Kategorier
Prisjakt

velm

Medlem sen 2011-10-28
10
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Razer Abyssus
3.1
(20)
6 år sedan*
En bra mus om man tycker om formen, med S3888-sensorn, precis som i tidigare versioner av Deathadders. Fungerar bäst på Razers egna musmattor enligt min erfarenhet. Väldigt lite funktionalitet i övrigt, eftersom det finns tre knappar och scrollhjulet. Inga drivrutiner behövs då Razer placerat ut hårdvaruswitches under musen där man ändrar musens uppdateringsfrekvens (125Hz / 1000Hz) samt dpi (450 / 1800 / 3500). Klassika Omron switches för musknapp 1 samt musknapp 2, inget att klaga på gällande det. Klarar man sig utan sidoknappar och utan extra funktionalitet så är detta klart ett värt köp. Det stora frågetecknet är då formen, som inte passar mig personligen men det är alltid personligt vad man tycker om det. De som använder ett clawgrepp tror jag skulle tycka om denna mus. Många anser att Razerprodukter är dåligt gjorda / går sönder efter några veckor till månaders användande. De enda Razerprodukter jag äger är en Goliathus Speed samt denna mus och denna mus fungerar lika bra som vid inköpsdatum för cirka 1,5 år sedan.
*Redigerades 6 år sedan
Cooler Master CM Storm Alcor
2.8
(2)
6 år sedan*
Perfekt! En lite mindre Intellimouse Explorer 3.0 med en Avago 3090 och Omron switches. Senaste firmware från CoolerMasters hemsida löser problemen med hög lift off distance också. 1000Hz uppdateringsfrekvens out of the box. Chassit på musen är som matt plast. Det är inte glossy eller gummi, någonstans mittemellan. Fungerar bra för mig, kan tänka mig att det inte passar någon som har torra händer dock. Som med alla 3090-sensorer jag har använt så bör underlaget vara helfärgat och inte flerfärgat för att sensorn skall prestera så bra som möjligt. Av Razer Goliathus Control, Xtrfy NiP och Steelseries QcK+ presterar musen definitivt allra bäst på QcK+. Xtrfy NiP är oanvändbar i kombination med denna mus.
*Redigerades 6 år sedan
SteelSeries Sensei
3.8
(34)
9 år sedan*
Passar mig till hundra procent gällande form. Dock ett "metall"-hölje på denna, till skillnad från greppvänliga gummiytan som finns på Kinzu/Xai. Drivrutinerna är fortfarande lite buggiga enligt mig, men alternativ att konfigurera finns det massor av. Efter att jag installerade drivrutinerna och sedan installerade windows updates från steelseries fick min laptop(i5,6gb,ati6770) bluescreen vid loginskärmen så fort musen var inkopplad. Så utan musen inkopplad gjorde jag en systemåterställning och avinstallerade steelseries_enginge som drivrutinerna heter. vid det laget hade jag ändå ställt in en profil med inställningarna jag ville ha, så musen fungerar perfekt utan dessa drivrutiner. den fungerar inte bra på tygmattor, åtminstone inte mitt exemplar. att blåsa i sensorn, pga damm kan göra mycket för mig vad gäller musens förmåga att läsa av på en steelseries qck+ limited edition, roccat taito, qck heavy men efter ett tag blir avläsningen märkvärt sämre trots att jag oftare än vanligt rengjort de mattorna med en klädvårdsrulle under tiden jag använt dem med sensei:en. Så jag köpte mig en 4HD, den lite mindre versionen av 9HD, båda som är designade för sensorn som sitter i en xai/sensei. Det är dock hårdmattor så bara där tyckte jag att jag förlorade mycket känsla i hela användadet. 4HD:n var hursomhelst väldigt liten och passade mig inte alls. jag kunde ha vant mig vid den men jag tyckte helt enkelt att det var för obekvämt och gick tillbaka till min qck+ limited. musen fungerar fortfarande på en tygmatta dock, åtminstone i mitt fall måste jag rengöra ovanligt ofta vid gamingpalatset hemma. men det överlever jag. detta var i alla fall inte alls vad jag väntade mig för 699, som jag betalade för kalaset. ytterligare 199 för 4HD:n, även om det inte är det minsta relevant. oavsett underlag så hade ju fortfarande jag mycket problem med drivrutinerna. datorn jag använder min sensei vid nu har jag inte vågat installera varken steelseries engine, än mindre steelseries uppdateringar från windows update. musen fungerar lika bra utan dom. inte så jättebra, men fungerar gör den. inte vad jag väntade mig för 699kr. kanske är det bara mitt exemplar, vem vet?
*Redigerades 9 år sedan
SteelSeries QcK Heavy Large
4.3
(13)
249 kr
9 år sedan*
Håller länge, tappar glidet efter ett tag dock. Passar bäst till optiska möss i min mening
*Redigerades 9 år sedan
SteelSeries 6Gv2 MX Black (Nordisk)
4
(59)
9 år sedan*
Man måste vänja om sig lite beroende på vilket tangentbord man använt innan. Så är det dock alltid när man skaffar nytt tangentbord, ibland är det mycket att vänja sig vid, ibland knappt nån skillnad alls. I detta fall ganska mycket. rent generellt lite annan tangentplacering på diverse tangenter. dock värt varendra krona om det håller länge. verkligen obeskrivligt att spela / skriva på.
*Redigerades 9 år sedan
SteelSeries QcK+ SK Gaming
3.8
(1)
9 år sedan*
Perfekt, finns inget att klaga på. Tillräckligt stor, bra glid även efter ett tag
*Redigerades 9 år sedan
Philips SHP1900
3.3
(13)
149 kr
9 år sedan*
Helt klart klockrena med tanke på priset.
*Redigerades 9 år sedan
Logitech MX518
4.4
(200)
550 kr
9 år sedan*
Framför allt väldigt billlig och gillar man formen så är det nog ett bra val. Scrollen är inte optimal, men finns tillräckligt mycket knappar att ändra funktioner på när man installerat programvaran. 1800 dpi är väl tillräckligt för de flesta. mina två exemplar jag haft har dock båda börjat ge av random acceleration, vid det tillfället jag boostat dom till 500HZ. klarar man av det, eller är nöjd med 125HZ så varför inte?
*Redigerades 9 år sedan
Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC)
2.4
(33)
203 kr
9 år sedan*
Nice imo, är dock första cod jag lirar, så har i princip inget att jämföra med.
*Redigerades 9 år sedan
SteelSeries 4HD
4.2
(14)
9 år sedan*
Bra matta om man gillar hårda mattor. Dock lite för liten för mig. 4HD/9HD är ett måste för att jag ska kunna använda min Sensei
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1