Prisjakt

ayla8585

Medlem sen 2011-10-09
9
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan

Snabb leverans, bra betalsätt. Skulle inte tveka att handla igen.

Epson Expression Photo XP-55
Full Star 1
1.3
(3)
1 095 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Varit inne på service 2gg på Inet och har ny bytts mot en hittills fungerande. Problemet jag hade var att den helt dog en dag och ville inte starta. Efter service med ny mjukvara så rapporterade den tomma bläcknivåer. Kände på mig innan köp att Epson är skit när det gäller skrivare, men ville prova tack vare den låga priset men hittills verkar magkänslan vara rätt i alla fall. Har inga större förhoppningar om att skrivaren kommer bli långlivad. Smäcker och klen design på papperssläden mm. Inger inget förtroende. Klen WIFI uppkoppling, klarar knappt att stanna i nätverket hemma. Övrig utrustning som telefoner och plattor har hur bra mottagning som helst. Hade jag haft möjlighet att häva köpet idag hade jag gjort det.

Logitech MX Anywhere
Full Star 1
3.6
(46)
1 250 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Tycker inte att musen trackar bra över ytan (musmatta i textil) lite hackig känsla och saknar riktig precision när man ska markera mycket text. Har testat att sätta mottagaren närmare men utan resultat. Äter ganska mycket batteriet. Byter nog 4gg om året, å andra sidan sitter jag då vid datorn varje dag i olika utsträckning.

Apple TV 32GB (4th Generation)
Full Star 1
3.9
(95)
1 559 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Äntligen har Apple fattat att man vill köra lokalt innehåll från sin dator, Infuse är en trevlig app för detta! Fjärrkontrollen är skön men ömtålig så det är bäst att ha ett skydd till den eftersom den är så dyr att ersätta med ny. I övrigt så använder jag bara Apple TV till airplay. Så egentligen så är det först nu när man kan köra lokalt innehåll från sin dator eller NAS somd en är en riktig mediaspelare.

HP K5500 (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Trevligt tangentbord för den vanliga kontoret. Finns även i vit färg. Sköna tangenter med ganska kort tillslag och stabil trådlös anslutning. Hoppas batteritiden är lika bra.

Bose Companion 20
Full Star 1
3.7
(6)
2 505 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fick tag på dessa för 1690 för något år sedan på en kampanj på electroworld. Till det priset så är de fantastiska! Mycket bra ljud och smidig volymkontroll med Mute-funktion.

Be Quiet! Pure Rock
Full Star 1
4.3
(35)
549 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Till och med en novis som jag lyckades montera denna, dock inte med hjälp av manualen som var ovanligt invecklad, utan med hjälp av Inets trevliga videoguide! Är inte så insatt i CPU-fläktar men den är väldigt tyst och känns gedigen i konstruktionen. Kylpasta var förapplicerad, smidigt. Minus för den krångliga instruktionerna som följde med, bättre att haft en QR-kod med en youtube-video som instruktion.

Honor 8 Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(88)
2 905 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Sett till priset (2500kr olåst från Tele2 om man sålde sin gamla telefon, vilken skitmobil som helst) så är detta en no brainer! Hade en Honor 7 tidigare och denna har bättre skärm, mycket bättre kamera och är samtidigt tunnare. Skulle aldrig få för mig att betala summor som S7 edge 8000kr eller liknande när du kan få en mobil som inte laggar (samsung laggar alltid med touchwiz) överhuvudtaget! Extremt bra flyt och kompetent kamera. Fingeravtryckssensorn missar aldrig. Negativt är väl att den har glas på baksidan också och är hal och glider lätt omkring på bordsytor osv. I handen är den inte särskilt hal, då var Honor 7 sämre ur den synvinkeln. EMUI 4 är varken förskräckligt eller imponerande, är man inte nöjd slänger man in en launcher och byter ikoner om det stör en så himla mycket. Om ändå fler folk inte följde samsung-flocken blint hade de kunnat spara 6k och ändå ha en bättre mobilupplevelse.

HP EliteDisplay E272q QHD IPS
Full Star 1
3.8
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Positivt Bra skärm med fin IPS panel. Naturtrogna färger och bra betraktningsvinkel. Stabil fot som går att ändra i alla leder man man tänkas. För priset 3300kr så är detta en mycket trevlig qHD skärm från en känd tillverkare. Negativt Lite minus för att designen med de tjockare ramen runt skärmen drar ner känslan. Den ser ut som en kontorsskärm, lite tråkig och anonym. Eller så skulle man kunna vända på det och kalla den professionell och mogen :-) Skulle varit trevligt om de skickade med även en HDMI kabel till skärmen. Displayport och VGA ingick, men ingen HDMI. Det är väl vanligare att man har HDMI på sitt grafikkort än displayport.

Thomson 42FS4246CW
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Mycket prisvärd TV för att vara vitfärgad, om man nu kan uttrycka sig så. Finns inte så mycket vita modeller att välja på. Tittade först på Samsungs vita 40" (9500:-) samt 46"(12000:-) och en Grundig på Mediamarkt. Samsungen hade konstig fot som inte passade min stil och Grundigen var kritvit i plasten och såg billig ut. Finishen på denna är mycket bra! Glasfot med vit film på undersidan. Diskret plexiram i ytterkanterna runt panelen. Ger ett lyxigt intryck. 3cm Tunn. + Finishen för priset + Prisvärd (5990 på elgiganten) + Bra bild, imponerade svärta och ljusstyrka (Är dock ingen expert på något sätt, uppgraderade mig från en 4år gammal HD-ready philips 32") Clouding finns där men syns knappt, i alla fall inte rakt framifrån. Har sett 3 gånger dyrare apparater som har mer clouding. + Ingen störande LED-indikator när TV:n är på. - Lite inställningsmöjligheter i menyn, tex går inte den dynamiska kontrasten att stänga av. Går dock att sätta till låg. Dock så märker man inte av den alls, så spelar ingen roll för mig. Men bra att veta för finliraren. - Fjärrkontrollens knappar är av den osköna gummitangents-typen