superuser1337

Medlem sen 2012-02-02
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
South Park: The Stick of Truth (PC)
Full Star 1
4
(5)
104 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Otroligt kul spel, precis lagom svårt. Olika quests med olika svårighetsgrad och som tog olika lång tid att klara. Vissa krävde att man googlade på för att få hjälp med lösning, andra löste man rätt snabbt. Bra med variation! Oerhört mycket man kan göra i spelet och sjukt roliga uppdrag att lösa! Härlig story och kul karaktärer, som vanligt. Tycker dock spelet kunde varit längre, spelade ut det rätt snabbt tyvärr. Men kommer spela om det, absolut. Jag laddade först ner spelet men gillade det så fort att jag köpte det. Och köpa ett spel har jag inte gjort på många år.. det säger rätt mycket. Man bör ha sett mer eller mindre alla South Park-avsnitt innan man spelar spelet.

Goat Simulator (PC)
Full Star 1
3.3
(3)
621 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt kul spel som inte kräver så jättemycket. Däremot laggar spelet väldigt mycket och är allmänt buggigt. Geten går in i väggar och objekt sitter i golvet, etc. Men hur som helst ändå ett sjukt skoj spel. Gett mig många glada skratt.

Rapunzel of Sweden
OK
Redigerades 8 år sedan

Bra kvalitet på löshår som håller länge. Däremot väldigt dyra och verkar höja sina priser titt som tätt. Jag handlade löshår hos dem för ca 3 år sedan och skulle nu handla nytt. Då var priset höjt på en exakt likadan produkt med ca 300 kr. Lite tråkig prissättningsmodell generellt kring hur de tar betalt. Går man in i butiken och frågar om tips och råd kring löshåret får man ett svar där och om man sedan mailar kundtjänst om håret får man ett annat svar. Jag bokade tid för konsultation och tjejen som kollade på mitt hår gav viss information. När jag ställde frågor om isättningsmetoden och om det är något särskilt jag ska tänka på, sa hon att det är det inte. Men det visade det sedan att det visst är. Jag tappade då förtroende för dem; att sätta i något i håret är ganska stor grej att göra som kostar mycket pengar. Ska man bara handla löshår av dem och hantera isättningen själv kan jag verkligen rekommendera dem. I annat fall vet jag inte riktigt om jag hade rekommenderat dem. Beror kanske på vilken person man går till. Tjejen jag fick vid konsultationen hade jag inte velat sätta i mitt löshår i alla fall..

Svensk Hälsokost
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 8 år sedan

Handlade alltid från dem förut men tycker deras frakt tar så lång tid plus att de aldrig svarar i kundtjänst om man mailar. De har dock rätt stort utbud med ok priser. Fraktfritt över 500, vilket är sisådär. Man drar sig för att beställa och samlar på sig produkter på hög för att slippa betala frakt. Då blir det att man hellre beställer någon annan stans ifrån.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
Bra
Redigerades 10 år sedan

Fungerade helt ok. Dock känns det trist att man måste betala frakt när man beställer för ett så pass högt värde.