Prisjakt

f3zz

Medlem sen 2011-10-29
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
HyperDrive GEN2 12-in-1 USB-C Hub
Full Star 1
5
(1)
f
f3zz
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Mycket bra produkt. Se dock upp om du tänkt köra 2st skärmar i "2K" upplösning 2560x1440 eftersom det då endast stöds i 30hz. Med 30hz får jag extremt muslagg. Vilket blir dealbreaker för mig.

Roxcore Flow Active Wireless In-ear
Full Star 1
2.5
(4)
f
f3zz
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Väldigt dålig bluetooth täckning...

Vitvaruexperten.com
Utmärkt
(399)
f
f3zz
7 omdömen
BraRedigerades 5 år sedan

Beställde en Ring Doorbell på black friday rean, som blev länkad till prisjakt som en Ring Doorbell V2. Men väl hemma upptäckte jag att det är en Ring Doorbell v1. Så jag ber att få returnera denna, vilket skall gå bra enl. kundtjänst på vitvaruexperten. Någon dag efter jag returnerat paketet, ringde jag kundtjänst och meddelade att paketet är returnerat och att jag vill ha bekräftat att någon hämtar ut det, men får till svar då bara att jag bara ska vänta. Nu upptäckte jag att returen ej är uthämtat i tid och returnerad till mig igen. Mycket dåligt! *Uppdatering* Vitvaruexperten meddelar att de står för frakten båda gångerna och beklagar sig för det som skett. Lägger till några stjärnor pga detta. *Uppdatering* Jag fick en ersättningsprodukt. pga vad som hänt fick jag en ring doorbell v2 för samma pris som v1. (1190sek) Lägger till ytterligare några stjärnor pga detta.

LG 70UJ675V 70" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
4.7
(3)
f
f3zz
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Wow, verkligen mycket tv för pengarna. Mycket skarp bild. Och förväntningarna på "Smart TV" var låga. Men jag är oerhört positivt överraskad. LGs WebOs kan ju faktiskt ersätta min HTPC till 95%. Snabb och responsiv. Verkligen en överraskning! Jag saknar inga "appar" det finns tillochmed Plex! Köpte till Magic remote (LG AN-MR650A) och "pekaren" fungerar trots att det var lite svårt att hitta information om att den skall fungera med 6-serien, inne på MediaMarkt talade de om för mig att den bara fungerar till 7-serien. Men jag kan intyga att den även fungerar fint till denna TV. Minus får den för "vertical banding", vilket är märkbart i en hel del "gråskärmar". Men inget jag kommer att montera ned tv från väggfästet och byta ut. Men har fattat det som att man kan ha olika tur med detta även om det är samma panel. Men sammanfattningsvis så får man väldigt mycket för pengarna enligt mitt tycke. (Köpte för 13990.-)

Nexa AN-179
Full Star 1
3.8
(8)
279 kr
f
f3zz
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Bra format och bra pris, Beställde 2st och en av dem var trasig, (relä slog till/från lite som den själv ville vilket resulterade i en hel del blinkande i lamporna.) Väntar på en utbytesenhet som jag fått bekräftat att jag skall få. Hade dock förväntat mig att man kunde sätta 2st olika gruppassocieringar, vilket man inte kan. Så litet minus där. Annars bra produkt i förhållande till priset.

Sharp Aquos LC-60LE751E
Full Star 1
4.3
(15)
f
f3zz
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har hållt utkik efter en 60" ett tag nu, men hade nästan ändrat mig för att köpa en 55" med mer teknik för pengarna. Men när detta erbjudande kom (9990.-) kunde jag inte vänta längre. Jag var inte helt övertygad i butiken, då jag upplevde att bilden kunde brusa till lite vid snabba scener. Men jag tänkte att det nog gick att ställa in bättre när jag väl är hemma. Uppdaterade firmware direkt, genom den medföljande WIFI-dongeln. Smidigt! +++ +Skarp bildkvalitét +Mycket inställningar för att ställa in bilden efter behag och hem. +Lättnavigerade menyer som inte hackar +Mycket bra svärta (Jag har dock inte jämfört med Plasma-TV) +Riktigt snygg design +WIFI dongel följer med +Firmware uppdatering fanns tillgänglig (v 0.1.43.5) +Youtube och Facebook finns som appar i SmartTV - - - - Lite seg att slå på - SmartTV funktionen är inte jätteimponerande och ganska slö/seg - Saknar Miracast funktion, skulle vara fint om det kunde bakas in i kommande uppdateringar. - Lysdioden som indikerar att TV är på lyser ganska starkt blå, stör mig lite. Hade gärna velat byta färg eller stänga av denna. - Kanalsökning måste göras för att förstagångsguiden skall försvinna, trots att man inte tänker köra kanaler i TV. Jag har bara haft TVn i ett par dagar, återkommer med fler detaljer eller om jag upptäcker nya för/nackdelar. Summa sumarum, en riktigt fin stor TV för pengarna enl. min åsikt.