Kategorier
Prisjakt

Faeain

Medlem sen 2011-11-24
17
Bidrag
10
Hjälpsamröster
FIFA 19 (PC)
2.3
(2)
122 kr
2 år sedan*
Bra spel offline men nästintill ospelbart online! Hög latens till EAs servrar och ingen möjlighet att se ping. Och värst av allt. Det KRYLLAR av fuskare i alla spellägen! EA verkar inte bry sig om PC versionen.
*Redigerades 2 år sedan
Logitech G403 Prodigy
3.6
(20)
679 kr
3 år sedan*
Väldigt skön mus med riktigt bra form och oerhört skönt skrollhjul! Skulle nog säga att allt utom sidoknapparna är spot-on. Enligt mig är dom en aning stora.
*Redigerades 3 år sedan
Junkyard
Utmärkt
(150)
Usel
3 år sedan*
Inga problem med köpen i sig men att man ska bli reklambombad via sms är otroligt störande..
*Redigerades 3 år sedan
Mission SG GGM 2.7
3.7
(2)
299 kr
4 år sedan*
Väldigt skön mus som påminner extremt mycket om Intellimouse 3.0, både på gott och ont. Scrollen är lite hård att trycka ned, men känns annars väldigt bra! Sidoknapparna är som på 3.0an, lite svampiga, den främre är även den något hård att trycka ned. Mjukvaran är lite b men gör sitt jobb.
*Redigerades 4 år sedan
Fractal Design Define C (Svart)
4.4
(19)
849 kr
4 år sedan*
Väldigt diskret chassi med bra kvalitetskänsla! Den är hur lätt som helst att montera i (som typ alla andra atx chassin). Mitt gamla corsair tx650w (ganska grunt/kort men omodulärt) får plats utan problem, alla överblivna kablar får plats bakom nätaggregatet, utan att flytta på något. Kabeldragning osv är lätt att få till på ett bra sätt, men det finns en sak som kan sätta lite stopp. Vinklade sata-kontakter för hdd/ssd är verkligen inget att rekommendera, fungerar enbart för den övre hddvaggan, tror det är fysiskt omöjligt vid dom resterande platserna. Även sata-strömkontakterna kan bli lite dryga vid lagringsplatserna bakom moderkortssockeln, beroende på vilken typ man har. Fick själv pressa ihop kablarna för att få kontakterna in i ssdenheterna, ingen stor sak med andra ord. Inget av det ovan påverkar mitt betyg av chassit. Det som drar ner på betyget är fläktarna och moduvent luckan. Ljus från moderkortet läcker ut från luckan, inte mycket men märkbart, och fläktarna låter ganska mycket.
*Redigerades 4 år sedan
Gigabyte XM300
3.3
(5)
5 år sedan*
Tycker musens passform är helt okej. Mjukvaran är lättanvänd men ganska klumpig, den återställer t.ex färg varje gång man vill justera den. Kvalitetskänsla är något som verkligen saknas, Mus nummer ett hade en helt defekt högerknapp och på mus två var gummibiten för tummen helt lös (klistrade fast den själv). Nu till det största problemet (alla kanske inte upplever detta), båda mössen jag prova fick datorn att inte vilja boota, blev därför tvingad till att koppla bort musen vid varje boot. + Lätt och relativt skön i handen + Sensorn + Skönt scrollhjul med många steg! + Priset - Ingen justering av lift of distance i mjukvaran - Dålig kvalité - Styv sladd - Skrapande glid, som att glidzen är försmå/låga (Upplevde det med båda exemplaren, musmatta qck heavy)
*Redigerades 5 år sedan
Plantronics GameCom 388
3.5
(2)
6 år sedan*
Riktigt bekvämt och lättsittande headset, varken klämmer eller trycker någon stans. Ljudet är relativt bra, iallafall för priset, mikrofonen är även den ganska bra. Sladden är ganska kort, så man kan få problem om datorn står en bit bort. Även ganska dålig kvalité på sladden, den "ihopbuntade" sladdformen är fortfarande kvar efter ca 2-3månader, utan att ha rätat ut sig.
*Redigerades 6 år sedan
Speed-Link SL-6556 XEOX Pro Gamepad (PC)
3.8
(2)
266 kr
6 år sedan*
Otroligt skön handkontroll! +rubberized yta +sköna knappar +bra spakar -lättslitet gummi på spakarna
*Redigerades 6 år sedan
Philips Series 3000 QG3320
3.3
(18)
539 kr
6 år sedan*
Har använt min i över 6 månader nu, och den klipper fortfarande relativt bra. Det enda problemet jag upplever är ljudnivån, den låter otroligt mycket. Vibrationerna nöter på plastkonstruktionen vilket orsakar glapp i längden som får "klipparhuvudet" att dallra = högre ljudnivå. +Pris +lättanvänd +näshårstrimmer -Hög ljudnivå -Plastig
*Redigerades 6 år sedan
Gioteck VX-2 Wired (PS3)
2
(2)
7 år sedan*
Mycket plastig handkontroll som fjädrar om man klämmer till, men bortsett från det så är den faktiskt relativt bra. +lätta och responsiva knappar +trevliga analoga spakar. Kan kännas hårda/tröga till en början. +priset -Känns väldigt plastig och klen.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1