Kategorier
Prisjakt

3theros

Medlem sen 2011-11-16
35
Bidrag
14
Hjälpsamröster
KitchenAid Artisan 5KSM125
2.6
(4)
4 799 kr
2 månader sedan
Jaha. Haft denna maskin i 3 år. Drygt 5 degar per år på 1.5 kg. Den ska in på service nu för tredje gången. Tack och hej då kitchenaid.
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
10 månader sedan*
Priser bra, och prisgaranti bäst. Bra erbjudanden. Bra kundservice. Bra med butik. Det enda är att det är lång trög kö på servicen när man åker til butik. Men man blir bra bemött för det mesta.
*Redigerades 10 månader sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Super bra bemötande/hjälp från kundtjänst och otroligt bra priser. (Tack Johan på Kundtjänst!) Bra med öppet köp i 60 dagar också.
Önskefoto
Usel
(17)
Usel
ett år sedan
Använd aldrig denna site. SUCK! Att jag inte läste om dem här först. Luras inte av priset. Sämsta kundservice och sämsta kvalite.
Zalando
OK
(308)
Bra
2 år sedan
Beställde en väska. Fanns 1 kvar i lager. Fick den efter några dagar som utlovat. Riktigt bra pris! Gjorde en till beställning på kläder. Har inte skickats från lagret ännu (Tisdag, beställde Söndag), kan rapportera när den kommer fram. Har för övrigt använt mig av Zalando andra år utan problem också. Något som är nytt är att jag inte kan betala med faktura som gör att de tappar en stjärna. Stod ingen förklaring till varför.
Babyface
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Beställde för 11 dagar sedan något som skulle ta 1-2 dagar att komma fram. Ingen information från butiken. Uppdatering: Fick varan + kompensation. Hanterat på ett bra sätt. Betyg höjt.
*Redigerades 2 år sedan
Clas Ohlson
OK
(365)
Bra
2 år sedan*
Drar bort TRE stjärnor för fel med lagersaldo Aj aj. Tydligen har något gått fel idag, black friday, med deras lagersaldo. Skulle själv köpa en kaffmaskin som inte fanns. Men att slakta deras betyg pga. det är förståligt men ger lite fel syn på Clas Ohlson resten av året. Skönt att alltid kunna reklamera i butik och att reklamationer eller byten alltid är sjukt smidiga. Något som jag värdesätter.
*Redigerades 2 år sedan
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Gratis frakt. Snabba leveranser. Bra priser. Vad mer vill man?
Sida 1