Kategorier
Prisjakt

swek

Medlem sen 2005-01-18
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
LensOn
Bra
(500+)
Bra
9 månader sedan
Bra pris och hittills alltid snabb frakt. Märklig prissättning dock när 1x90-pack linser är dyrare än 3x30-pack. Dessutom har jag alltid fått 3x30-pack levererade. Men sådan är väl världen när allt handlar om att hamna bra i listorna på prisjakt.
Bosch MFQ3010
3.4
(6)
199 kr
ett år sedan
En riktig budgetprodukt. Den har TVÅ lägen för hastighet, och det skiljer nästan ingenting emellan dem. Dessutom gör den kraftlösa motorn att maxfart är snigelfart. Det här var inget för oss, så den fick åka tillbaka till butiken.
Audio Pro Image Cube
3.9
(8)
9 år sedan*
Otroligt rymligt ljud tack vare konstruktionen och med bra botten tack vare en lite större bakhögtalare. Har använts av mig i en 5.0 uppsättning med gott resultat!
*Redigerades 9 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Usel
11 år sedan*
Otrevlig kundtjänst. Tänker aldrig handla av dem och klarade mig undan denna gång eftersom jag hann avbeställa.
*Redigerades 11 år sedan
Philips 42PFL5604H
4.4
(25)
11 år sedan*
Kanonfin TV till ett riktigt bra pris nu i mellandagsrean. (6395:- på SIBA) +Hör ett svagt ljud från baksidan av TV:n men det är inget som hörs när man sitter i soffan eller har ljud på. Inget som stör med andra ord och mycket bättre än tjutet från vår gamla tjockis. +Enligt mig mycket bra bild. Inte 100Hz som väl är bättre vid panoreringar etc. men ändå mycket bra. +Väldigt lättanvända menyer som är hyffsat rappa och väldigt lättnavigerade. Lite synd att man inte kan hålla in en knapp på fjärrkontrollen för att bläddra i menyer snabbt, utan man måste upprepa knapptryckningen. +Väldigt enkelt att sortera kanaler. +Snygg. +Full HD -Ljudet från baksidan - Inte 100Hz
*Redigerades 11 år sedan
WD My Book Studio Edition USB 2.0/FW800/eSATA 500GB
4.4
(6)
13 år sedan*
Otroligt snygg, tyst och snabb extern hårddisk. Jag har min My Book kopplad till en iMac 20" 2.4GHz via FireWire 800 och den är otroligt snabb i att kopiera över och läsa stora filer till och från den interna disken. Eftersom den är fläktlös är den otroligt tystgående. Den går snabbt ned i vila när den inte används, och har en riktigt snygg diod på framsidan som indikerar olika lägen: Läs/Skrivning, viloläge och även hur mycket utrymme av disken som används (visas genom att en del av dioden är belyst). Jag uppfattar den som relativt billig med tanke på de olika gränssnit som finns tillgängliga för anslutning till datorn. Den passar perfekt i färg brevid imac:en också, vilket såklart inte är ett minus! Ett otroligt bra köp!
*Redigerades 13 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Extremt snabb leverans, och bästa priset på just den vara som jag beställde (Sennheiser HD-280 PRO, hörlurar). Beställde på söndags kväll och hade hörlurarna på tisdag eftermiddag. DET är väl ändå snabb expediering!? Fullt hus!
*Redigerades 13 år sedan