Kategorier
Prisjakt

baxee

Medlem sen 2011-12-13
19
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Skruvat.se
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Riktigt less nu, beställde fyra däck för 8 dagar sedan och fick ett bekräftelse mail att de har skickats redan dagen efter men kollar jag idag 8 dagar senare med kolli id har postnord inte mottagit något paket ännu. Kontaktade kundtjänst och hon skulle återkomma med svar vad som hänt får då ett mail att kundservice har mycket att göra och skulle återkomma ännu senare.
*Redigerades 5 år sedan
Nelly
OK
(119)
Usel
6 år sedan*
Beställde ett par skor och råkade ta fel storlek, hörde av mig efter ungefär 1 timme och bad de ta bort ordern så jag kunde lägga en ny, men de kunde de inte för ordern var redan lagd och ska låta den skickas hit för att sedan returneras (varan var inte skickad när jag kontaktade deras kundservice) Miljövänligt? Kommer returnera skiten och aldrig beställa härifrån igen, självklart ska de gå att avbryta köpet när det inte är skickat...
*Redigerades 6 år sedan
Asus GeForce GTX 770 DirectCU II OC HDMI DP 2xDVI 2GB
4.6
(5)
7 år sedan*
Nöjd, finns inget att klaga på.
*Redigerades 7 år sedan
Sony Bravia KDL-40R473A
4.1
(6)
7 år sedan*
Köpte den på EG, för en billig peng är tvn väldigt bra.
*Redigerades 7 år sedan
Apple iPhone 5s 16GB
3.9
(96)
1 195 kr
7 år sedan*
Haft denna telefon ungefär 1 månad nu och JAG kan inte annat än sätta en 10a på denna, otroligt bra telefon. + iCloud iMessage 2 LED-blixtar. Kameran Batteritiden Laddar upp batteriet fort iOS Ingen tegelsten DAC-ljudet. Mjukvaran och hårdvaran som jobbar bra tillsammans. Att alla appar är mycket bra välbyggda. - TouchID (Överhypat, funkar inte dem flesta gångerna även fast jag lagt till nya fingeravtryck)
*Redigerades 7 år sedan
Microsoft Xbox One 500GB (inkl. Kinect)
4.4
(36)
7 år sedan*
Har en importerad Europa version av Xbox One och man märker verkligen att det är bättre hårdvara än föregångaren Xbox 360. Kinect har jag inkopplad men förstår inte varför folk tycker den är så märkvärdig, då va videon som ps4 visade med robotarna roligare. Förklara gärna vad ni tycker är bra med Kinect? Helt klart värd en 10a enligt mig och jag fick pröjsa 5500 för endast konsol med kinect.
*Redigerades 7 år sedan
HTC One 32GB
4.3
(126)
799 kr
8 år sedan*
DOA'de min efter en vecka, märkte att vibrationen inte fungerade, fick en ny direkt, bra service av elgiganten, återstår att se om de kommer upp något nytt problem.
*Redigerades 8 år sedan
LG Optimus G E975
4.3
(28)
8 år sedan*
Otroligt bra mobil, skärmen är ruggigt bra. Har två nackdelar och det är att kameran inte är den "bästa" och att batteritiden är lite halv kasst, räcker en dag ifall du inte har alldeles för mkt skärmtid.
*Redigerades 8 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
8 år sedan*
Tiderna hålls inte, uppdaterar när jag väl får min xbox live kod.
*Redigerades 8 år sedan
Samsung Galaxy Note II LTE GT-N7105 16GB
4.5
(54)
8 år sedan*
Gick från Iphone 5 till denna är osäker på om jag är nöjd över bytet. Inte telefonens fel, utan android.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1