Kategorier
Prisjakt

tekniknord

Medlem sen 2011-09-15
11
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Nordic Home Culture KTL-007 1,7L
3.8
(1)
7 månader sedan
Riktigt bra vattenkokare med kanna för te/kaffe. Fungerar kanon och är fin att ha i köket. Haft den i över 1,5 år nu. Bra kvalite!
Diesel Big Daddy DZ7430
3.8
(1)
3 844 kr
7 månader sedan
Haft en sådan (svart) sen 2015. Underbar klocka på alla sätt och vis. Ser fortfarande som ny ut. Köpte nu en likadan fast i brunt utförande. Älskar den!
Yale Doorman V2N
3.4
(41)
3 185 kr
7 månader sedan
Bra produkt för folk som vill slippa nycklar, lätt att använda via mobilen om man har hela kitet inkopplad. Hade problem med att det saknades delar i förpackningen vid inköp men det löste sig efter 2 besök till ÅF. Lite för dyr att köpa. Den är inte värd mer än 2700kr men yale utnyttjar att det är få konkurrenter med liknande koncept. Sänk priset och få mer kunder istället!
Tretti
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Kanon butik! Kundservice i världsklass. Snabba leveranser å oslagbara priser. Köpte en vattenkokare som fick en funktionsfel efter 3 dagar. Fick en ny utan krångel. Det e ju inga konstigheter att sånt går på garanti men just att det var så smidigt och jag blev så bra behandlad och det var minimalt med frågor. Skulle utan tvekan handla där igen även om varan jag vill ha är billigare hos en konkurrent. Rekommenderar tretti alla dagar i veckan.
Bauhaus
Utmärkt
(319)
Usel
ett år sedan
Jävligt missnöjd med deras service, personalens okunnighet och bemötandet. Bl.a. vid reklamationsdesken där står de oftast å pratar om fritid å vad de gjort i helgen medans kön växer å växer (Bäckebol). Skulle man av någon anledning behöva hitta nått i butiken så är det ingen ide att fråga personalen för då blir man vilseledd eller får man svaret " jag vet tyvärr inte" " du får fråga en annan" hmmm tråkigt då Bauhaus var bra en gång i tiden.
Sony Ericsson Xperia Arc
4.4
(116)
9 år sedan*
köpte den för ca 1 vecka sen, har haft galaxy s och iphone 4 tidigare och känner stor skillnad mellan arc:en och dem. den e mycket snabbare och roligare. tunnare och mer stil! kameran e underbar. 100 gånger bättre än iphone 4. fick 4 stjärnor för priset. den finns ca 1000 kr billigare ute. men här ingår 2 års garanti. köp denna telefon utan att tveka. du kommer inte att ångra dig. fick med en hdmi kabel, hörlurar, skärm skydd, 16 g minne, laddare och skin fodral. + tunn och passar fint i handen, den glider inte som visa påstår + stor skärm med högpres. + snygg och lätt + super bra kamera + snabb + sony ericsson :p - knapparna längst ner, kunde ha varit touch istället - hörlurars ingången
*Redigerades 9 år sedan
Sida 2