Man kan fortfarande inte spola i filmer eller musik. En stor besvikelse. Efter att ha haft en android telefon som bara kraschar hela tiden ville jag prova windows phone 7.5. Efter några dagar vill jag dock använda min android igen. Följande är dåligt: * Man kan inte spola i musik eller video. specielt irriternade i Spotify. * Kameran är mycket sämre än vad jag hade på min gamla Nokia N8 eller Sony Ericsson Arc. * man kan inte ändra font på gui i telefonen, vilket är så litet att man nästan måsta ha glasögon. * Inga program som tillåter att man kan se sina bilder som ligger på en nas, vilket går bra på en iPhone. * Den inbyggda högtalaren är ett skämt. * Ingen uppgradering till windows phone 8.0. * Batteritiden. Även om man inte använder telefonen klarar den sig max 1 dygn. Följande är bra. *Start skärmen och integration med social medier. Hade funkat fint om inte fonten var så liten. *design
*Redigerades 8 år sedan
D-Link Boxee Box DSM-380
3.8
(264)
9 år sedan*
Har haft denn produkt i två år. Den är mycket bra media player, men lite buggig. Älskar youtube och Spotify appen. Vidare fungerar airplay riktigt bra. Man spela upp filmer, bilder, musik (spotify) direkt från sin IPad/IPhone. Har testa Netflix på den via VPN tunnel och det fungerar bra.
*Redigerades 9 år sedan
Sony Ericsson Xperia Arc S
4
(39)
9 år sedan*
Har haft denna telefon i ca 1 år nu. Jag tycker bara bättre om den efter den senasta uppdateringen av Android 4. Batteritiden börjar bli riktigt bra och allt flyter bra, förutom om man har dålig motagning (öresundsbron). Kameran kunde var bättre, men är helt OK. Det bästa är att den är lätt, snygg och smidig. Om man vill installera många appar skall man inte köpa denna produkt, då den har lite arbetsminne.
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPad 16GB (3rd Generation)
4
(66)
9 år sedan*
Jag var nöjd min min ipad3 tills jag jag uppgraderade till IOS6. Allt blev sämre. Alla appar fungerar sämre. WIFI fungerar riktigt dåligt. Man kan inte stream film längre. Kart funktion behöver jag inte en kommentera, det har alla andra. Hur kan apple släppa något som är så buggigt och inte innehåller något nytt som fungera. Man har bara tagit bort funktioner som kartor och youtube, Jag saknar min Samsung galaxy tab 10.1. Den var också buggig, men man kunde åtminståne använda den till något. Synd att apples kvalitet dog med Steve.
*Redigerades 9 år sedan
Panasonic Lumix DMC-TZ30
3.9
(6)
9 år sedan*
Lite besviken på denna kamera. Jag hade en Lumix TZ7 tidigare och skall jag vara ärlig tog den mycket bättre bilder. I bra dagsljus blir bilderna bra och objektivet fungerar riktigt bra. I halvdålig ljus blir bilderna gryniga och pixliga. Använder man kamerna för att ta festbilder blir huvuden helt skeva på grund av vidvinkel delen av objektivet. Kameran tendera att använda längre slutartider än nödvändigt i automatik lägen vilket ger suddiga bilder. Video funktionen var dock ett lyft igenfört med TZ7. Skarp och stadig bild med snabb autofokus. Om man behöver en bra semesterkamera för dagsljus är denna kamera ett måste.
*Redigerades 9 år sedan