Prisjakt

nagra

Medlem sen 2011-09-14
176
Bidrag
114
Hjälpsamröster
Tire Express Nordic
Utmärkt
(11)
Utmärkt
2 månader sedan
Funkat kanon!
KitchenTime
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Snabba och bra!
Satake Stekpanna 28cm
Full Star 1
3.8
(9)
349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan*
Efter att ha bränt ett 30-40 tal tefal stekpannor genom åren tröttna vi och prova denna. Har bara haft den i en vecka och den är helt underbar, betydligt bättre kvalite en skräppannorna ifrån tefal och maten fastnar absolut inte som traditionella gjutjärnspannor. Utan beläggningen är lika bra som tefal pannorna. Tefal pannorna har vi använt mycket varsamt med trädbestik, handdisk, stegvis uppvärmning osv. men de har alltid gjort sitt efter 6-12 månader. Denna tror jag faktisk kan hålla sig under flera år. Vi får se med åren! Återkommer om de inte skulle hålla, har beställt totalt 3 st nu. Sedan har de en väldigt fin och jämn uppvärmning vilket tefal aldrig haft.
*Redigerades 6 månader sedan
Mi Electric Scooter Pro 2
Full Star 1
3.9
(6)
4 398 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan
Köpte mig 2 elscooter från samma märke, en st 1s och en st Pro 2. För mig som väger 95 kg blev jag omkörd av den mindre modellen av en person som väger 80 kg. Väger du över 80 kg ska du definitivt ha pro2 modellen. Man får ca dubbel så större batteri för ca en tusenlapp mer så det lönnar ju sig.
Telegrossen
Bra
(285)
OK
6 månader sedan*
Helt OK, snabb leverans på 2 st elscooters. Är dock besviken över kommunikationen med sändningsnr vilket aldrig anlände så nu sitter jag med ytterligare en beställning ifrån en annan shop. Men i övrigt så var butiken både billig och snabb.
*Redigerades 6 månader sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
9 år sedan*
Nytt omdöme: Har handlat på CDON i över 20 år, men nu är det inte samma sak längre, de bra priserna, servicen allt är borta. CDON är numera bortglömd mellanhand och inget mer. ----------------------------- (Gammalt omdöme:) Beställt för ca 50 000 kr från CDON, massor av små köp och stora köp. Bästa servicen på marknaden och otroligt bra priser. Levererar alltid snabbt och billigt! Det ända som tar bort en stjärna är att dom inte har telefon support! För akuta ärenden kan det ta 24 timmar att få svar vilket är synd, men dom svarar alltid inom 24 timmar på vardagar. Även på söndagar och lördagar får man oftast svar inom 24 timmar..
*Redigerades 6 månader sedan
Malmbergs Lilla Bollen
Full Star 1
3.8
(1)
112 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
mycket fint
Bose TV Speaker
Full Star 1
3.3
(2)
2 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Helt OK för priset, betydligt bättre ljud än Sonos beam soundbar. Jag är dock bortskämd med riktiga hemabiosystem för 30 000 kr så blir lite svårt att acceptera denna soundbar. Men klart bättre än sonos som jag även provat.
*Redigerades ett år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan
Köpte mig ett sällskapspsle som visade sig innehålla många små detaljer och var olämplig för en 1,5 åring. Spelade aldrig spelet utan öppnade upp den och allt var i nyskick i förslutna påsar. Åkte tillbaka med kvittot och där stod det att varor i väsentligt oförändrad skick får lämnas tillbaka. Väl vid butiken neka dig mig öppet köp med hänvisning till att spel inte omfattas av detta. Varför då inte skriva detta på sitt öppet köp kvitto. Spelet var inte värt många kronor och kommer säkerligen i användning i framtiden när ungen blir större. Men stort slöseri av min tid. Dåligt
Braun Silk-expert 5 IPL PL 5117
Full Star 1
1.5
(1)
2 690 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
INTE permanent reducering av hår. Knappast märkbart, har använt bran IPL i över ett år utan resultat. DÅ har jag ljus hud med svart hår.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1