Prisjakt

Unregisteredf859feb9

11
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Två par handskar levererades ca ett dygn efter beställning. Kan inte bli annat än toppbetyg. Lite synd att det ej gick att få leveransen direkt i brevlådan, då det var ett ganska ringa värde och en liten försändelse. Litet minus för filtret på hemsidan som jag inte upplever fungerar optimalt.
*Redigerades 5 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
OK
5 år sedan*
Bra priser och snabba leveranser. Stort plus för fri frakt. - MEN jag upplever det som att Apotea mer och mer har börjat tumma på leveranstiderna. De skyltar stort med "sista tid för utleverans idag". Trots detta har det vid minst ett par tillfällen (den senaste tiden) hänt att leveransen enligt spårningsinfo överlämnas till speditören först nästkommande dag. Detta trots att order lagts långt innan "sista tid för utleverans idag". Nu har ju paketen, trots detta, levererats inom den tid som angivits (1-3 dygn) - men om varorna lämnat lagret i den tid som man får intrycket att dom skall så hade leveransen i dessa fall tagit ett dygn kortare.
*Redigerades 5 år sedan
Stuvbutiken
Utmärkt
(5)
Utmärkt
5 år sedan*
Bra pris på de varor jag skulle beställa. Leverans enligt utlovat. Mycket bra paketerad leverans. I princip obefintlig risk för transportskador. Jag är nöjd!
*Redigerades 5 år sedan
Elgrossisten.se
Utmärkt
(24)
Bra
5 år sedan*
Hemsidan något slarvigt utformad med flertalet stavfel på flera ställen, vilket ger ett oseriöst intryck och gjorde mig tveksam till att välja att beställa från dem. Då jag dock kunde välja fakturabetalning valde jag att lägga en beställning och det gick utan problem. Snabb leverans och produkt som utlovat. Var ca 15% billigare på de varor jag skulle ha än billigaste konkurrent jag hittade och då jag, i mina ögon, la en ganska stor order var förstås priset väldigt avgörande. Jag återkommer definitivt som kund om man kan fortsätta hålla bra priser.
*Redigerades 5 år sedan
Mspa Soho M-029 Premium
Full Star 1
3.5
(2)
12 995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har haft den i någon vecka och jag tycker den överraskar positivt. Värmer som utlovat ca 1,5 grad/timme. Håller värmen bra vad det verkar (har lagt in cellplast under trallen där den står). Med angivet "upp till sex personer" avses fyra vuxna och två barn. Med fyra vuxna i badet är det tämligen fullt och det lär bli att trängas en hel del för att få plats med ett par barn också. Jag tycker inte att den blir för stor för den som mestadels badar två vuxna. Vi kommer mestadels vara två vuxna som använder den och jag hade ångrat mig om jag köpt en av M-spa's mindre varianter. Ljudnivån när man slår på bubblorna är ganska stark och det är inte helt lätt att samtala när bubblorna är på. Låter tillräckligt mycket för att man nog skall ta sig en funderare på var man placerar badet, med tanke på grannsämjan. Jag tycker man sitter bekvämt och modellen är stilfull. Känns som att det är god kvalitet och känns absolut inte som en billig plastpool. Litet minus för ytterhöljet som delvis består av någon form av mesh-nät som inte är speciellt lätt att hålla rent från fågelbajs och liknande. Vidare är plastspännena stundtals tämligen hårda att lossa, vilket är bra ur en säkerhetsaspekt men kan upplevas lite störande. Hade nog hellre sett en annan lösning med någon form av lås eller liknande. Rekommenderar denna för den som vill testa på om ett spa-bad kan vara något. En stor fördel är ju att denna går att flytta och ställa inomhus under vintern om man vill spara lite uppvärmningskostnad.
*Redigerades 5 år sedan
Badshop
Utmärkt
(500+)
Bra
6 år sedan*
Hade bäst pris på varan jag skulle köpa. Snabb leverans. Produkt som utlovat.
*Redigerades 6 år sedan
Google Nexus 7 32GB
Full Star 1
4.2
(89)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Använt den ett par dagar och är ännu positivt överraskad, trots alla bra omdömen jag läst tidigare. Helt klart prisvärd. Upplevde den som "större" än vad jag förväntat mig - men visst finns det tillfällen då en något större platta hade varit att föredra. Detta är dock i undantagsfall. Några appar har kraschat vid några tillfällen för mig, men än så länge inte hittat någon röd tråd eller stört mig speciellt mycket på det. Avser att uppdatera omdömet efter längre tids användning. Värt att tänka på är att tillbehörsutbudet är tämligen begränsat ännu..
*Redigerades 9 år sedan
Braun Series 7 790cc
Full Star 1
4.3
(77)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Jag tycker absolut att produkten var bra och enligt tidigare kommentarer verkar det ta lite olika lång tid innan man vänjer sig vid maskinrakning efter att tidigare hyvelrakat. Hur som helst valde jag att utnyttja Brauns ångergaranti och skicka tillbaka min apparat och få pengarna tillbaka. Jag tycker att till det priset som jag betalade så förväntar jag mig en nästintill felfri rakning och tyvärr upplevde jag inte detta. Det var ofta ett ojämnt resultat och ibland missades strån, vilket jag inte accepterar till det priset. Rengöringsstationen är bra (låter dock mycket) men behöver ändå kompletteras med manuell rengöring. Trots allt tycker jag att man ändock kan rekommendera produkten. I synnerhet så länge Braun kör sin kampanj där man kan skicka tillbaka produkten efter att ha testat den. För mig fungerade returen perfekt. Pengarna fanns på kontot mindre än tre veckor efter returen och inget tjafs. Jag överväger nu att köpa en Braun igen, men då en billigare modell där jag kan acceptera ett inte helt perfekt resultat i förhållande till pris.
*Redigerades 9 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Bra
9 år sedan*
Baserat på mitt senaste köp så ger jag betyget "Bra". Leverans på mindre än 1½ dygn. Det fungerade inte att spåra paketets väg fram till mig. Stod som ej inlämnat även efter att jag hämtat ut det. Dock har jag varierande erfarenhet av CDON på senare tid. Stundtals tveksam marknadsföring och kundservice, vilket jag inte upplevt tidigare.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1