Kategorier
Prisjakt

Portalen

Medlem sen 2011-12-27
10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
LG 42LB650V
3.5
(2)
6 år sedan*
Klar och fin bild. mestadels lätt att att navigera, i vissa menyer vet man inte vart markören är. Foten känns bastant och stadig. Enkelt att para ihop telefonen och tv. Stilren design. 2D till 3D funktionen känns lite som en besvikelse. Det ser ur som om det är pappskivor som ligger i olika lager. Detta gör att jag inte sätter full pott. Har inte provat ren 3D funktion, kan återkomma. Köpte från Tyskland, vilket gav ett lägre pris. _________ Ett år efter, är fortfarande nöjd. Har inte använt 3D så mycket. Bilden är fortfarande lika klar och skarp. Köpte till en Magic remote vilket höjde användarvänligheten. ———— År tre: Bilden blev vit och tv startar inte längre. Osäker på orsaken. UPDATE: det var fel på moderkortet. Hittade inte några återförsäljare i Sverige eller EU, inte heller eBay eller Amazon. Råkade av en slump trilla över en lite butik i Turkiet som sålde exakt det moderkortet jag behövde. ———— År fyra Funkar fortfarande prima och har använt den i 4,5 år
*Redigerades ett år sedan
Samsung Galaxy Buds SM-R170
3.9
(77)
790 kr
ett år sedan
Någon hade skrivit bland funktioner att buds skulle brusreducera, men är missnöjd med den delen. Prat hörs rak igenom. BT krångel som andra har skrivit om har jag även upplevt. Kan ha telefonen liggandes 10 meter bort bakom en vägg, men så fort jag har den i byxfickan så är det roulette om ljudet hackar eller inte. Men är nöjd med köpet för andra aspekter och har valt att behålla dem. + helt sladdlösa och slipper ’trådskrapsljudet’ som kan uppstå med andra in ear lurar. Generellt alla problem som uppstår med trådade lurar är bortglömda med dessa +när jag är på gymmet hackar dem inte. Så länge telefonen ligger stilla på en plats i lokalen. + går att ha hörselkåpor över utan försämrad effekt, måste bara ha telefonen i brösthöjd på framsidan av kroppen för att det inte ska hacka, jag har bröstfickor så det funkar för mig. +går en vecka innan jag laddar dem i kabeln OCH bara grejen med att de laddas i etui:t är värt en egen stjärna.
Ovleng EB203
1.5
(1)
4 år sedan*
Kul med kortläsare, men ljudet är inte jättebra. Sitter obekvämt. Radion är jättedålig, brusar mycket. Headset delen: fick höra återkommande att det lät som om jag var på nordpolen. Vänta på bättre produkter istället! Den roliga biten är att den kvinnliga rösten som berättar vilken inställning du valt är krasslig engelska med asiatisk brytning. ____________ UPDATE! Lurarna knäcktes i leden vid normal användning. Undvik denna produkt! Sänker betyget från två till ett.
*Redigerades 4 år sedan
Oukitel U7 Plus
2.5
(1)
4 år sedan*
Köpte från ebay. Helt okej telefon. gör det som behövs. Lite synd att den inte har accelerometer (som gör VR möjligt) och ibland måste man trycka lite vid sidan av för att klicka på rätt saker. Ljudet är lite krasigt. Kort batteritid. Söker du budget så får du budget med denna. Men jag kan nog ha den i tre år till utan större besvär.
*Redigerades 4 år sedan
Asus Transformer Book T200TA-CP017H
3.3
(2)
4 år sedan*
Intern hdd i tangentbordet ingår ej vilket är synd. Shift och Ctrl tangenterna svarar inte alla gånger, det kan vara frustrerande då jag använder de ofta. Jag kommer åt touchpaden vilket gör att markören hoppar i texten om jag skriver. Störande om man vill ha en enkel dator. Jag har lång stubin och orkar att hantera det, hittar sidolösningar. Lite små piltangenter. Inte kraftfullaste gpun. Jag använder den för att skriva och presentera dokument och se filmer. För det syftet är den jättebra. Köpte den för 2500.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech M185
3.3
(6)
99 kr
4 år sedan*
Funkar direkt när man stoppar in den. Jag köpte denna för att få en unifyer reciver (USB) till ett billigt pris, men denna produkt innehåll inte den usb:n, bara en enkel vanlig som funkar endast till musen. Därför sätter jag 6 av 10. inget fel annars.
*Redigerades 4 år sedan
Asus RT-AC51U
3.3
(33)
275 kr
4 år sedan*
Hade ett uppkopplingsproblem med datorn vilket denna maskin löste med svartmagi. Nu kan jag fortsätta trolla på nätet. Det var dock dåligt att USB porten satt för nära antennen, så jag som använder mobilt bredband måste ha en annan modul för att få in signal och denna för att sprida ut den till enheterna.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung 850 EVO Series MZ-75E120B 120GB
4.4
(7)
4 år sedan*
Den gör det den ska. Jag skulle personligen behövt mer utrymme, men den var ändå mest prisvärd per GB.
*Redigerades 4 år sedan
Samsung Standard microSDHC Class 6 32GB
3.3
(2)
4 år sedan*
Det är ett minneskort. Det gör det den ska göra.
*Redigerades 4 år sedan
Philips 40PFS5709
1.8
(1)
6 år sedan*
När jag stod i affären och kollade på en action film som de hade delat upp på flera skärmar, så syntes att bilden "tear":ades. Att bilden laggar efter som om personerna hade extra skuggor efter sig hela tiden. När jag provade hemma så var det inte lika grovt som i affären men det var så pass störande att bilden kändes ful. Bilden är väldigt grynig även efter att gjort justeringar. Jag kommer att lämna tillbaka denna, då det finns bättre maskiner för lite mera pengar.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1