Prisjakt

phonogen

Medlem sen 2005-01-03
3
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Fitbit Charge 3
Full Star 1
2.6
(13)
960 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan*
Tyvärr ingen bra produkt. - Räknar stegen helt galet - Visar pulsen helt galet - Displayen syns knappt en ljus solig dag utomhus + Bra batteritid + Vattentät
*Redigerades 3 år sedan
OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D
Full Star 1
3.9
(16)
1 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan*
Grymt nöjd med den här grillen. Den har levererat exakt så som jag förväntat mig. Har testat alla lägen nu utom fisk och det blir grymt resultat. Visst är man kock och har bra koll kan man säkert göra det mesta bättre än vad den här grillen kan via sina autolägen. Men det är svårt att misslyckas med kött/kyckling/hamburgare. Kan varmt rekommendera den här för dem som vill ha lite enklare, snabbare matlagning med goda resultat. Att kunna ta loss grillplattorna och köra i diskmaskinen är helt klart en avgörande detalj och det fungerar perfekt. Finns inte så mycket att klaga på förutom då som nämnts att el-sladden hade gärna fått vara lite längre samt att priset kan få en att tänka sig för om det verkligen är värt det, men jag kan säga nu att det är det!
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
4 år sedan*
Jag har nu en order hos Cdon liggandes varan finns på lagret men ändå har det stått att ordern är under "behandling" dom anger att det ska ta 1-3 dagar. Nu är jag uppe i 4 dagar och inget händer. Jag försöker maila dom och då får man automatsvar på att de återkommer inom 48h. Det är under ALL kritik att inte ha bättre tider på svar. Hade jag vetat detta så hade jag självklart vänt mig till någon annan och köpt min produkt. Nu är min vara i limbo och jag har ingen ANING om vad det är Cdon håller på med som gör att det är fördröjning. Sjukt bra att jag tog det på faktura iaf. Skulle vara riktigt arg om jag förskottsbetalade.
*Redigerades 4 år sedan