Kategorier
Prisjakt

MLF

Medlem sen 2012-01-29
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
2 månader sedan*
Köpte en vara som de hade som dagens deal, dagen efter kom ett mail där de påstår att priset inte var marknadsrealistiskt och att ordern hade makulerats. 70% rabatt är möjligtvis riktigt bra, vilket gjorde att jag slog till. Men inte orealistiskt då många rear småvitvaror till 70% rabatt. Bygghemma borde få ordning på sina prisrobotar innan de slösar kundernas tid och lånar pengar av dem.
*Redigerades 2 månader sedan
Audio Concept
Bra
(66)
Utmärkt
6 månader sedan*
Över förväntan på service och kontakt via mail, trots att de inte kunde svara på min fråga söndag kväll fick jag ändå reda på att de läst mitt mail och att de skulle återkomma måndag morgon. Mycket trevlig och snabb kommunikation! Kan bara rekommendera :)
*Redigerades 6 månader sedan
Primare A34.2
4.8
(11)
7 månader sedan
Håller ett fast grepp om högtalarna med fin lyster i övertonerna..
Sonus Faber Venere 2.5
4.5
(10)
7 månader sedan*
Underbar högtalare som både är vacker att se och att lyssna till! Väldigt tight bas som går djupare än man kan tro, magiskt ljud för dig som lyssnar mycket på akustisk gitarr och piano. Köpte de när de var billiga (15’000) men såhär i efterhand hade jag inte ångrat mig om jag betalt mer.
*Redigerades 7 månader sedan
Rehifi
Dålig
(168)
Usel
7 månader sedan
Har säkert bra produkter att klicka hem, men säljsupport och kontakterna via mail är de sämsta jag någonsin haft med någon butik. Dröjer två dagar mellan svar till mig och svarar då på en av tre frågor i snitt.