Prisjakt

Unregisteredc6b85891

19
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Leksaker.se
Bra
(4)
Utmärkt
2 år sedan
Bra priser och en lättförståelig hemsida. Jag beställde vid 22 och redan klockan 7 nästa morgon var det färdigpackat. Rekommenderas starkt!
Rajala Pro Shop SE
OK
(282)
Utmärkt
3 år sedan*
Vet inte vad alla klagar på gällande Rajala. Har beställt därifrån flera gånger nu och det går alltid fel- och smärtfritt, Snabba svar från supporten och frakten tog ca tre-fyra arbetsdagar. Även fast frakten är 150kr så lönar det sig ändå alltid att beställa från de. De flesta artiklarna blir ändå billigare om man jämför med andra sidor. Rekommenderar Rajala starkt!
*Redigerades 3 år sedan
Braun Series 3 300s
Full Star 1
3.6
(24)
370 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Prisvärd rakapparat måste jag ändå säga. Man får lite vad man betalar för men rakhuvudet/bladen är det samma som på många av deras dyrare produkter. Den rakar effektivt men man måste raka sig regelbundet för att den ska vara effektiv. Har man några dagars stubb så blir det svårt att få bra. Den borde ha haft polisongtrimmer på sidan så man kunde ta bort veckostubben och sedan raka med den vanliga. Rakar du dig dagligen och letar efter en prisvärd apparat så köp denna. Rakar du dig en gång i veckan så välj en av deras dyrare modeller med sidotrimmern. Braun gör fortfarande de bästa rakapparaterna enligt mig.
*Redigerades 4 år sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Kul att se en ny konkurrent till jättarna. Jag beställde ett par högtalare från Power.se och det gick snabbt och felfritt. Beställde torsdag strax efter lunch, de skickade iväg på fredagen och på måndag förmiddag hade jag mitt paket hos postombudet. De skrev 3-5 dagar leverans men det gick helt klart snabbare. Enkel och lättförståelig hemsida. Utifrån min upplevelse så kan jag inte annat än att rekommendera Power.se.
*Redigerades 4 år sedan
Logitech Z120
Full Star 1
4.3
(27)
172 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Relativt billiga och prisvärda. Basen skulle jag säga är obefintlig och ljudet är aningen dovt ifall man lyssnar på te.x. radiopratare. Men de levererar full gott ljud i låga som höga volymer. Perfekta kontorshögtalare.
*Redigerades 4 år sedan
Oral-B Professional Care 600 CrossAction
Full Star 1
3.2
(2)
319 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Den är i det hela en bra eltandborste för sitt pris. Men något som tillverkaren och alla återförsäljare påstår att den har är en trycksensor. Det har den tyvärr INTE. Är du på jakt efter en eltandborste med denna funktion så köp Oral-B 2000 istället.
*Redigerades 6 år sedan
Netgear WNR3500L
Full Star 1
4.2
(118)
557 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Lättinstallerad router som levererar bra trådlös hastighet så länge man är nära den. När jag satt bredvid den med mitt 100mbit bredband kom jag upp i 89mbit vid en bredbandskoll. Men när jag däremot gick upp på övervåningen blev det bara 35mbit. Rekommenderas till den som ska använda sladd eller som kommer sitta nära.
*Redigerades 9 år sedan
TP-Link TL-WDN4800
Full Star 1
4
(18)
446 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
Fungerar klockrent och var lätt att installera. Datorn ville dock inte starta när jag satte i kortet utan att ha installerat drivrutinerna, men efter jag gjorde det så fungerade allt som det skulle. Rekommenderas!
*Redigerades 9 år sedan
NZXT Tempest EVO (Svart/Transparent)
Full Star 1
3.7
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Riktigt snyggt och bra chassi. Sex stycken fläktar ger bra kylning, vilket resulterar i att ingen del i datorn ligger över 35 grader i idle och 55 i load (med undantag för grafikkortet). Det var lätt att installera komponenterna. Behövdes inga skruvar för hårddiskar etc. Lyckades även att gömma de allra flesta kablarna från nät-agget även fast jag inte har ett modulärt. Detta tack vare ett utrymme i botten under främre fläkten. Fanns även tre stycken välplacerade hål för att dra kablarna på baksidan. Det enda som går att klaga på är att chassifläktarna låter rätt mycket. Inget man stör sig på när man spelar, ser film eller lyssnar på musik. Men inget jag skulle kunna sova med eller ha i bakgrunden medan jag jobbar länge på datorn. Detta drar därför bort en stjärna. Jag rekommenderar därför en fancontroller för att få ner ljudet när man surfar etc. Tyckte också att de kunde satt in en till ljuskälla vid rutan eller i chassit. Den lysande fläkten lyser upp, men inte tillräckligt för att se alla delar skarpt. Jag rekommenderar dock detta chassi. Det ser bra ut och ger förträfflig kylning, det är ju trots allt det man är ute efter som gamer!
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1