Prisjakt

REH

Medlem sen 2011-11-01
21
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Trek Marlin 7 Gen 3 2023
Full Star 1
3
(1)
8 495 kr
R
REH
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 månader sedan

Ok cyckel men drar ned betyget eftersom det är tublösa däck. Dvs samma princip som bildäck utan innerslang. Det ger massa olika problem. Tex nu läcker det där ventilhuset sitter fast efter 2 månader. Då måste man på något sätt ta bort det fastlimmade i fälgen däcket för att laga ventilen sen ska man lyckas limma tillbaka det utan att det blir läckage vilket är omöjligt. Bara att kasta skiten istället. Köp en cyckel med innerslang istället!

Livekort.se
Bra
(500+)
R
REH
21 omdömen
Uselett år sedan

Beställer en win11 pro nyckel och den fungerar inte. Känns bara som bluff o båg. Beställer en nyckel från ProgramvaruExperten och det är inga problem, win11 home sväljer den direkt och blir PRO. Skitbutik inte vill dom återbetala heller!

Asus ROG Phone 6 Pro AI2201 5G Dual SIM 18GB RAM 512GB
Full Star 1
5
(1)
R
REH
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Bytte från Rog2 Asnöjd allt perfekt! Samtalsinspelning finns kvar! Batteriet räcker mycket längre än tvåan trotts skärmen på baksidan och lysande DARE TO PLAY. Jag har 60%+ batteri kvar hemma på kvällen! Lite dyr men värd det tack vare kvalitet coolhet snabbhet mm.. Ej vattentät, jag behöver det 2 ggr/år i regnet. Ingen plats för minneskort vilket suger.

Billabong Tribong OG Boardshorts (Herr)
Full Star 1
1
(1)
367 kr
R
REH
21 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Billabong har fått otroligt dålig kvalitet till skillnad från när märket var nytt. Jag vill varna för köp utav deras shorts som går sänder för minsta lilla det gäller även dyraste modellerna. Har bränt massa pengar i onödan. Nu blir det testa Speedo shorts och se om dessa håller eller är lika sopiga..

Phonecrash.se
R
REH
21 omdömen
Usel2 år sedan

Jag beställde ett glasskydd till en mobil. Efter ca 1 vecka skickade jag en fråga via formuläret på hemsidan där jag undrade om statusen. Dagen efter makulerade dom ordern och Swishade tillbaka pengarna utan någon förklaring. Jag har mejlat två ggr men antar att jag inte kommer få några svar på varför ordern makulerades. Nu har jag läst lite andra recensioner och inser att detta är en oseriös aktör som man inte ska handla ifrån för att undvika strul och dålig service och bemötande.

CDON
Bra
(500+)
R
REH
21 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Tyvärr så har cdon blivt mycket dåligt sedan dom började använda undersiter för att bygga upp sin online shopping. Tex i mitt fall där jag beställer via cdon från caseonline. Cdon tar inget ansvar för försäljningen utan skickar vidare frågor från deras formulär till caseonline. Caseonline struntar i att svara över huvud taget. Caseonline skickar inte ett enda mejl till mig under hela hanteringen. Cdon går inte att kontkta. Till saken hör att jag på endast cdons site kan se status för beställningen ingen annan info finns någon annan stans så som epost eller hos caseonline. Beställningen har status skickad i 1 veckas tid hos cdon. Jag skickar frågor via cdons formulär och plötsligt ör min order makulerad trotts att varan varit skickad i 1 vecka. Ingen svara på 1 enda fråga under hela hanteringen. Känns bara som ett stort svart hål dör cdon inte vill ta något som helst ansvar! Blir till att handla av någon butik som har personlig kontaktyta mot kundera i fortsättningen!

Jabra Evolve 80 UC Stereo Over-ear Headset
Full Star 1
3
(2)
2 837 kr
R
REH
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Samma lurar som Jabra Evolve 80 MS Stereo. Skillnaden är att dessa inte har Microsoft certifieringen. Så till hårdvaran som får samma recension som MS serien av mig. Jag har detta på jobbet och det fungerar riktigt bra. Ljudet är mycket bra både för musik och övrigt.

Jabra Evolve 80 MS Stereo Over-ear Headset
Full Star 1
3
(5)
2 922 kr
R
REH
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Har detta på jobbet och det fungerar riktigt bra. Ljudet är mycket bra både för musik och övrigt.