Unregistered693defe0

4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Philips 55PUS8503 55" 4K Ultra HD (3840x2160)
Full Star 1
4.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastiskt bra köp för 7990 kr! Väldigt fin bild, hittar inga problem med den. Ambilight är faktiskt något som kan förhöja upplevelsen, i varje fall om det inte är för ljust i rummet. Ljudet är betydligt bättre än en vanlig platt-tv, men jag använder ett ljudsystem när jag tittar på film. Android-systemet fungerar bra när man väl har loggat in och inställningarna är gjorda men kan vara en aning segt ibland. Dock inte värre än i en normal mobil.

Kopplat
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Fantastiskt bra pris på HDMI-kablar av god kvalitet. Sedan blixtsnabb leverans, och därmed har Kopplat en väldigt nöjd ny kund.

Spartoo.se
0
Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Skorna jag köpte var billiga, storleken stämde (efter att jag hade läst att tidigare kunder rekommenderade att man valde en storlek över sin vanliga), leveransen skedde väl inom utlovad tid och det var enkelt och smidigt att beställa och betala. Det går inte rimligen att begära mer. Att leveransen tar exakt den tid det står att den ska ta kan jag ärligt talat inte förstå att folk klagar på. Man kan säkert få samma skor levererade snabbare från en annan webshop, men då får man betala lite mer istället. Man kan kanske inte få allt, ibland får man välja.