Prisjakt

Ftira

Medlem sen 2011-12-11
26
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Kaffebröderna
Usel
(1)
Utmärkt
ett år sedan
Var billigast på samtliga produkter som jag beställde. Snabb leverans, allt bra!
Philips Series 7000 MG7710
Full Star 1
3.8
(12)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Har använt denna som skäggtrimmer i snart ett år och det positiva är att batteritiden fortfarande är väldigt bra. I övrigt lämnar trimmern mycket att önska. Det saknas ”dammsugarfunktion” så skäggstrån sprids över hela badrummet - min förra trimmer från Philips var betydligt bättre på den punkten. Själva apparaten känns gedigen men som vanligt skickar Philips med en massa plastiga tillbehör av tveksam kvalitet och för att gå från t.ex. 1 mm till 2 mm kräver byte av stubbkam. Visst är den billig men jag har avverkat ett antal trimmer från Philips så PPA blir högt och nästa gång blir det annat märke.
Headcare
Dålig
(94)
Utmärkt
ett år sedan
Var tveksam p.g.a. det låga betyget men produkten var klart billigast hos Headcare. Allt gick smidigt, väldigt snabb leverans.
Beautystore
Bra
(97)
Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans och klart lägst pris på marknaden. Märkligt hur de kan erbjuda så mycket lägre pris än konkurrenter men produkterna jag beställde var så klart inte fejk, som vissa påstår.
CDON
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Nio dagars leveranstid och 32 timmars svarstid från supporten är uselt. Produkten gick dessutom att få för hundralappen billigare men jag valde CDON i hopp om snabb leverans. Tråkig utveckling för ett företag som var välskött för några år sedan.
*Redigerades 4 år sedan
boozt.com
OK
(198)
Utmärkt
4 år sedan*
Har beställt ett tiotal gånger och det är alltid snabb leverans. Trevlig support och smidigt att returnera varor.
*Redigerades 4 år sedan
TTEX
OK
(22)
Utmärkt
6 år sedan*
Snabb och hjälpsam support, bra leveranstid.
*Redigerades 6 år sedan
Urkompaniet
Bra
(145)
Dålig
6 år sedan*
Beställde en klocka som fanns i lager - fick vänta 9 arbetsdagar. Skulle inte rekommendera att beställa här om det gäller en present...
*Redigerades 6 år sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Snabb leverans, fick varorna ett dygn efter beställning.
*Redigerades 7 år sedan
Google Chromecast
Full Star 1
4
(225)
390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Har haft Chromecast i några månader och det är en fantastisk produkt som ersatt både digitalbox och HDMI-kabel. SVTplay och Youtube funkar felfritt medan Viaplay och Netflix har en del buggar och kräver ibland omstart när man streamar från iPhone. Chromecast funkar inte felfritt men utvecklas ständigt och till det priset är det riktigt bra.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1