Prisjakt

Viscera

Medlem sen 2011-12-10
54
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Nilfisk Elite CHCO14P10A1
Full Star 1
3.3
(3)
5 771 kr
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Nu testat dammstugaren en runda (kan komma att ändra efter ett tag). + Suger bra, fungerar fint redan på under hälften. + Skaftet är i mitt tycke perfekt. Känns bra att hålla samt har val av sugkraft på handtaget och även start/stopp. + Medföljande parkettmunstycket är riktigt simpel men fungerar bra på hårda golv. + Bra sladdvinda + Något plastig men annars bra konstruktion - Standardmunstycket (som ser ut som ett vanligt munstycke) är helt värdelöst. Till och med en 5 åring begriper att man inte kan ha stark sugkraft i kombination med korta borstar - den suger sig fast i golvet. Detta leder även till att det inte medföljer något munstycke som fungerar bra på både golv/mattor... men samma fel återfinnns även hos Miele, Electrolux, Philips med flera. - Små hjul som gärna viker mattor när man drar den...

Moccamaster KBGC982 AO
Full Star 1
4.3
(20)
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

+Brygger snabbt +Droppstopp +Bra utbud av färger -Brygger en aning för snabbt (går säkert att köpa mer finmaskigt filter) -Många lösa delar (5) -Dålig passform -Dyr -Snålat som fan på allt förutom bryggaren* *Förstår helt ärligt inte hur de har tänkt med de lösa delarna. Bryggaren i sig är gedigen och välgjord, men när det kommer till de lösa delarna så är det helt orimligt dåligt för prislappen. Inte heller så är det tillverkat så att det passar perfekt, det är ca 1cm mellanrum i både höjd och sidled på själva "plattan" där kannan står. Hur svårt är det att tillverka en kanna i rätt storlek? Inte särskilt. Själva "kranen" lossnar även lätt när man ska byta filter... Liksom de hade kunnat spendera en femtiolapp i tillverkningskostnad på de lösa delarna för att det ska kännas riktigt bra, tyvärr har de inte tänkt så och det syns tyvärr. Får ni erbjudande på 1500 eller mindre så är det väl helt okej.

Asus ROG Gladius
Full Star 1
4.4
(22)
870 kr
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bytte ifrån första generationens Deathadder som fått dubbelklickssyndrom. Riktigt imponerad av byggkvalitèn, känns gedigen med en trevlig sladd och mycket enkel programvara för justeringar. Även gummit som är tänkt till att få bättre grepp känns riktigt skönt. De få saker jag önskat är att knapparna på sidorna skulle varit mindre och längre bak (når inte), samt att det saknas ett bekvämt stöd för ring- & lillfingret. - Uppdatering! Har haft enorma problem med drivrutinerna som gör att datorn fryst en gång varannan minut i ca 1-3 sekunder. Provat alla typer av ominstallationer och ingenting hjälper. Klistret som håller fast gummit på sidorna har "smält" och kletar således ned fingrarna och gummit släpper. Riktigt trist då musen i övrigt hade bra ergonomi.

Asus SDRW-08D2S-U Lite
Full Star 1
3.3
(10)
330 kr
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har väl fungerat i nästan ett år. Men sedan gav uttaget till USB:n upp, hela uttaget trycktes in i enheten. Då har jag bara tagit ut och in den 2(!) gånger. För övrigt är den bräcklig och högljudd.

Inet
Utmärkt
(500+)
V
Viscera
54 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Handlat flera gånger via Malmö-butiken och nu i December månad även en handplockad dator för omkring 12k. Inet har träffat rätt på så gott som alla punkter man kan tänka sig, men framför allt rekryteringen av personal - finns ingen butik som har så pass många "nördar" anställda. Var bara att säga vilka spel jag lirar och andra krävande progam så fick jag förslag på de mest stabila produkterna i varje kategori i min prisklass. Fick i Juni (2016) problem med en SSD, kontaktade Inet och fick en ny! En suverän butik för den som behöver hjälp med datorrelaterad handel =)

Sony Xperia Z3 Compact D5803 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.6
(144)
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Här kommer min andrautvärdering om mobilen, haft mobilen i lite drygt två veckor. + Mycket bra batteritid, med det inbyggda energisparläget som kan aktiveras så används i princip ingenting. + Väldigt skarp skärm med mjuk färgåtergivning. + Kan spela .FLAC i musikspelaren utan konvertering. En funktion som jag letat efter mycket länge. + Väldigt många praktiska inställningar inom varje kategori, användarvänligheten stiger märkbart.. + Utmärkt kamera för att vara i mobilformat, särskilt i svaga ljusförhållande. - Väldigt skarpa kanter - obekväm att hålla i handen utan skal. - Glasbaksida - svårt att se poängen med att använda ett mindre tåligt material än plast. - Inbyggt batteri (?), frågan är vad man gör ifall den skulle hänga upp sig helt. - Touchen fungerar inte helt smärtfritt, ett problem som inte ens fanns på min S2. - Luckorna; alla som haft de tidiga Sony/Nokia från tidiga 2000-talet vet att dessa inte håller. Tveksamt om de är tåligare nu. - Ingen tillbaka- eller hemknapp, i många appar (inklusive kamera) blir detta ett störande moment.

Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B 250GB
Full Star 1
4.8
(45)
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har en 840 EVO sedan tidigare för OS och denna blir för spel :). Var toknöjd med förra och denna är i princip likadan men med mer minne. Uppdatering: Kortet började nu strula, upptäcks inte i Bios mm. Kontaktade Inet, får ett nytt!

Fallout 3 (PC)
Full Star 1
4.7
(16)
26 kr
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Riktigt roligt! Misär, inavel och en jälva massa att utforska.

Creative EP-630 In-ear
Full Star 1
4.1
(120)
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Dessa in-ear lurar har en bra komfort och är ganska lätta att sätta in, inget problem efter flera timmars användning. Ljudet är ganska klart men ändå lite bullrigt, basen är i mitt tycke nästan lite för tung. När jag hade mitt par av dessa kostade de ca 350kr men nu är de nere på 150kr, med andra ord prisvärt. Ett klipp för någon som vill ha mycket bas och kanske inte har så mycket att jämföra med. Någon som är van vid neutrala studiohörlurar bör söka sig till ett annat par. Det enda stora minus jag skulle vilja ge är att de snabbt går sönder, tyvärr.

Razer Moray In-Ear
Full Star 1
4.9
(7)
1 550 kr
V
Viscera
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Blev väldigt förvånad när jag testade dessa för första gången. Hade förväntat mig att det skulle vara något i still med Skullcandy, där det endast är märket som kostar. Jag hade fel! Dessa lurar lät väldigt bra! Kanske inte så väldigt balanserat ljud men det färgade ljudet den gav var fint. Basen var ganska tung och ljudet var väldigt klart Skulle kunna säga att de både har komforten och ljudet som Creative EP630, inte lika mycket bas men för övrigt en ganska snarlik lur. Det enda negativa är den tunna sladden och att lite väl mycket ljud överförs från sladden när man rör på sig. Köpte mig ett andra par då jag kapade sladden i bildörren. Värda sitt pris med tanke på ljudet man får + mic. Kan däremot säga att man kan få lurar med samma ljudkvalitet för en mindre slant om man ändå inte tänker använda micen. + Ljudet + Mic - Sladden +/- Priset (okej för att vara med mic, dyr om micen inte kommer användas)