Kategorier
Prisjakt

Exposure

Medlem sen 2011-09-16
5
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Libratone TRACK Air+
3.8
(6)
2 199 kr
ett år sedan*
Är väldigt nöjd med dessa efter att testat flertalet lurar. Danska Libratone kan som många andra danska audiomärken skapa produkter som levererar fantastiskt ljud, dessa är inget undantag. -Bred öppen fin ljudbild, mycket öppnare än ex Sony WF-1000MKII som i jämförelse har en väldigt smal ljudbild för att inte tala om Jabra Elit 75t som är väldigt snäva i ljudbilden. -Bra tryck i basen, perfekt balanserad, inte för mycket, inte för snål. -Väldigt detaljerad ljudbild med krispig fint mellanregister och diskant som gör under med sångrösten i låtarna. -Trådlös laddning -Väldigt bra för telefonsamtal -Smart aktiv brusreducering i hög klass Otroligt lätta och sitter väldigt skönt i örat, vissa lurar kräver att man trycker in de långt in i örat, dessa sitter inte så djupt. Så dessa kan man bära länge utan att öronen ömmar. Rekommenderar dessa varmt! Libratone uppdaterar dessa lurar också löpande med nya funktioner. Appen blir bättre och bättre. Vissa kanske skulle önska att man själv kan justera EQ mer precist men med de tre olika förinställda EQ-lägen (flat, extra bas, extra diskat) låter dessa så bra att man behöver inte en flerbands-EQ för att vara nöjd. Dessa lurar är bättre än främsta konkurrenten Sony WF-1000MKII på alla punkter.
*Redigerades ett år sedan
Kronaby Apex A1000-1426
3.8
(1)
4 632 kr
ett år sedan
Hybridklocka som ger dig det bästa av två världar. Stilren som en analog klocka men smart att ge dig de nödvändiga funktioner du vill ha på armen till din telefon.
Jabra Elite 75t
4.3
(63)
1 449 kr
ett år sedan
Hade stora förväntningar på dessa lurar då föregångaren 65t fick goda omdömen som jag dock inte testat. Tyvärr har jag återlämnat dessa och anledningen är att dessa lurar brister på det som är viktigast. Ljudkvalitet. Byggkvalitet, funktion, form, passform, batteritid, bekvämlighet m.m är bland det bästa som finns och gör att dessa lurar är värda 5 stjärnor. Men.. Ljudet är inte alls bra, speciellt inte till priset 1990kr. Ljudbilden är kraftigt obalanserad med att EQ är en kraftig hängmatta, dvs hög bas och diskant. Vill man ha en mer balanserad ljudbild så behöver man göra en EQ kurva som är en puckel på mitten, dvs dra ner bas och diskant nästan i botten. Men det räcker inte för att få ett OK ljud och det ligger främst i att ljudbilden är väldigt smal, smalaste ljudbilden jag någonsin hört i ett par in-ear lurar. Mycket bas, mycket diskant men supersmalt ljud kan man sammanfatta dessa lurar till. OK om de kostat runt 900kr jämfört med vad som finns i övrigt på marknaden då hade jag sagt köp men inte nu.
Canon EOS RP + EF-EOS R Adapter
4.2
(2)
12 861 kr
ett år sedan
Mycket bättre i praktiken än vad specifikationerna säger. Canon vet hur man gör en kamera som verkligen är lätthanterlig. Personligen är detta en uppgradering för mig från Canon 6D och jag tycker att det är väl värt pengarna att uppgradera från 6D. Den får kritik för att inte hänga med i dynamiskt omfång. Visst är du en landskapsfotograf så finns det bättre alternativ. Men så länge du fotograferar och exponerar rätt så du inte behöver höja skuggorna 4-5 bländarsteg så klarar du dig lätt med omfånget i denna kamera som funkar att lyfta ca 2 bländarsteg utan att tappa kvaliteten. Vilket räcker för mig till 90% av bilderna jag tar. Resterande 10% av bilderna blir brusiga men då är det riktig dåliga/svåra exponeringar. Kom ihåg att alla dessa jämförelser görs också i iso 100. Skillnaderna minskar när man går upp till iso 800 o uppåt. Fokussystmet med senaste firmware är riktigt. Objekt/Face och särskilt eyedetection fungerar hur bra som helst och keeprate jag får på barnen som är nästan 100% för fokus sitter helt rätt. Detta är i min värld viktigare än dynamiska omfånget. Senaste firmware gör också denna kamera väldigt duglig filmkamera i 1080p med att man nu kan filma i 24p och för mitt hobbynivå behöver jag inte filma i 4k. Dessutom är för mig 4K för betungande med lagring och datorkapacitet. Bra 1080 duger utmärkt även på en 55” tv i alla fall för mig. Så den får 5 stjärnor på grund av prestanda/pris. Jag gav 11990:- på kampanj hos CyberPhoto och för dessa pengar är det otroligt mycket kamera. RF 35 f1.8 IS Macro är också en perfekt glugg till detta hus. Likaså tycker jag mitt EF 24-70 f2.8 USM II med adaptern fungerar fint med balansen och storleken på huset.
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Usel
5 år sedan*
Dåligt att inte erbjuda fria returer, kostar 29kr många har fri frakt/fri retur. Uruselt att det går att beställa varor som visar sig inte finnas i lager. Dålig leveranstid. Leta någon annan butik, internet är stort.
*Redigerades 5 år sedan