Kategorier
Prisjakt

saltburk

Medlem sen 2011-11-11
10
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Vitaminverket
Usel
(183)
Bra
5 år sedan*
Inte helt perfekta, men ändå min goto-butik för gymprodukter. + Bästa produkterna och priserna i denna kategori. + Bra leveranstid. - Hemsidan kunde vara bättre, ser mest bara ful ut och beter sig konstigt när man scrollar. - Lite dåliga på att fylla på sitt lager, det är lite väl ofta som varor saknas.
*Redigerades 5 år sedan
Creative Sound Blaster Z
3.9
(20)
799 kr
5 år sedan*
Jag hade förmodligen varit ganska imponerad av detta om jag inte redan ägt ett Asus Xonar DX och istället kom direkt från att enbart ha använt integrerat ljud på moderkort. Men när jag nu alltså gör det så blir det en jämförelse som nästan är orättvis, för Creatives SBZ kan bara inte mäta sig med DX. I alla fall inte rent ljudkvalitetsmässigt, för hur mycket jag än kalibrerar med equalizer och inställningar så låter DX fortfarande bara mycket renare och klarare. Däremot så har Z en mer "innehållsrik" drivrutin (som dock bara innebär en massa onödigt extra krimskrams som inte tillför någonting) och nån enstaka ljudutgång extra. Överlag inga övertag alls.
*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Överlägset bästa butiken för elektronik, spel, datorhårdvara, etc. Levererar alltid snabbt, bra koll på lagerstatus och oftast de bästa priserna. Har varit kund hos dem i snart 15 år och det har förstås blivit lite strul genom åren, som dock nästan alltid blivit ordnat supersmidigt och det är en stor orsak till att jag återkommer till dem. Har blivit generöst kompenserad för fel från deras sida och att hantera returer är inte det minsta problem, jämfört med hur andra butiker kan vara. Kontakt med deras personal, oavsett avdelning, är alltid angenämt och professionellt.
*Redigerades 5 år sedan
QPAD 8K Optical
4.2
(12)
5 år sedan*
För oss med lite större händer är detta en underbar mus. Aningen högre och bredare än det som är normen, och passformen är för mig helt perfekt. Alla knappar sitter bekvämt utplacerade och har också perfekt motstånd - inte alls hårt men samtidigt med en tydlig respons. Även scrollhjulet känns lätt och skönt. Har själv Win7 64-bit och har inte haft det minsta problem med mjukvaran.
*Redigerades 5 år sedan
Noctua NH-D9L
4.3
(5)
550 kr
5 år sedan*
Kyler bra och är knäppt tyst, vad mer kan man begära? Ptja, man kan i och för sig begära att slippa spendera en halvtimme på montering, förstås. Fullkomligt hjärndöd konstruktion. Så här krångligt och tidsödande ska det bara inte behöva vara, det finns kylare med likvärdig prestation som tar nån minut att slänga på moderkortet. Annars är det full pott.
*Redigerades 5 år sedan
Electrolux EKF7500
2.5
(51)
5 år sedan*
Bra bryggare för priset. Jag är ingen märkvärdig finsmakare men den gör fullt godkänt kaffe och är dessutom både snyggt designad och enkel att använda. Timerfunktionen gör att man kan njuta av nybryggt kaffe redan när man kliver upp på morgonen. Har ägt den i över ett halvår nu, och den visar än så länge inga tecken på bristande kvalitet.
*Redigerades 5 år sedan
Asus MG279Q
3.3
(23)
8 499 kr
5 år sedan*
Jag orkar inte ens skriva om de positiva sidorna med denna skärm trots att den kvalitetsmässigt är uppe i minst 8-9 i betyg, för jag är bara så less på lotteriet med att försöka köpa en bra datorskärm. Risken för att få ett måndagsexemplar är motbjudande hög och när bilden bara förstörs av fula defekter så skiter jag fullständigt i vilka kvaliteter skärmen "egentligen" består av. På de prisnivåer som gamingskärmar ligger just nu ska det vara felfritt, punkt slut. Asus och alla andra tillverkare kan glömma mina pengar för såna skräpprodukter. IPS glow och backlight bleed som täcker sjukt stora delar av bilden, samt döda pixlar, blev i detta fall orsaken till ännu en reklamation.
*Redigerades 5 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
9 år sedan*
Har köpt datorer av dem två gånger. Båda hade något fel som innebar att jag var tvungen att returnera en del eller hela datorn. Något som f.ö. inte funkar speciellt smidigt, man får tjata bra länge och intensivt för att det ens ska börja hända något. Det är ganska uppenbart att de gärna försöker sälja begagnade delar som nya, och det är så klart extra lätt att smyga in i något datorpaket. Riktigt motbjudande dålig stil. Sen gillar jag verkligen inte den pissiga pickup-avgiften heller, som är högre än de flesta försäljares fraktavgifter. Helt meningslös avgift och bara löjligt sniket. Kommer alltid att undvika Komplett (och Inwarehouse), även om de råkar vara billigast på en produkt. Jag betalar hellre flera hundralappar mer för att vara mer säker på att det jag köper är helt nytt.
*Redigerades 9 år sedan
Corsair Vengeance 1500
3.2
(22)
9 år sedan*
Ett headset som egentligen är väldigt bra men fungerade bara inte för mig personligen. Jag tror att det beror på mitt huvud, det är nämligen lite avlångt och headsetet är uppenbarligen designat för att bättre passa personer med mer fyrkantig huvudform. P.g.a. detta så hölls det inte helt på plats genom trycket från kåporna, och därför behövde det stöd ovanpå mitt huvud och det är här det stora problemet kommer: Vadderingen på bågen är väldigt dålig, nästan obefintlig. Så när headsetet trycker bågen mot mitt huvud med större delen av sin tyngd så känns det bara väldigt hårt och obekvämt. Jag kunde inte ha det på mig i mer än 5 minuter innan det började kännas för jobbigt. Prövade längre sessioner för att se om det gick att avvänja, men icke. Det är som att ha ett stålrör balanserandes ovanpå huvudet. Det är så himla synd, för annars är nästan allt med det här headsetet riktigt bra. Själva kåporna känns skönare än vad jag varit med om med något annat headset, helt underbar vaddering och täcker ordentligt runt om öronen. Stänger ute mycket av ljudet utifrån. Det är också glasögonvänligt, vilket kan vara ett stort problem med vissa andra headsets. Ljudet håller också hög nivå. Man får visserligen justera det lite för att bli helt nöjd, men inställningsmöjligheterna via mjukvaran är väldigt många så de flesta bör kunna få till en ljudbild som passar dem. Det finns förstås bättre, men det finns bra mycket som är sämre där ute också. Överlag är det bara riktigt bra kvalité rakt igenom, det känns väldigt stabilt och är lättinstallerat (bara att plugga in USB och installera lättåtkommen mjukvara från nätet). Ovanpå allt detta så är det väldigt billigt för sin kvalite, åtminstone i skrivande i stund. Om man inte får samma problem som jag hade med den hårda bågen så är det bara att slå till, du lär inte hitta så mycket mer prisvärda headsets just nu. Jag skulle ge det en 9:a i det fallet. Annars så måste det påpekas att Corsair slarvar bort en hit genom att snåla på en väldigt viktig och ganska lättfixad detalj. Eftersom jag tillhör den andel som drabbades av detta misstag så blir mitt betyg något helt annat, tyvärr.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1