Prisjakt

denvitakepsen

Medlem sen 2011-09-24
25
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Google Nexus 5X H791 32GB
Full Star 1
3.2
(64)
2 799 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Hurra för: UI Kamera vid låga ljusförhållanden Låsupp-mekanism med fingret på baksidan Låg vikt Skärmen känns skarp USB C Mindre hurra för: Skärmens matta färger (men man dör verkligen inte) Mindre batteri än min föregående telefon Kort USB-sladd Annat grubbel: Ljud-ingång underifrån Notiser: Kommer från Samsung Galaxy Note 2 "USB C-till-USB Standard"-sladd finns o köpa på Kjell CO för ca 100kr om man vill plugga in grejen i datorn. "Hur ofta är det..." :-) Efter 10 dagar: Skon klämde som tusan när jag skulle stoppa i hörlurar till den. Den glappade som tusan i början men efter två dagar märkte jag av att man måste döda in hörlurssladden i Nexusen så att den klickar, sitter sedan som berget. Ovanligt mycket kraft man måste ge pluggen. Annarsvis nöjd och 6.0.1-uppdateringen kom här om dagen. Skärmen känns nu mer bara bra efter mina första tveksamheter med färgerna. Det är nog Samsungen som "blommat över" i sina färgskalor. 2017-11-11 hamnade den i koma (bootloop). håller på kikar efter pixel 1.... hm.
*Redigerades 4 år sedan
Microsoft All-in-one Media Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.2
(24)
374 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Inkopplad till NUC htpc som ligger under tvn, 2m bort. 2 år gammalt nu. Har bytt batteri 2 gånger. Glömmer on-offknappen frekvent. Fungerar mestadels bra att skriva på. Går jag 50 cm bak (lutar tillbaka i soffan) så försvinnerrrrrrrrrk ooonn takten helt. Ungefär. Jag missklickar ofta genom att snudda touch-paden när jag skriver något, då flyger musen/websidan jag besöker tillfälligt längst ned eller i top. Touch-paden fungerade hyfsat i början, nu är den värre. Jag måste ha mus inkopplad för annars börjar jag svära. Den svarar helt okej när man spelar spel, har skoj-pangat Overwatch med den och det är inte särskillt ofta jag fått känslan av att halka på is. Men är du gamer, glöm detta keyboard. Det låter inte mycket när man skriver på tangentbordet tycker jag. Har stört mig på Fn-knapparna/mediaknapparna otroligt mycket. Vill så gärna trycka Alt + F4 för stänga vissa sidor. Tips: Ctrl + W fungerar i vissa lägen (browser tex). För 250kr så är det helt okej. Kan köpa mig ett likadant igen. Eller ska man kolla på något aningen dyrare (500kr sträcket kanske..)
*Redigerades 4 år sedan
Supra Headphones Nitro
Full Star 1
3.5
(86)
695 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Köpte mina black Friday -15 för 500. Nu ett år senare på dagen så ska jag beställa ett par nya. Uttaget har börjat glappa så vänster lur försvinner. Använt dom dagligen till/från jobb och förvarat dom fint i en liten ficka med snöre. Man får med en case till dom, men den är större än min mobil. L/R-symbolen börjar tina bort nu efter ett år, så har fått memorera att dongeln sitter på höger sida :-) Klämman försvan tidigt och de kan fastna lite i jackan ibland (när man tittar ned på mobilen och sedan upp "på vägen"). Hellre dessa än tyg-sladdar som rivs sönder av jackans dragkedja. De har rätt kraftig bas och sköna highs. Har lämnat mp3orna bakom mig nu och kör endast Tidal/flacs nu mer. Finns många alternativ till kuddar i öronen. Använder två olika stora för mina öron. Gummi och går tvätta av.
*Redigerades 5 år sedan
Zowie FK1
Full Star 1
4.1
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Som fingertip-gripper, med antydanden till claw-grip, älskar jag denna musen. Kör med Razer Goliathus "räfflade" (control?) och jag vet att flera Quake-entusiaster använder samma combo. Jag har "Mellan-mindre" händer. Plug'n'play, inga lysande effekter och dioder. Minimalistic looks och jag lurar på köpa en till nu när denna musen börjar ge sig. Skulle vilja testa en mus med lättare klick och jämföra denna. Superb.
*Redigerades 6 år sedan
Electrolux UltraSilencer ZUSGREEN+
Full Star 1
2.5
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Packade just upp den och dammsög hela lägenheten utan att bli svettig. Den glider fram jämfört med ett "1000 kronors alternativ från Konsum" och är dessutom tystare än vanlig konversation 2 människor emellan (gäller även på hög sugförmåga, wow!). Lätt att montera ihop och man får med lite diverse olika stycken. "Det vanliga" dammsugarmunstycket har även studsdämpare och "studsar bra" emot golvet utan att dunsa extremt. Att den har ett bakvänt handstycke gör att den är lätt att greppa. Munstycket är lite högre än vad jag är van vid, men den kommer under min låga säng samt tv-bänken. Soffan tar jag en annan dag. Den har även utdragningsbart handstycke (metall-delen) och kan ljusteras olika lång. Huruvida hårt dammsugarens sugförmåga känns, så är den inte extrem, utan verkar vara lite försiktig utav sig. Jag tog ett par grus-stenar i hallen och en strumpa under sängen utan några som hellst problem. Den har lång (näst-intill snor-grön) elkabel som fungerar lätt igenom hela min lägenhet. "Dra ihop elkabel"-knappen erbjuder en del motstånd men när man väl lägger foten på den så rullar den automatiskt ihop sig, fort som attan? Jag ville vara försiktig och erbjöd sladden ett lättare passage igenom handen, så att ingenting skulle gå sönder, in i dammsugaren. Den väger inte särskillt jättemycket och är eventuellt liten till storleken. Fick med 1 monterad S-Bag + 1 extra liggandes i lådan. Graciöst och behagfullt.
*Redigerades 6 år sedan
Lenovo IdeaPad Flex 2 14 (59436451)
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Förvånade mig att man kunde få en laptop för detta priset som "ändå fungerar". Flip-funktionen till touchpad verkar vara lovande inom familjen, peka-klicka-dra. Fungerat bra hittils även för att vara en Windows-maskin. Metro-systemet är nog inget jag någonsin faller för men det har fungerat bra hittils. Wifi släpper ibland, "bara" connecta om verkar det som. Tänkte kolla upp drivers för detta. Mer än nöjd för priset hittils.
*Redigerades 6 år sedan
Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 (Nordisk)
Full Star 1
2.9
(5)
744 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
De går trycka ner flera tangenter samtidigt för spel, det bliipar inget. De går binda om media-knapparna, de har annars funkat bra (Play och Volym ivf, brukar binda om lite ändå till Winamp spec.). Auto-drivers från Win10, samma från Win8 har jag för mig och då följer "bind-programmet" med.
*Redigerades 6 år sedan
Asus ROG Orion Pro
Full Star 1
4.2
(32)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Första intryck: Jämfört med Siberia v2 sitter dessa mer bekvämt på huvud. Det går ändra storleken till "ännu större". Jag har själv stort huvud (7&5/8 på keps ungefär). Muffarna är lite mjuka. Ljudet verkar mer skarpt jämfört mot Siberia v2. Detta är bra. Om/att lurarna läcker ljud tror jag inte är några problem. DSP:n gick jättelätt att koppla in, in i kontrollpanelen och byt ljudkälla till *Speakers (Asus ROG)*. Stänga av mikrofonen "i sina egna hörlurar" finns i Properties utav denna *Speakers (Asus ROG)*, under fliken "Levels" och sätt Sidetone på värdet 0 (noll). På kvällen intryck: DSP-dongeln verkar allra bäst hellst utan något aktiverat. Det blir väldigt bullrigt med "FPS" påslaget i Quake Live, mids försvinner men det blir inte särskillt *klarare*. Att ha på "Surround" i spelet gör att hela ljudupplevelsen känns som en karusell man inte riktigt har koll på. "AMP" förstärker ljudet och det blir starkare, måste exprimentera vidare på detta. "AMP" och "Surround" verkar bättre för film till mina högtalare (som är ihopkopplade via en splitter till DSP typ). Hörlurarna satt på 1h30min på första kvällens "lång-provning", vilket är bättre än mina Siberia som jag orkar ha på 45 minuter ungefär. Efter en vecka: Nu har jag börjat vana in mig på dessa hörlurar, dom sitter bra och är fortfarande stora - vilket jag tycker hemskt mycket om. Sladd-clipset man får med verkar inte vara till någon nytta, så jag ska vira om den långa sladden med något buntband eller liknande senare. Det är rena kabelhärvan här med hörlurs-sladden. Jag har vant in mig att använda "AMP" påslaget på dongeln, sen har jag bara låtit den ligga. Verkar stabil. Inget man egentligen behöver antar jag. Hörlurs-ramen är stark och stabil. Hörlurarna vilar fint på axlarna och jag kan vända på huvudet väldigt bra. Jag är nöjd.
*Redigerades 6 år sedan
OCZ Silencer MK III 750W
Full Star 1
4
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Verkar fine! Köpte den pga den skulle vara tyst, under 50% load ska fläkten inte ens vara igång. Gör sin grej och hade exklusiva modulära kablar man skruvar på (silverstycket). Är dom strömförande? (finns gummiskydd för de oanvända hålen). + för väskan alla kablar ligger i
*Redigerades 8 år sedan
APC SurgeArrest Essential P5B 5-Way Switch 1,8m
Full Star 1
3.5
(2)
303 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Lådan som den levereras i var väldigt "fin" med en pixlig bild utav produkt samt *häftig text* och lite blixtar. Jag antar de tänker precis som med Chili-sås, ju fulare och konstigare tecken den har, desto bättre! Väl öppnad ser produkten ändå inte plastig ut, som om den kostat lite mer än 100 spänn åtminstone. Nu är den igång och verkar fungera fin-fint. Lampan lyser inte lika starkt som vanliga förgreningsdosor, så nu kan jag sova utan problem. Man ska tydligen ha datorn ikopplad i det 5e hålet. + vridbar sladd (180 grader)
*Redigerades 8 år sedan
Sida 2