Prisjakt

lunkwill

Medlem sen 2005-01-03
19
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Sumo.se
Utmärkt
(360)
Utmärkt
ett år sedan

Bra priser på det jag köpte, kom bra förpackat och snabbare än jag trodde. Toppen!

Delitea
Utmärkt
(221)
Bra
ett år sedan

Bra att priserna för dricka var med pant, även om det gjorde att de såg dyrare ut än konkurenterna. Kanske visa båda priserna samtidigt?

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
2 år sedan

Lätt och snabbt att handla, bra extra rabatt med Komplett Banks kreditkort. Leveranstiden gick snabbare än vad som angavs. Tyvärr var projektorn defekt vilket såklart inte är Kompletts fel. Tvärt om gjorde kundservice ett bra jobb medr att försöka lösa mitt problem. Då projektorn utgått skickade de en kund-retur istället som ersättning och gav mig även alternativet att häva köpet. Det senare var dock inte en bra lösning då jag redan byggt om hemmabio-rummet för den nya projektorn. En stjärnas avdrag var att adresslappen var satt på undersidan av ersättningsprojektorn så den har nog skickats upp-och-ner av posten. :-/ Ytterligare en stjärnas avdrag över att jag i praktiken fått en begagnad projektor (som gått minst 35h samt skickats med posten minst tre gånger) för nästan samma pris som en ny. Demo-exemplaret är mindre än 1.5% billigare än vad jag betalade för den nya. 8 av 10 stjärnor är dock fortfarande "mycket bra"!

MediaMarkt
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Uppdatering 2020-02-11: Fick till slut reda på att Mediamarkt inte kunde leverera produkten de redan dragit pengar för på kreditkortet. Som ersättningsprodukt för en >15'000kr 4k-projektor erbjöds jag en <10'000kr 720p-projektor. Vilket skämt. Ingen annan kompensation var aktuellt. Mediamarkt upptäckte aldrig själva problemet utan jag fick kontakta dem. Som grädde på moset så skedde deras återbetalning inte omedelbart, så nu har jag fått en kreditkortsräkning för projektorn och får glatt ligga ute med pengarna ett bra tag. Tack för inget Mediamarkt. Uppdatering 2020-02-04: Fick ringa kundtjänst då beställningen har fått en konstig status på hemsidan om att den "levereras i flera paket". Det är en produkt... Kundtjänst behöver nu upp till 24h på sig att ta reda på om projektorn jag köpt (när den fanns i lager) finns på riktigt eller inte. Snyggt. Poängavdrag för att de anger fel tillverkargaranti för Epson-projektorer. De anger 1 år när det är 2 år på projektorn och 3 år på lampan, i alla fall för EH-TW7100.

HiFi-Punkten
Utmärkt
(224)
Utmärkt
2 år sedan*

En butik som bryr sig. Jag fick ett personligt email kring ordern (på en lördag dessutom) som upplyste att det inte ingick nätadaptrar till en sak i ordern. Detta var något Jag var medveten om, men det faktum att en människa kollade på ordern och tog sig tid att höra av sig säger mycket om en butik.

*Redigerades 2 år sedan
Lenovo A Plus
Full Star 1
3.7
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Otroligt prisvärd telefon för 500kr i mitt tycke! Känns inte långsam att använda och skärmen känns inte överdrivet lågupplöst heller i praktiken. Har allt som behövs för t.ex. Pokemon Go, skärmen fungerar utomhus och batteritiden är bättre än min gamla iPhone 6 vid Pokemon-spelande. Betraktningsvinklarna på skärmen är dock dåliga upp/ner samt färgerna är inte på topp. Den är också otroligt känslig för stötar då det bara är ett tunt plastskal runt och "glaset" (plast?) går hela vägen ut till denna tunna ram. Har redan gått en flisa ur "glasets" hörn. Inte helt lätt att få tag på billiga fodral om man inte bestället från Kina. 150kr för ett fodral är rätt mycket till en 500kr-telefon... Kamerorna är som förväntat inte speciellt bra, men dugliga till barnen. Skulle inte vilja ha den som primär telefon men perfekt slit-å-släng-lur till barnens Pokemon GO-spelande. Man får >2 av dessa lurar på kostnaden av ett skärmbyte till "min" telefon...

*Redigerades 4 år sedan
Lenovo IdeaCentre Q190 6281-9BG VE79BMX
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

+ Lätt att öppna och byta minne och hårddisk + VESA-fäste medföljer - Konstant fläktljud - Bara en SO-DIMM-slot (max 8GB enligt spec) - Ingen riktig/fungerande återställningsmedia Fläkten verkar gå i princip konstant och är tyvärr inte direkt ljudlös, låter ungefär som en bärbar med lite last. Jag skulle inte acceptera den i ett vardags- eller sovrum. Då första exemplaret hade en hårddisk med över 7500 trasiga sektorer och byttes till en ny. Båda exemplaren hade det störande fläktljudet. Det bör även nämnas att även om det är lätt att byta till en SSD så är det fruktansvärt mycket krångel att försöka få över windows 8-installationen. En normal hårddisk-klon kommer resultera i en icke bootbar windows 8 med en icke fungerande recovery-partition. Man får/kan inte heller bränna ut några recovery-skivor utan kan bara skapa en recovery-USB-pinne. Problemet där att den kan inte återställa systemet till en ny / tom hårddisk, något som Lenovo verkar ha varit medveten om sedan början av året men inte fixat. Lösningen i USA; beställ recovery-skivor från Lenovo för $60 om du vill byta hårddisk. Windows 8-strulet verkar inte unikt för Lenovo, men var medveten om det innan köp! (Det gick till slut att lösa genom installation av en annan nedladdad windows 8-skiva som sedan manuellt skrevs över med en systemavbildning som plockades ut från recovery-partitionen.)

*Redigerades 8 år sedan
Andersson HDE 2.1
Full Star 1
2.8
(5)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

+ Skruvmejsel medföljer - Felaktiga skruvar - Fruktansvärt fodral Kullriga skruvhuvuden till försänkta hål gör att sidorna inte längre går att få på efter att hårddisken är monterad! Produkten går alltså inte alls att använda, i alla fall inte det exemplaret jag köpte. Det medföljde även ett litet fodral till den i fruktansvärt dåligt konstläder som tyvärr utan att överdriva var den sämst sydda produkt jag någonsin sett. Den var dessutom för trångt sydd så lådan gick över huvud taget inte att få i fodralet. Tragikomisk produkt.

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1