Prisjakt

COTN88

Medlem sen 2011-10-28
32
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Samsung QLED QE82Q6FN
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Jag är mycket nöjd med denna tv som jag har haft i en vecka nu. Sammanfattnings så är kombinationen av bildkvalitén tillsammans med storleken en fantastisk upplevelse. "Native" 4K HDR 10bit är såklart helt otroligt på denna typ av tv och storlek. Jag tycker även SDR material i lägre upplösning uppskalas mycket bra. Ljudet är det bästa jag har hört i en tv efter justering då ljudet "out of the box" var uselt. Med det sagt så rekommenderas starkt ett alternativt ljud då inbyggt tv ljud i regel är uselt. Tizen eller smart hub appar och kontroller fungerar snabbt och smidigt. Det är lätt att göra inställningar och hitta i menyer. Detta är en mycket kort sammanfattning. Jag och andra har skrivit längre och mer detaljerade inlägg i forum länkarna här där vi utfört olika test osv. Jag rekommenderar att läsa mer där.
Apple iPhone 7 Plus 32GB
Full Star 1
3.9
(15)
3 025 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Har haft min lur I en vecka. Har tidigare haft både diverse Samsung och Apple lurar. Går direkt på plus och minus. + Apple iOS med allt vad det innebär med följsamt användande och smarta lösningar. + Kameran tar mycket bättre bilder än tidigare iPhone. Gillar verkligen andra zoom-linsen. + Mycket bra batteritid. Jag har inte lyckats använda slut batteriet en enda gång trots hårt användande. + Snabb som tusan. + Gedigen känsla och härliga material. + Taptic Engine tillsammans med en annan "hem-knapp" och andra hårdvarufinnesser är ett fall framåt. Minus - STOR. Känns faktiskt omodern i sin form p.g.a. sin storlek. Om man ser på Galaxy S7 Edge så har den samma storlek på skärmen men är inte i närheten lika klumpig att hålla i. - På en så stor skärm märks det att upplösningen och framförallt tekniken med LCD inte längre är tillräckligt bra. - ingen Aux utgång. Hur fan tänkte man här!? Tycker verkligen inte att dom argumenten dom presenterat håller för att ta bort den. BESVIKEN. - Klassiska Apple problem med inget uttag för SD kort eller möjlighet att byta batteri. - Saknar flera andra modernheter som trådlös laddning/snabbladdning. Med tanke på att telefonen inte är outstanding på egentligen något förutom programvaran enligt mig så tycker jag tyvärr att den för dyr. Men med tanke på att jag gillar iOS så är det bsolut en bra telefon och jag är nöjd med den.
*Redigerades 5 år sedan
Naiti Sport
Usel
(33)
Utmärkt
7 år sedan*
Beställde till ett bra pris och fick leveransen dagen efter beställning. Stort utbud. Kommer garanterat köpa här igen.
*Redigerades 7 år sedan
Self Omninutrition Micro Whey Active 4kg
Full Star 1
4.2
(12)
575 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
+ God smak (Bara testat Jordgubb) + Bra löslighet. + Extremt bra värden och proteinhalt för pengarna. + 2 påsar i hinken. - Finns inget att klaga på helt enkelt.
*Redigerades 7 år sedan
Synology DiskStation DS415play
Full Star 1
4.4
(5)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
För att använda ett slitet Apple uttryck. "Det bara funkar". Att komma igång var barnsligt enkelt, Gränssnittet man arbetar i är väldigt enkelt att använda och alla som har suttit framför ett Windows vet hur det fungerar. Att lägga över alla sina filer var också det väldigt enkelt. Video Station håller reda på både filmer och hemvideor och genom Apparna DS-Video och DS-Photo skapas minatyrbilder och information i snyggt överskådligt gränssnitt. Jag tänkte först ta bort en stjärna p.g.a. DTS inte stöds i Transkoding. Men det löste jag på 5 minuter genom att installera ffmpeg decoder så det är inte ett problem. Jag la till ett tilläggspaket i Paketcenter från Mobile-Harddisk.nl (google is your friend) väldigt enkelt. Transkoding funkar smärtfritt i alla filmer jag har testat hittills. Även mina Hemvideor (AVCHD) går in i den inbyggda convertern när man lägger dom på DS415Play så dom kan spelas upp på mobila enheter. Bästa köpet jag har gjort på länge.
*Redigerades 7 år sedan
Sharp Aquos LC-60LE751E
Full Star 1
4
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 år sedan*
+ Bilden är fantastiskt bra. + Snygg att titta på + Bra svärta + väldigt lite clouding och inget att bråka om + Helt ok ljud för att vara en platt tv. + Flera bra inställningsmöjligheter även om jag hade föredragit fler ändå.. + Separata inställningar för olika portar - Menyerna känns omoderna och rätt så fula. - Lite seg i menylägerna - Som med alla smart -tv så är själva smart funktionen rätt värdelös. - Aktivt 3D system känns föråldrat men funkar å andra sidan riktigt bra så länge det är mörkt i rummet.
*Redigerades 8 år sedan
DiscAtOnce
Utmärkt
(465)
Utmärkt
8 år sedan*
Fick min vara till ett bra pris dagen efter utan några som helst problem. Trevligt bekräftelsemejl som kändes personligt.
*Redigerades 8 år sedan
Dustin Home
Bra
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Fick varan dagen efter beställning inga som helst problem!
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1