Prisjakt

himcor

Medlem sen 2011-10-19
8
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 8GB 256GB 13"
Full Star 1
4.3
(24)
9 939 kr
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

bra dator men 8GB ram är för lite för nåt seriöst användande. Upplever långa fryslagg när jag har teams, outlook, PowerPoint och 10 flikar i safari. Detta är lixom basanvändning utan IDE eller annan mjukvara. 16GB minimum.

Xtrfy M42 RGB
Full Star 1
4
(9)
449 kr
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Bra och snygg mus. Den modulära bakdelen gör att det passar både små och stora händer beroende på grepp. Ser att många klagar på storleken vilket är lite udda eftersom att dimensionerna står i specen. Så ett tips är att musen inte är till för palm grip om du har stora händer. Jag har alltid haft lite större möss men har tränat om mig att köra mindre möss med claw grip för att öka precision. M42 funkar perfekt för det trots att jag har typ 19cm från botten av handen till långfingertoppen. (kolla rocket jump ninja på youtube om handmålat och greppstil)

Vogels Thin 546 ExtraThin
Full Star 1
5
(2)
2 431 kr
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Works great with my LG OLED 55" with soundbar attached on the arm. No noticeable bending when extended.

Corsair Gaming K65 LUX RGB Cherry MX Red (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(7)
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Tangentbordet är bra generellt. Bra att handledsstöd följer med. Nackdelar: Har bytt tangentbordet två gånger för att lysdioderna glappat eller visat fel färg. Mjukvaran är otroligt bökig. Nyligen kom en uppdatering som har samma klumpiga ux fast nytt skin. Bättre mjukvara och kvalitet på LEDs behövs

Sony WH-1000XM2 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(69)
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fantasktiskt ljud. Tyckte inte att mina Hyperx cloud 2 till datorn eller mina Jaybird X3 var speciellt dåliga men med dessa som referens blir det tydligt hur bra ljud wh-1000xm2 levererar. Nackdelar: * Touch-gesterna funkar väldigt bra men skulle vara bra om man kunde avaktivera dem ibland. * macOS verkar inte ha stöd för LDAC, kan inte ens se att aptX HD är aktivt Fördelar: * Android 8.0 har stöd för LDAC * Appen funkar bra * Bra batteritid, Har aldrig varit på låg nivå och laddar då och då. Sony verkar dock vara totalt efterblivna: "Om du inte har tillgång till den eller kommer ihåg din säkerhetsfråga kan vi inte hjälpa, utan du måste då skapa ett nytt konto med en ny mailadress. "

nVidia Shield TV 16GB (2017)
Full Star 1
4.6
(38)
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Finns inte mycket att klaga på. Uppdateras av NVIDIA med ny funktionalitet och googles nya sw releaser Streaming är snabbt och kontrollen är smidig. Google assistant funkar ganska bra. Om du söker på en film föreslår den alla tillgängliga källor där filmen finns, Plex, netflix, osv. Gamestream fungerar oväntat bra. Minimal latency och compression, har dock bara testat trådat. CEC funkar perfekt med min TV ( LG B6 ) och alla kontroller väcker alla enheter i princip. Kan till och med styra shielden begränsat med TVns fjärrkontroll. 4k60p utan problem Ser att vissa klagar över att HBO inte har släppt en app till android TV. Jag vet inte hur detta är Nvidias eller googles fel? Workaround är att använda google cast från telefonen till Shield

Razer BlackWidow Ultimate 2014 (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(8)
h
himcor
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Tangentbordet/brytarna är helt okej. Mjukvaran ändrar hela tiden språket i windows så ibland när du börjar skriva får du norska åäö och alla symboler mappas om. Razer har känt till detta i 3 år men skiter uppenbarligen i det. Slutsats: köp inte razer tangentbord.

Inet
Utmärkt
(500+)
h
himcor
8 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Köpte dator här 2011 och fick väldigt bra hjälp. Nätagget gick senare sönder och de stoppade i en ny gratis. 2014 uppdaterade jag grafikkortet och köpte då strix 970 + noctua kylare till CPUn. Bra pris och service. Den senaste tiden verkar det dock som att deras priser börjar stiga jämfört med konkurrenterna.