Prisjakt

Macke93

Medlem sen 2011-12-28
41
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Hälsokosttillskott
Utmärkt
(18)
Utmärkt
ett år sedan
Köpte en burk mutant Creakong. Fri frakt och varan kom med DHL vilket är mitt favorit fraktbolag! Leveransen tog enbart en 1 vardag. Rekommenderas, ett föredöme i branschen.
Löparshop
Bra
(59)
Utmärkt
ett år sedan*
Supernöjd med service, leverans, retur och priset! Med ett medlemskonto blir det fraktfritt vid 1000 SEK. Varorna skickas från Danmark med PostNord, leveransen och returen tog 2 vardagar för mig båda gångerna. Kan rekommendera denna affären varmt.
*Redigerades ett år sedan
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan
Snabbt och smidigt att beställa och få hem grejerna. Lite halvdrygt vid retur då de själva inte erbjuder en billig förbetald retursedel. Fick själv punga ut 100 spänn för att skicka in ett tangentbord och det helt utan spårbarhet. Returen tog 4 arbetsdagar att behandla, knappt godkänt. Trevlig och schysst kontakt med kundservice via telefon och mail. Gör om och gör rätt med returerna så hade ni fått högsta betyg. Fri frakt hade också varit pricken över i.
Ducky DKSH1808ST Shine 7 RGB Cherry MX Red (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(1)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Fungerar klockrent! Kommer ifrån ett gammalt Razer tangentbord med lågprofiltangenter och blå bakgrundsbelysning. Det är som dag och natt, till det bättre med Ducky tangentbordet! Väldigt precis känsla, man vet precis hur mycket man behöver trycka ned varje tangent och motståndet är helt lagom oavsett man skriver eller spelar. Skönt att man kan ställa in bakgrundsbelysningens styrka och färgton precis som man vill ha det. Enda minuset är väl att det hörs att man knappar på det, med det sagt, ingen extrem ljudnivå. Rekommenderas! Beställde de lilla ducky tangentbordet först, men bytte till detta och blev helt nöjd.
*Redigerades 2 år sedan
Hemmashoppen
Utmärkt
(107)
Utmärkt
3 år sedan*
Löste bekymmer på ett seriöst och schysst sätt. Snabb kommunikation, sällan någon svarar så snabbt på mail och telefon. Frakt via DHL och fraktfritt. Inga problem att handla här.
*Redigerades 2 år sedan
123ink.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Bästa! Välj alltid denna seriösa internethandlare. Deras kundservice är grym, hade av misstag beställt fel modell på patronen, så var tvungen att lägga ny order och de var schyssta nog att bjuda på frakten för den nya ordern som plåster på såren! Har tidigare beställt patroner som är av deras eget märke, funkar klockrent, skrivaren tror det är original och utskrifterna är lika fina som med original Canon. Lade beställning klockan 23 igår kväll och idag vid klockan 09 så är beställning packad och skickas idag, samt faktura bifogad på mailen. Ett föredöme i branschen!
*Redigerades 2 år sedan
SanDisk Extreme Pro microSDXC Class 10 UHS-I U3 V30 A2 170/90MB/s 128GB
Full Star 1
4.2
(2)
234 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Köpte för 375kr inklusive frakt från MyMemory (Storbritannien). 54-56mb/sek i skrivhastighet. 83-89mb/sek i läshastighet. Testat med flera appar från play butik. LG V40 ThinQ, 3 månader gammal. Filma i 4K med 60fps fungerar galant.
Golfbase
Usel
(1)
Utmärkt
3 år sedan
Köpte en Under Armour Huey ryggsäck som ej återfinns här i svenska butiker hyllor. Allt fungerade problemfritt. Bra priser, rekommenderas.
Sida 1