Prisjakt

hmelin

Medlem sen 2011-12-06
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Fitbit Charge 3
Full Star 1
2.6
(13)
109 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra: Bra batteritid. Puls funkar bra. Halvdant: Steg räknas för lite för mycket. Lite buggar i appen. Dåligt: Det som är riktigt dåligt är armbandet. Gick sönder efter knappt ett år. Har aldrig haft en klocka med så klent armband.

Philips Wake-up Light HF3505
Full Star 1
3.9
(37)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

Bra tanke men full av brister: - Tappar tiden vid strömavbrott - Siffrorna på displayen lyser så starkt att det är störande på natten - De inbyggda naturljuden är bara fem sekunder och loopar med ett hack emellan så det är inte alls mysigt utan mest störande - Strömsladden är för kort Känns som att Philips inte testat denna i ett riktigt sovrum utan bara i ett labb.

*Redigerades 5 år sedan
Philips Series 7000 BT7085
Full Star 1
3.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*

Har haft den nu ett par veckor och den funkar fint. Har ganska kraftigt skägg och visst får man köra den fram och tillbaka, men den hugger inte och resultatet blir jämnt och fint. Det bästa är att den samlar upp det mesta av skägget i en liten behållare. En del hamnar utanför men det är ändå lättare att göra rent än vad det är med andra trimmers. Nackdelen är att batteriet inte räcker så länge, men man kan ju använda den med sladd.

*Redigerades 6 år sedan