Prisjakt

smartshopper

Medlem sen 2012-02-10
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
El Green
Usel
(29)
Usel
6 år sedan*
Köpte bärbar dator här som blivit utbytt 3 gånger då det varit olika fel. Företaget svarar inte på mail när det gäller reklamationer, jag har varit tvungen att driva på att få saker och ting gjorda själv. Unvik detta företag och lägg den där extra tusenlappen för att få en helt ny dator, det är definitivt inte värt de skavanker du får för det rabatterade priset.
*Redigerades 6 år sedan
Kicks
OK
(27)
Usel
6 år sedan*
Okunnig personal, dåligt sortiment, tråkiga butiker och slutligen överprisade produkter som man hellre köper på nätet eller någon annan Butik.
*Redigerades 6 år sedan
gents
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Första gången jag köper på gents.se och sortimentet tycker jag är ok, har bla. refills från Truefit & Hill och godkända priser på Merkur rakhyvlar. Ger mitt högsta betyg då jag fick returnera en julklapp eftersom jag redan hade den och det tycker jag är riktigt bra service. Snabbt svar också.
*Redigerades 7 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
10+ för El-gigantens webshop! Helt otroligt vilka titlar dom säljer som kampanjvaror! Jag köpte just Deus Ex PS3 för under femtio-lappen med frakt inkluderat. Jag kan bara hoppas att dom fortsätter köra sådana här galna-kampanjer! Kul att webhallen mfl. också bjuds upp på lite konkurrens jag kommer definitivt handla via elgigantens sajt igen! Högsta betyg.
*Redigerades 9 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*
Sveriges bästa sortiment och distributör - MEN... Sveriges sämsta kundsupport. Därav mitt lägsta betyg.
*Redigerades 9 år sedan
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Usel
9 år sedan*
Jag tycker det här är en OK butik, men inte mer. Detta baserat på personalens omdöme och aktuella kampanjer. Jag tycker sällan det händer något spännande som gagnar mig som kund i form utav lägre pris på någon bra titel. Det blir lite löjligt att man benchmarkar sig mot Webbhallen i allt man gör, kan man inte försöka vara mer kreativ som butik?
*Redigerades 9 år sedan
Spelbutiken.se
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*
Fick hem ett spel som jag betalat fullt pris för - spelet är utan inplastning och har märken på undersidan av skivan. Hemsidan är otydlig när man ska slutföra köpet och det är väldigt lätt av välja fel betalningsmedel som då blir fakturabetalning vilket är dyrare. Kundtjänst var riktigt bra över livechatten men den vägen gick jag först efter att jag försökt ringa utan svar i över en timme. Ni måste kunna bättre än det här..
*Redigerades 9 år sedan