vraev

Medlem sen 2011-11-24
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan

Bra kundsupport.

Electrolux Home
OK
(500+)
Dålig
7 månader sedan

Fick inte varan jag beställt, istället annullerad order pga. "tekniskt fel".

Andersson KDW 1.0 (Nordisk)
Full Star 1
2.5
(1)
129 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ganska tyst, och någorlunda lättskrivet. Space-tangenten är dock ganska icke-responsiv vilket tvingar fram att slå den med pekfingret istället för tummen. Om den hade fungerat normalt hade det varit ett riktigt bra tangentbord för 99kr, men nu är det bara OK.

HP Spectre x360 15-DF0002no 15,6" i7-8750H (Gen 8) 16GB RAM 1TB SSD
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Överlag en bra dator, men väsnas mycket + Bra prestanda + Snygg design och bra byggkvalité - 6h batteritid vid lätt användning - Högljud! - Varm CPU Tyvärr är mitt främsta intryck av datorn att den låter för mycket, trodde det var något fel och skickade den till service men de gjorde inget märkbart med den. Har undersökt en del själv och det verkar främst vara fläkt regleringen som är dåligt, vilket jag inte hittat någon väg att fixa. + Fläktarna reagerar långsamt, CPUn går till nära 100c och in i thermal throttling före fläktarna kommer igång + När fläktarna är igång blåser och låter de även ner till 40c + På batteri är det inget problem med fläktstyrningen + Genom att underklocka CPUn går det att få ner effekten, men fläktstyrningen är fortfarande dålig. + Eventuellt är det en fläkt-hastighetssensor som är trasig, men det kunde service inte ordna.

Xiaomi Redmi Note 4 Dual SIM 3GB RAM 32GB
Full Star 1
3.2
(2)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

+ Tål att tappas + Prestanda ok + Billig för vad man får - Bluetooth kopplar ner ofta och har dålig räckvidd - Trots 4000 mA batteri så räcker batteriet inte en hel dag med måttlig användning, kanske 3 timmar kontinuerlig användning med allt igång. - Många förinstallerade (kinesiska) appar med oförklarligt mycket behörigheter (spyware?) - Med VPN igång stänger alla appar ner i någon slags reset ofta - Tidig mjukvara på den ledde till spontan omstart då och då