Prisjakt

Hytters

Medlem sen 2004-12-29
8
Bidrag
8
Hjälpsamröster
IKEA
Dålig
(306)
Usel
en månad sedan
Usel leveranstid (3 veckor), när sedan leveransen skall komma (frakten kostade 750 kr) så kan dom inte precisera det mer än "mellan kl 10-16" och jag måste vara hemma! Ringer IKEA för att fråga om de kan ge en mer precis tid, blir hänvisad till DHL. Ringer DHL som säger att detta sköter IKEA själva ring dem! Ringer IKEA igen. Mina alternativ är att låta det gå i retur sen boka ny utkörning för 750 kr eller köra 4 mil och hämta själv. Aldrig mer att jag beställer något via nätet från IKEA.
Nostalgibutiken
Utmärkt
(49)
Utmärkt
5 månader sedan
Bra pris och snabb leverans. Blev ett litet fel vid senaste beställningen men det löstes på bästa sätt från deras sida och jag hade korrekt varor hemma dagen efter.
Widforss
Utmärkt
(433)
Utmärkt
ett år sedan
Trevlig webbutik, kan förbättra sidan lite. göra det lättare att hitta kategorier, filter osv. Otroligt snabb leverans så det blir ändå 5 stjärnor
Google Wifi (3-pack)
Full Star 1
4
(60)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Man kunde visst schedulera åtkomst för sådant som är trådar. Bara jag som va kass... Enkelt att sätta upp. Funkar stabilt. Lite besviken att man bara kan schedulera åtkomst för sådant som är uppkopplat via wifi
*Redigerades 3 år sedan
Honor 8 64GB
Full Star 1
4.2
(9)
5 295 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Väldigt prisvärd! Hade en iPhone 6 innan och denna känns mycket bättre! Känns som fingeravtrycksläsaren är 10ggr så snabb som på iphånen!
*Redigerades 4 år sedan
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Snabb leverans. Smärtfri retur, fick återkoppling direkt när de mottagit returen! Enda jag kan komma som kan förbättras är hemsidan, känns inte jättemodern. Men vad hör det med sådan service! Kommer handla här igen!
*Redigerades 6 år sedan
Sony Xperia Z3+ E6553
Full Star 1
2.7
(27)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Väldigt nöjd. Har inte märkt av värmeproblemet ,har iofs inte mer än testat de berörda kameraeffekterna heller. Batteriet räcker inte två dagar, men en dag är inga problem, jag använder mobilen väldigt mycket så jag är ändå väldigt nöjd kapaciteten. Den telefon jag varit mest nöjd med efter en vecka! Kan hålla med om att det är lite snålt att det inte kom med ett par hörlurar.
*Redigerades 6 år sedan
LG F1481TD (Vit)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Nöjda tills vi körde första tvätten. Ett skrapande ljud hörs i olika delar av programmen. Trots att supporten gav mig rådet att låta det bero beställde jag service. Visade sig att plåten bak hade fått en buckla! Nu när den fungerar kan jag inte annat än att höja betyget....
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1